Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.08.22.
Kereső

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

A Siemens innovatív elektromos hajtású centrifugális kompresszor megoldással lép be a permi földgáz feldolgozó piacára
2019.07.12
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens a közelmúltban nyert el egy szerződést, amelynek keretében három hulladékhőt hasznosító kompresszor szerelvényt fog szállítani két, napi 250 millió (összesen 500 millió) standard köbláb teljesítményű (MMSCFD) kriogenikus gáztelepre a Delaware-medencében.

Az ügyfél, aki a régió fontos kitermelője és régóta használja a dugattyús kompresszorokat, felismerte a centrifugális kompresszorok előnyeit, és a Siemenshez fordult egy olyan teljesen integrált, kulcsrakész megoldásért, amely kompresszorokat, motorokat, változó frekvenciájú meghajtókat és kapcsolódó feldolgozó berendezéseket is magában foglal.

Mindegyik szerelvény 22.000 lóerős motorból, hajtóműből, valamint többfázisú Dresser-Rand® DATUM centrifugális kompresszorból áll, melyeket egyetlen talpra szerelnek fel. A kompresszorokat, a motorokat és a hajtóműveket a Siemens fogja gyártani az USA-ban, és az ütemterv szerint 2020 végén fogják azokat üzembe helyezni.

A közepes méretű gázfeldolgozó telepek hagyományosan dugattyús kompresszorokat használnak, melyeket elektromos vagy gázüzemű motorok hajtanak. A palagáz kitermelésének növekedésével azonban nagyobb gázkitermelő telepek - 200-300 MMSCFDF - épülnek, ami arra kényszeríti a gázfeldolgozó vállalatokat, hogy alternatív kompresszor megoldásokat keressenek, amelyekkel csökkenteni tudják a költségeiket, az ökológiai lábnyomukat és a karbantartások mennyiségét.
Míg a hagyományos megoldás esetében 10 nagy dugattyús egységre lenne szükség ehhez a projekthez, a Siemens centrifugális kompresszor megoldása a kétszer 250 MMSCFD projekt teljes igényeit mindössze három kompresszor egységgel fedezi, és még az állásidőt is csökkenti. A telepítéshez szükséges hely és a kisegítő infrastruktúra - például az alapok, a csővezetékek, a kábelek és az elektromos rendszerek - szintén nagymértékben csökkenthetők, ami jelentős beruházásiköltség megtakarítást jelent az ügyfélnek.

A DATUM kompresszorok könnyű karbantartással párosuló nagyfokú hatékonysága szintén fontos szempont volt a konfiguráció kiválasztásában. Mivel a DATUM flotta rendelkezésre állása több mint 99,7%-os, az üzem állásideje minimálisra csökken, annak ellenére is, hogy a konfiguráció nem tartalmaz tartalék kompresszort, így minimális lesz a termeléskiesés, és az ügyfél teljesíteni tudja a szerződéses kitermelési kötelezettségeit.

"Ez a projekt kiváló példa arra, hogy a Siemens teljes körű integrált megoldást tud kínálni az ügyfeleinek," mondta Patrice Laporte, a Siemens America Oil and Gas üzletágának alelnöke. "Ez az ügyfél az egyik legnagyobb palagáz kitermelő a Permi-medencében, és most először rendel tőlünk. Ha ők átállnak a hagyományos módszerről az általunk javasolt megoldásra, az azt bizonyítja, hogy bíznak abban, hogy értjük az igényeiket, és rendelkezünk azzal a szakértelemmel, amellyel testre szabott és innovatív ajánlatot tudunk tenni," tette hozzá Laporte.

A centrifugális kompresszorokról további információkat talál a
https://sie.ag/2X9UfSV címen.
A Siemens villanymotorokról tovább információkat talál a
https://sie.ag/2K9XqGl címen.

A Siemens Gas and Power (GP) operatív vállalata az energiaipar vezető szereplője, amely segítséget nyújt az ügyfeleknek a különböző iparágak és a lakosság energiaigényeinek teljesítésében Az üzletág széleskörű szakértelemmel rendelkezik a teljes energia értékláncban, és egyedülállóan átfogó portfóliót kínál a közművállalatok, az önálló energiatermelők, az átviteli rendszereket üzemeltető vállalatok és az olaj- és gázipar részére. A termékek, a megoldások és a szolgáltatások felölelik az olaj és a gáz kitermelését, feldolgozását és szállítását, valamint a villamos energia központi és elosztott hőerőművekben történő előállítását és hálózatokban történő elosztását. A Siemens Gas and Power operatív vállalatának a központja az amerikai Houstonban található, és több mint 80 országban több mint 64.000 embert foglalkoztat, az egész világon jelen van, és mind a mai, mind a jövőbeni energia rendszerek újításaiban vezető szerepet tölt be, csakúgy mint az elmúlt 150 évben.

www.siemens.hu  


NEWS: ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu


2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

2019.09.12-14., Sopron,
innoLignum Sopron

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUSSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre