Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk ipari cégeket Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.12.16.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Felhőalapú tűzvédelem a Siemenstől
2019.07.12
Forrás: Siemens, Hírek
A Cerberus Portal megjelenése az első fontos lépés a Siemens tűzvédelmi termékeinek digitalizálásához vezető úton; a portál az új Cerberus Cloud Apps csomag első komponense.

Az új szolgáltatás megjelenése határozottan összecseng a tűzvédelmi iparág jelenlegi trendjeivel: „Napjainkban a tűzvédelmi iparban diszruptív forradalom zajlik. A forradalom neve digitalizáció. Mély meggyőződésem, hogy a digitalizáció teljesen át fogja formálni üzleti működésünket” – mondta Johannes Mario Kahlert, a Siemens Smart Infrastructure operatív vállalatának tűzvédelemért felelős vezetője.

Felhőalapú alkalmazásról lévén szó, a Cerberus Portal bármilyen online készülékről, azaz bármilyen operációs rendszerrel működő PC-ről, laptopról, táblagépről használható. A tűzjelző központok minden információja, például a hibák, riasztások vagy általános rendszerállapoti információk távolról ellenőrizhetők. Az egyszerű felhasználói felület és a kapcsolódó oldalak világos áttekinthetősége révén a kezelő figyelme mindig a legfontosabb dologra irányulhat: a tűzjelző rendszer folyamatos és zavartalan működésére. A Cerberus Portal különösen hasznos tűz eseményeknél, mivel valós idejű adatok alapján részletesen lehet tájékozódni a történtekről a műszaki egységek kiküldése előtt. A részletek ismeretében a szakemberek felkészülten, a szükséges információk, eszközök és berendezések birtokában szállhatnak ki a helyszínre. A Cerberus Portal online alkalmazás, így a rendszergazdáknak nem kell a frissítésekkel foglalkozniuk, és az így felszabaduló energiájukat az ügyfelek lehető legtökéletesebb kiszolgálására tudják fordítani.

A Cerberus Connect X300 gateway gondoskodik arról, hogy minden fontos adat valós időben rendelkezésre álljon a Cerberus Portal számára. Az edge computing technológia lehetőségeinek köszönhetően az adatok előzetes feldolgozása lokálisan, az átjárónál (gateway) történik, mielőtt azok felkerülnek a felhőbe. A Cerberus Connect többprotokollos átjáró, a Siemens és más gyártók berendezéseihez is csatlakoztatható, könnyen telepíthető és kezelhető. A legmagasabb fokú adatbiztonságról a titkosított adattovábbítási megoldások és a beépített tűzfal gondoskodik.

A Cerberus Portal és a Cerberus Connect X300 kompatibilis a Cerberus PRO hálózatba kapcsolható panelekkel (FC722, FC723, FC724, FC726).
 
Idővel további Cerberus Cloud App alkalmazások megjelenése várható, amelyek segítik a karbantartó-cégek munkáját: a Cerberus Test mobilalkalmazás és a Cerberus Tunnel lehetnek a következők, amelyeket a szolgáltatók támogatására fejlesztettek ki. A Cerberus Test segít a kézi erő csökkentésében rendszeres karbantartások elvégzése során, mivel az okostelefon képernyőjén valós időben megjeleníti a már tesztelt érzékelőket. Az érzékelők ellenőrzése ezáltal hatékonyabb, és – az előzetes becslések szerint akár – 40 százalékkal gyorsabb lehet. A Cerberus Tunnel segítségével a tűzjelző központ virtuális képe megjeleníthető egy távoli monitoron, biztonságos kapcsolaton keresztül. Más eszközökkel kombinálva a szervízmérnökök távolról tudják beállítani és módosítani a panelkonfigurációt. A Cerberus Tunnel funkciói korlátozottak az egyes országokban törvényeinek megfelelően.

A tűzjelző rendszerek és az ezekkel kapcsolatos karbantartási műveletek digitalizálásával a szolgáltatók időt és kiszállási költségeket takaríthatnak meg. A becslések szerint a Cerberus Cloud Apps alkalmazások révén a karbantartásért felelős cégek azonos alkalmazotti létszám mellett a jelenleginél mintegy 10 százalékkal több ügyfelet tudnak kiszolgálni.

Johannes Mario Kahlert hozzátette: „Azzal, hogy ezt az új technológiát is felvesszük termékportfóliónkba, új távoli szolgáltatásokat tudunk kínálni, növelhetjük az ügyfélelégedettségi rátánkat, és új, innovatív alkalmazásokkal tudunk foglalkozni, például prediktív karbantartással. A Cerberus Portal és a később megjelenő szoftvertermékek révén a Siemens tűzbiztonsági megoldásai vezető szerepet játszhatnak a digitális forradalomban."

További információk a Siemens Smart Infrastructure operatív vállalatáról: www.siemens.com/smart-infrastructure
További információk a Cerberus Portal alkalmazásról:
https://new.siemens.com/global/en/products/buildings/fire-safety/cloud/cerberus-portal.html

A Siemens Smart Infrastructure (SI) operatív vállalata a piac meghatározó szereplője a jelenlegi és a jövőbeni intelligens és adaptív infrastruktúra terén. Az urbanizáció és a klímaváltozás sürgető kihívásaira kínál megoldásokat azáltal, hogy összekapcsolja az energiarendszereket, az épületeket és az iparágakat. Az SI teljes és átfogó portfóliót kínál egyetlen forrásból - termékeket, rendszereket, megoldásokat és szolgáltatásokat az energia előállítási pontjától kezdve egészen a fogyasztásig. Az egyre nagyobb mértékben digitalizált ökoszisztémával elősegíti az ügyfelek sikerét és a közösségek fejlődését, miközben hozzájárul a bolygó védelméhez is. Az SI gondoskodó környezeteket alakít ki. A Siemens SI operatív vállalata nemzetközi központja a svájci Zugban található, és kb. 71.000 embert foglalkoztat világszerte.

www.siemens.hu 


NEWS: ; IT, informatika ; Internet ; Ingatlan, építőipar ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

2020.01.22-25., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert

2020.02.27-03.01., Hungexpo:
Boat Show

2020.02.13-16., Hungexpo:
FeHoVA


2020.04.01-05., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.05.05-08., Hungexpo:
Ipar Napjai


Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre