Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.06.26.
Kereső

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Kínai-barát repülőtér: a Budapest Airport bevezette az Alipay-t és a China Union Pay-t
2019.06.04
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Az évek óta elérhető Budapest-Peking légi összeköttetés után ezen a héten pénteken reggel érkezik az első, a Shanghai Airlines által üzemeltetett, közvetlen Sanghaj-Budapest járat.

A megnövekedett számú kínai turistára való tekintettel a Budapest Airport és a Heinemann Duty Free bevezetett két új, a kínai utasok által kedvelt elektronikus fizetési módot a repülőtéren: az Alipay-t és a China Union Pay-t.  

A tavalyi évben a Kínából légi úton érkező utasok száma meghaladta a 200.000 főt a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Ez a szám a következő tizenkét hónapban akár 80.000 fővel is emelkedhet, hiszen a közvetlen Budapest-Peking járat után egy újabb kínai nagyváros is elérhető lesz közvetlen repülőúttal Budapestről: június 7-én, most pénteken indul a China Eastern leányvállalata, a Shanghai Airlines által üzemeltetett, közvetlen Sanghaj-Budapest járat, amely heti háromszor közlekedik.

A megnövekedett számú kínai utasra való tekintettel a Budapest Airport – legnagyobb repülőtéri kereskedelmi partnerével, a Heinemann Duty Free-vel közösen – két új, a kínai utasok által előnyben részesített elektronikus fizetési módot is bevezetett. Az Alipay és a China Union Pay Kína vezető, online és mobiltelefonon keresztül, valutaváltás nélküli fizetési módot kínáló vállalata.

Nagy öröm látni, hogy a Budapest Airport hosszútávú járatfejlesztési tervei megvalósulnak: az egyik ilyen sikertörténet a hamarosan induló Sanghaj-Budapest járat – mondta Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója. Így folytatta: „- Ezzel együtt büszkék vagyunk arra is, hogy a budapesti lehet az egyik első repülőtér a régióban, amely bevezeti az Alipay-t és az Unionpay-t, a kínai utasok által legjobban kedvelt fizetési módokat. Ezzel a lépéssel mind a Budapest Airport, mind a Heinemann Duty Free, mind pedig kínai utasaink jól járnak, egyúttal bízunk benne, hogy a fejlesztés még jobban elmélyíti a Magyarország és Kína közötti jó kapcsolatot.

A vezérigazgató azt is elárulta, hogy a Heinemann Duty Free után a repülőtér termináljain található többi kereskedelmi egységre is kiterjesztik ezeket a fizetési módokat. „Alig pár hónappal a kínai nyelvű Budapest Airport mobilapplikáció bevezetése után, most még egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy kínai-barát repülőtérnek mondhassuk a Budapest Airportot” – tette hozzá Jost Lammers.

A kínai utasok kiemelten fontos célközönség számunkra, így a mi érdekünk is, hogy a Távol-Keletről érkező vásárlóknak is biztosítani tudjuk a számukra legkényelmesebb fizetési módot.” – jelentetti ki Jankovich Ildikó, a Heinemann Duty Free magyarországi ügyvezető igazgatója.  Hozzátette: - „Ezzel a két digitális fizetési móddal a kínai utazók valutaváltás nélkül egyenlíthetik ki a megvásárolni kívánt termékek árát.

Jankovich Ildikó arra is emlékeztetett, hogy évről évre nagyszámú kínai utas vásárol a Heinemann Duty Free üzleteiben, erre a csoportra az is igaz, hogy előnyben részesítik a prémium termékeket. Ezek a termékek nem ritkán olyan luxuscikkek, amelyeknek a megvásárlása az utazási élmény részét jelenti a számukra. Épp ezért lényeges az is, hogy a fizetendő összeget a saját valutájukban vásárolhassák meg, jó benyomással távozva Magyarországról.

Az újonnan bevezetett fizetési módok mellett a Budapest Airport egy sor olyan újítást is bevezet a repülőtéren, ami segíti a kínai utasok eligazodását a terminálokon, hozzájárulva ezzel az itt tartózkodásuk kényelméhez. Ilyen újítás például, hogy az idei év második felében egy sor helyen kínai nyelvű utastájékoztató táblákat helyeznek ki a repülőtér termináljain. Egyebek mellett olyan lényeges információkat tesznek ezzel kínai nyelven is elérhetővé, mint hogy merre találhatók az ÁFA-visszatérítési pontok, a prémium várók (ún. lounge-ok), a találkozópontok vagy  éppen a mosdók. Ezen felül a repülőtér-üzemeltető alkalmazott egy mandarin-nyelven (hivatalos kínai) beszélő marketing specialistát, akinek kifejezetten a kínai utazók számára fontos szolgáltatások körét kell elérhetővé tennie a terminálokon.

www.bud.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; BUD

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu

2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

2019.08.17., Zákányszék:
Zákányszéki TraktorShow

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2019.08.02-04.
MASCUS

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre