Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.06.26.
Kereső

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

A Siemens kulcsfontosságú berendezéseket szállít a BASF németországi erőművének modernizációjához
2019.06.07
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens megbízást kapott a BASF SE 100 százalékos tulajdonú leányvállalatától, a BASF Schwarzheide GmbH-tól a társaság Németországban lévő schwarzheidei ipari erőművének modernizációja kapcsán, az erőműben működő kulcsfontosságú berendezések beszállítására.

A Brownfield Exchange elnevezésű projekt keretében a BASF a korábbi, más berendezés-gyártótól (OEM) származó gázturbinák közül az egyiket új, nagy hatékonyságú, Siemens-gyártmányú ipari gázturbinára cseréli, és 15 éves karbantartási szerződést is köt a Siemensszel. Emellett a Siemens SIESTART akkumulátortárolási megoldásának beépítésével lehetővé válik a teljes erőmű külső áramforrástól független beindítása is.
 
A BASF kombinált ciklusú, schwarzheidei erőművét 1994-ben állították üzembe. Az erőmű szívében két, más berendezés-gyártótól (OEM) származó ipari gázturbina, és két Siemens-gyártmányú ipari gőzturbina működik. Az erőmű fontos feladata a villamosenergia-termelés mellett a helyszíni gyártóüzemek ipari gőzellátása. Az erőmű modernizációjának részeként a két gázturbina egyikét lecserélik egy 57 megawattos (MW) SGT-800 Siemens-gázturbinára. Az új berendezés jelentősen magasabb hatékonyságának köszönhetően kevesebb földgázra lesz szükség adott mennyiségű villamosenergia megtermeléséhez, így az erőmű fűtőanyagköltsége és CO2-kibocsátása is csökken.

Nagyon örülünk, hogy a BASF bizalmat szavazott a Siemensnek, és minket bízott meg a Brownfield Exchange projektben való részvétellel” – mondta Thorbjörn Fors, a Siemens Gas and Power operatív vállalatának Service Distributed Generation and Oil & Gas terület vezérigazgatója. – Az új gázturbina beillesztése az üzem meglevő berendezéseibe és a szükséges felújítások kivitelezése komplex egyedi tervezést és komoly mérnöki szaktudást igényel. A Siemens azon kevés beszállítók közé tartozik, akik rendelkeznek egy ilyen komoly projekt megbízható kivitelezéséhez szükséges gyártási és tervezési szaktudással és tapasztalattal.

Örömmel dolgozunk együtt a Siemensszel a kombinált ciklusú erőművünk modernizálásán. Ez a projekt tovább erősíti a hosszú távú üzleti kapcsolatot a két társaság között” – mondta Jürgen Fuchs, a BASF Schwarzheide GmbH igazgatóságának elnöke.

A SIESTART-technológiához a Siemens és az AES közös vállalata, a Fluence Energy szállítja az akkumulátoros energiatároló rendszert. Ennek révén az erőmű külső áramforrás nélkül is bármikor, függetlenül elindítható. A külső áramellátás nélküli indulási (ún. blackstart) funkciónak köszönhetően a BASF bármikor képes az erőmű beindítására és a szükséges villamosenergia és ipari gőz előállítására.
 
A villamosenergia-termelők számára napjainkban nagyon fontos az erőművek maximális rendelkezésre állása. A külső áramellátás nélküli indulási (blackstart) funkció mellett az erőműveknek képesnek kell lenniük gyorsan reagálni az áram iránti igény hirtelen ingadozásaira is. Képesnek kell lenniük az országos ellátóhálózattól független, önálló működésre (island operation), hogy szükség esetén ki tudják elégíteni a villamosenergia-igényt. Noha a modern kombinált ciklusú erőművek már képesek a jelentős terhelésváltozásokhoz néhány percen belül alkalmazkodni, a megújuló forrásokból származó, visszatáplált megújulóenergia-szint ingadozása és a váratlan incidensek lehetősége még ennél is gyorsabb válaszidőt igényel. Komoly feladat az erőművek számára, hogy ezen kívánalmaknak úgy tudjanak megfelelni, hogy közben alacsonyabb költségek és kibocsátás mellett működnek. Ezt segíti a hibrid SIESTART-technológia, amely ideális biztonsági megoldásként, gombnyomásra azonnali áramellátást biztosít, és jelentősen javítja az áramellátás megbízhatóságát.

További információk a Siemens Gas and Power operatív vállalatáról: www.siemens.com/energy
További információk az SGT-800 gázturbináról:
https://new.siemens.com/global/en/products/energy/power-generation/gas-turbines/sgt-800.html
További információk a SIESTART-technológiáról:
https://new.siemens.com/global/en/products/energy/power-generation/power-plants/siestart-hybrid-solutions.html 

A Siemens Gas and Power (GP) operatív vállalata az energiaipar vezető szereplője, amely segítséget nyújt az ügyfeleknek a különböző iparágak és a lakosság energiaigényeinek teljesítésében Az üzletág széleskörű szakértelemmel rendelkezik a teljes energia értékláncban, és egyedülállóan átfogó portfóliót kínál a közművállalatok, az önálló energiatermelők, az átviteli rendszereket üzemeltető vállalatok és az olaj- és gázipar részére. A termékek, a megoldások és a szolgáltatások felölelik az olaj és a gáz kitermelését, feldolgozását és szállítását, valamint a villamos energia központi és elosztott hőerőművekben történő előállítását és hálózatokban történő elosztását. A Siemens Gas and Power operatív vállalatának a központja az amerikai Houstonban található, és több mint 80 országban több mint 64.000 embert foglalkoztat, az egész világon jelen van, és mind a mai, mind a jövőbeni energia rendszerek újításaiban vezető szerepet tölt be, csakúgy mint az elmúlt 150 évben.

www.siemens.hu  


NEWS: ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu

2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

2019.08.17., Zákányszék:
Zákányszéki TraktorShow

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2019.08.02-04.
2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUS

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre