Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.07.18.
Kereső

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Nyár négy keréken, biztonságosan
2019.06.18
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A nyár a gondtalanság, a kikapcsolódás, a várva várt utazások ideje. Tavasztól őszig nemcsak gyakrabban ülünk autóba, de egyre hosszabb utakra merészkedünk.

A megnövekedett igénybevételre azonban az autónkat is fel kell készítenünk. Tomin István, a Hankook műszaki vevőszolgálatának vezetője összefoglalta, mire figyeljük indulás előtt, hogy ne a leállósávban rostokolva töltsük a szabadságunk értékes óráit.

Rácalmás, 2019. június 18. – A meteorológusok előrejelzései szerint a nagy hőség mellett gyakori, heves felhőszakadásokra is számítanunk kell idén nyáron, ezért a szokásosnál is körültekintőbben készüljünk fel a hosszú autós utazásokra. Az útvonal megtervezése, a szállásfoglalás, a biztosítások intézése, a csomagolással járó zűrzavar közben ne feledkezzünk meg arról, hogy indulás előtt átnézessük az autónkat egy szakemberrel. Fontos, hogy ne nyűgként gondoljunk erre a feladatra, hanem a tudatos és felelősségteljes közlekedési kultúra részeként kezeljük. Egy kis körültekintéssel sok kellemetlenségtől – és nem várt kiadástól – megkímélhetjük magunkat.

A jól beállított futómű meghálálja a törődést

Fordítsunk megkülönböztetett figyelmet arra, hogy megfelelő műszaki állapotban lévő autóval és kifogástalan abroncsokkal induljunk útnak. Egészen egyszerű, könnyen ellenőrizhető és beállítható dolgokról van szó, mégis nagy szolgálatot tehetünk magunknak és a járművünknek is.

Az átvizsgálást a futómű ellenőrzésével kezdjük, mivel a futómű és a felfüggesztés állapota jelentősen befolyásolja a gépkocsik menettulajdonságait. A hibás futómű ráadásul gyorsan tönkre teheti az abroncsokat: a gumik széleinek kopása szinte mindig a rosszul beállított futóműre vezethető vissza. A szervizben egyúttal az abroncsok állapotáról is érdemes kikérni szakember véleményét. Bár az elhasználódás nyomai és a sérülések sokszor szabad szemmel is láthatók a köpenyen, számos potenciális veszélyforrással csak akkor szembesülünk, miután felemeltük az autót.

Kopott abronccsal ne induljunk hosszú útra

A balesetek kockázata számottevően mérsékelhető az abroncsok kopásának rendszeres ellenőrzésével. Személyautók esetében 1,6 milliméter a hatóságilag előírt minimális profilmélység. Az ennél kopottabb abroncs nemcsak szabálytalan, de életveszélyes is: a megnövekedett fékút mellett megnő a vízen felúszás, az aquaplaning veszélye – figyelmeztet Tomin István. Minél mélyebbek a gumiabroncs felületén található mintaárkok, annál nagyobb a gumiabroncs vizes tapadása. Nyári abroncs esetén a javasolt profilmélység minimum 3mm. A mintaárok mélységét nemcsak műszerekkel ellenőrizhetjük: erre szolgál a gumiabroncs csatornáiban lévő kopásjelző. (TWI)

A defekt (sokszor) megelőzhető

A guminyomás rendszeres ellenőrzése szintén a mi feladatunk. Minél több utast és minél nehezebb csomagokat szállítunk, annál fontosabb, hogy a gyártó által előírt értékeket kövessük. Ez a pár perces művelet semmilyen szakértelmet nem kíván és bármelyik benzinkúton szerét ejthetjük (figyeljünk arra, hogy a benzinkutak mérőórái nem minden esetben pontosak). Ezzel megelőzhetjük az abroncsok relatív túlterhelését - és akár egy durrdefektet is. Arra azonban ügyeljünk, hogy az abroncsok légnyomását mindig hideg állapotban mérjük és állítsuk be. A pótkerékről se feledkezzünk meg: időről időre ellenőrizzük, hogy nem öregedett-e el, vagy veszített-e a légnyomásából – emlékeztet a szakértő.

A légnyomás ellenőrzésével tehát sokat tehetünk a defektek megelőzéséért; az úttesten szétszóródott éles, hegyes tárgyak, szögek, szilánkok és törmelékek által okozott sérülések ellen azonban más eszközöket érdemes bevetni. Ha biztosra akarunk menni, olyan abroncsokat válasszunk, amelyekkel defekt esetén is folytathatjuk utunkat. Ilyen például a Ventus Prime2, amely egyes méretekben a Hankook SEALGUARD® technológiájával készült. Ennek lényege, hogy az abroncs belső részét a futófelület teljes szélességében egy különleges viszkoelasztikus anyaggal vonják be, amely azonnal és maradéktalanul eltömíti a futófelületi defekteket. A ragacsos bevonat légmentesen zárja le a rést – még azután is, hogy eltávolítottuk az idegen tárgyat (5mm átmérőig).

Választhatjuk a Hankook defekttűrő abroncsait is, melyek légvesztés esetén is tovább használhatók (80km távolságig, maximum 80 km/h sebességgel). Így megőrizhetjük mobilitásunkat akár az oldalfal sérülése esetén is. Ezután viszont a sérült abroncsot újra kell cserélni.

A váratlan helyzetekre is készüljünk fel

A hazai utakon a defektek túlnyomó részét nem éles tárgyak, hanem a kátyúk okozzák. Ezek ellen szinte lehetetlen védekezni ezért jobb, ha utazás előtt felkészülünk egy nem tervezett kerékcserére is.

Indulás előtt vegyük sorra, mi mindenre lehet szükségünk egy rögtönzött szerelés során. A tartalék telefontöltő mellett szorítsunk helyet a csomagtartóban az elakadásjelző háromszögnek, a láthatósági mellényeknek és egy elemlámpának is. Kerékcseréhez a pótkeréken kívül emelő és megfelelő szerszámok kellenek, valamint egy pumpa is jó szolgálatot tehet. A kerékőr ellendarabját semmiképp ne felejtsük otthon.

Ha útközben defektet kapunk és a kerékcsere elkerülhetetlen, a legfontosabb, hogy megőrizzük a higgadtságunkat. Mint mindig, ilyenkor is első a biztonság. Kormányozzuk az autót a lehető legbiztonságosabb helyre és jól látható helyre tegyük ki a háromszöget. Az utasokat is tereljük biztonságos helyre a kerékcsere idejére, a gyerekeket pedig egyetlen percre se hagyjuk felügyelet nélkül.

A nyár legyen a felhőtlen kikapcsolódás ideje! Egy kis odafigyeléssel családunk és a többi autós biztonságáért is sokat tehetünk.

A Hankook Tire vállalatról

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 21.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Magyarországon, Csehországban, Oroszországban, Törökországban, Svédországban, Ukrajnában és Lengyelországban vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 30 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják.

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az ISO 9001:2008., ISO/TSO 16949:2009. minőségi és az ISO 14001:2014. környezetvédelmi tanúsítvánnyal. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

www.hankooktire.com/hu     


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Hankook Tire

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu

2019.08.17., Zákányszék:
Zákányszéki TraktorShow

2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2019.08.02-04.
MASCUS

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre