Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.07.18.
Kereső

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

A Hankook nagyszerű szezont tudhat maga mögött az UEFA Európa-liga szponzoraként
2019.06.12
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Az abroncsgyártó Hankook az előző szezonban ismét sikeresen szerepelt az UEFA Európa-ligahivatalos szponzoraként. A vállalat elkötelezett munkával sokrétű, egész Európát lázba hozó projekteket és kezdeményezéseket indított el a szezon során.

A számok magukért beszélnek. Több mint 100.000 európai focirajongó vett részt a Hankook által meghirdetett online nyereményjátékokban. Ehhez az egyedülálló fődíjak is hozzájárultak: VIP-utazás az Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban megrendezett döntőre, valamint a Fans Finalre, ahol a nyereményjáték nyertesei ugyanazon a pályán játszhattak, ahol előző nap a döntőbe került két csapat küzdött meg egymással.

Neu-Isenburg, Németország, 2019. június 12. – A Hankook prémium abroncsgyártó ismét sikeres szezont tudhat maga mögött az UEFA Európa-liga hivatalos és elkötelezett szponzoraként. A futball rajongóinak Európa-szerte lehetőségük nyílt arra, hogy a „Hankook Jegyaréna” online felületén és az abroncsgyártó európai Facebook-oldalain a csoportkör és a kieséses szakasz meccseire, valamint a döntőre VIP-jegyeket nyerjenek. A Hankook a szezon folyamán több mint 400 VIP-jegyet sorsolt ki, emellett a 15 meccsnap során számos egyéb nyereményt is kiosztottak, sőt, 20 jegy már gazdára talált a következő, 2019-20-as szezonra is.

A május 29-i döntő előtt pedig hatalmas érdeklődés övezte a vállalat közösségi oldalait. A Hankook „10 Stops to Baku” kampányával a szurkolók virtuálisan részt vehettek a Bakuba vezető utazáson. Tíz jól ismert európai városban – Frankfurt am Mainban, Münchenben, Mariborban, Zágrábban, Belgrádban, Szófiában, Isztambulban, Trabzonban és Tbilisziben – készített képeslapok jelezték a bakui döntőig vezető út állomásait, a posztokat pedig izgalmas nyereményjátékok kísérték. A “Hankook Jegyaréna” ( https://hankook.win/hu/ ) felületén a pályázók akár a döntő másnapján, szintén Bakuban megrendezésre került Fans Finalra is helyet szerezhettek. A nyerteseket Deco, az egykori profi játékos, valamint az ismert youtuber, Behzinga készítette fel a mérkőzésre, amelyet a bakui Olympic Stadiumban játszottak le.

Az UEFA Európa-ligáhozfűződő, hosszú távú együttműködésünk egyedi, egész Európát lefedő felületet biztosít ahhoz, hogy folyamatosan bővítsük a márkánk ismertségét a kontinensen. Ezért örülünk annyira, hogy a szurkolók ilyen jelentős számban vettek részt a Hankook európai felületein meghirdetett ajánlatokban és nyereményjátékokban. Ez végső soron megerősíti a legrangosabb európai futball melletti hosszú távú elköteleződésünket – nyilatkozta Kim Han-Jun, a Hankook Tire Europe elnöke.

A Hankook abroncsgyártó a 2012-2013-as szezon óta az UEFA Európa-liga egyik főszponzora, így jelenleg a vállalat a sorozat legrégebbi támogatója. Az UEFA Európa-liga keretén belül 64 csapat küzd meg egymással 205 mérkőzés során – ez az UEFA által szervezett legnagyobb bajnokság, ami világviszonylatban is szinte egyedülálló. A döntő mérkőzést több mint 60 millió néző követte a televízió képernyői előtt. 2016-ban a Hankook elindította az UEFA Európa-liga meccseit kísérő "Centre Circle Carrier Program”-ot. A program keretében 14 és 20 év közötti fiatalok vehetnek részt a mérkőzésen: ők vihetik be a meccs kezdete előtt a kezdőkörbe a zászlót. A Hankook ezzel a biztonságos vezetés fontosságára szeretné felhívni a figyelmet, ugyanis a programban részt vevő fiatalok közúti balesetben vesztették el egy szerettüket.

A Hankook Tire vállalatról

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 21.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Magyarországon, Csehországban, Oroszországban, Törökországban, Svédországban, Ukrajnában és Lengyelországban vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 30 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják.

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3.000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az ISO 9001:2008., ISO/TSO 16949:2009. minőségi és az ISO 14001:2014. környezetvédelmi tanúsítvánnyal. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

www.hankooktire.com/hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Hankook Tire

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu

2019.08.17., Zákányszék:
Zákányszéki TraktorShow

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2019.08.02-04.

2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK
2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUS

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre