Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.07.18.
Kereső

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

A technikai tudás számít - Hankook abroncsokon száguldanak a legjobb női versenyzők
2019.06.21
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A W Series első szezonja Hockenheimben debütált a legelismertebb nemzetközi túraautó bajnokság, a DTM betétsorozataként 2019-ben.

A női versenysorozat különlegessége, hogy a rajtrácson kizárólag női pilótákat láthatunk. Az új sorozatot is a Hankook látja el prémium versenyabroncsaival. A szervezők és az abroncsgyártó közös célja, hogy elősegítsék a női versenyzők felkészülését az eredményes szereplésre a magasabb osztályokban is.

2019. június 21. - A Hankook kizárólagos beszállítóként látja el Ventus Race csúcsminőségű versenyabroncsaival a W Series versenysorozatot a 2019-es motorsport szezonban. Az új bajnokságban olyan női versenyzők állnak a rajtvonalhoz, akiknek tehetségük és elszántságuk révén a legjobbak közt van a helyük. A Hankook teljes erőbedobással a kezdeményezés mögé állt; a vállalat eltökélt szándéka, hogy high tech termékeivel és a motorsportokban szerzett elvitathatatlan szakértelmével támogassa a versenyzőnők előbbre jutását a pályaversenyzésben.

A W Series eddigi futamai során lenyűgözve tapasztaltuk a fiatal női versenyzők elszántságát és céltudatosságát. Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen progresszív és modern versenysorozat partnerei vagyunk” - mondta Manfred Sandbichler, a Hankook Motorsport európai igazgatója.

A W Series sorozatot 2019-ben hat helyszínen rendezik meg a DTM keretében, melyet a Hankook kizárólagos beszállítóként 2011 óta lát el prémium abroncsaival. A mezőny 270 lóerős Tatuus T-318 Formula 3 autókkal áll rajthoz. Mivel az összes autó egyforma, a versenyzők egyenlő esélyekkel indulnak - a technikai tudás, az abroncsok kezelése azonban éppen ezért kiemelt fontossággal bír. Ebből következően a Hankook Ventus Race abroncsa kiemelkedő konzisztenciájával és folyamatosan fennmaradó magas szintű tapadásával az ambiciózus versenysorozat ideális partnere.

A 18 éves Keszthelyi Vivien személyében magyar érdekeltség is van a sorozatban. A versenyzőnő eddig komoly sikereket tud maga mögött a motorsportban: jelenleg ő minden idők legfiatalabb női versenyzője a nemzetközi GT4-es bajnokságok történetében, aki dobogós helyen zárta a szezont, 2017-ben pedig az Audi TT Cup versenysorozatán lett a magyar autósport történetének legfiatalabb pontszerzője a nemzetközi sorozatok tekintetében. Az ifjú reménység 2019-ben váltott formaautóra, és már az első szezonjában Ázsiában az F3 Asian Championship, valamint Európában a W Series keretein belül is pontokat szerzett, amivel ő lett az első magyar autóversenyző, aki mindkét kontinensen megtette ezt a nemzetközi Forma-3-as kategóriában. Eredményekben, motivációban és eltökéltségben tehát nincs hiány.

A W Series hatalmas sikere két dolognak köszönhető. Először is, a Hankook zseniálisan összehangolt elsőrangú technikai támogatást nyújt a versenyzők számára ahhoz, hogy pilótaként és az abroncskezelés terén egyaránt a legjobbat hozzák ki magukból. Ezen túlmenően a versenysorozat teret ad számunkra arra, hogy női versenyzőként megmutathassuk a technikai sportok szépségeit a többi nő számára. Arra szeretnénk ösztönözni a nőket, hogy maximálisan használják ki a készségeiket és rátermettségüket és hozzanak merész döntéseket - hiszen még az autóversenyzésben is sikeresek lehetnek. A W Series páratlan lehetőség arra, hogy kivívjuk magunknak az elismerést a motorsportokban. Csak rajtunk áll, hogy pár év múlva akár a királykategóriában is bizonyítsunk” - mondta Keszthelyi Vivien.

Az új formulaautós széria célja nem kevesebb, mint hogy professzionális körülményeket biztosítson a versenyzők számára, és ezzel optimális feltételeket teremtsen a továbbjutáshoz az együléses kategóriákban. A W Series ezzel egyedülálló lehetőséget kínál a versenyzésre: nem csoda, hogy a bekerülésért harminc országból több mint 100 női pilóta mérte össze tudását.

A Hankook Tire vállalatról

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 21.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Magyarországon, Csehországban, Oroszországban, Törökországban, Svédországban, Ukrajnában és Lengyelországban vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 30 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják.

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az ISO 9001:2008., ISO/TSO 16949:2009. minőségi és az ISO 14001:2014. környezetvédelmi tanúsítvánnyal. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

www.hankooktire.com/hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Hankook Tire

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu

2019.08.17., Zákányszék:
Zákányszéki TraktorShow

2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2019.08.02-04.
MASCUS

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre