Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


A Siemens bemutatta a klímabarát energetikai jövő érdekében kidolgozott megoldásait
2019.05.24
Forrás: Siemens, Hírek
Az ez évi „The smarter E-Europe” konferencián a Siemens felvázolta az egyre decentralizáltabb energetikai tájkép kialakításában betöltött szerepét.

A Siemens a látogatók elé tárta, hogy a megújuló energia előállításának, tárolásának és elosztásának a digitalizálása hogyan fog kedvező hatást gyakorolni az energiaváltással és a fenntarthatósággal kapcsolatos célokra.

A kereskedelmi vásáron a vállalat bemutatta a megújuló energiára épülő egyéni ellátási megoldások tervezésére, telepítésére és üzemeltetésére rendelkezésre álló jelenlegi megoldásokat és szolgáltatásokat, valamint az épületek, az infrastruktúra és az ipar számára kifejlesztett intelligens energiakezelő rendszereket. A résztvevők mindent megtudhattak majd a fotovoltaikus (FV) erőművek hálózati integrálásához szükséges rendszerekről és termékekről, az akkumulátoros tárolórendszerekről és az elektromobilitáshoz szükséges töltőinfrastruktúráról. A Siemensnek a B2-es csarnokban felépített 110-es standon található kiállítását szakértői előadások egészítették ki olyan témákban, mint az energetikai rendszer átalakítása, a megújuló energiaforrások és a tárolási technológiák.

Támogatást nyújtunk az ügyfeleinknek abban, hogy az energiaváltással járó kihívásokat üzleti lehetőségekké tudják alakítani” – mondja Cedrik Neike, a Siemens AG Igazgatótanácsának tagja, és az Smart Infrastructure vezérigazgatója. „Befektetéseinkkel a hálózat szélén formáljuk a piacot: felfrissítettük az eMobility töltőmegoldások portfóliónkat; megvásároltuk a teljesítményelektronika vezető cégét, a KACO new energy-t; és a Fluence vegyes vállalat segítségével konszolidáljuk vezető szerepünket az akkumulátoros tárolásban.

Az PV erőművek biztonságos hálózati csatlakoztatása

Az az egyre erősödő tendencia, hogy megújuló forrásokból állítsunk elő villamos energiát, új kihívások elé állítja a hálózatokat, különösen a stabilitást illetően. A fotovoltaikus eBoP (photovoltaic electrical balance of plant) segítségével a Siemens teljes megoldást kínál a PV erőművek közép-, vagy nagyfeszültségű hálózatokra történő megbízható csatlakoztatására. A csomag minden szükséges elektromos komponenst tartalmaz, többek között a PV SKid Outdoor platformot is, ami kényelmes, könnyen telepíthető és csatlakozás után azonnal használatba vehető megoldást kínál kapcsolóberendezéssel, transzformátorral és Sinacon PV inverterekkel. Az 1500 V-os inverterek különösen nagy teljesítménysűrűséget biztosítanak, és alkalmasak nagy naperőművekben történő használatra, még zord környezeti körülmények között is. A Sivacon 8PS portfólióhoz tartozó LDM-P burkolt síncsatornás rendszert kifejezetten a fotovoltaikus és konténer állomások igényeihez terveztük. A kábelekkel ellentétben a rendszer még korlátozott térben is nagy mennyiségű villamos energia elosztását teszi lehetővé, ezért biztonságosan és gazdaságosan kapcsolja össze a transzformátort és az invertereket.

Ezen kívül a Fluence, a Siemens és az AES vállalata, szintén a helyszínen volt, és bemutatta az energiatároló platformjait és szolgáltatásait, valamint azt, hogy a közművek, a közösségek és az ipari ügyfelek hogyan használhatják ki a méretezhető, rugalmas és költséghatékony tárolási megoldások előnyeit.

Decentralizált energetikai rendszer megoldások

Az ellátás biztonsága, az energia költségei és a CO2 fenntartható csökkentése elengedhetetlenek a gazdasági megvalósíthatósághoz és a versenyképességhez, különösen az ipari alkalmazásokban, ipari parkokban, nagy épületekben és városi létesítményekben. A Siemens minden iparágban és szektorban támogatja az ügyfeleit abban, hogy hatékony energetikai megoldásokat valósítsanak meg: így például a helyi megújuló villamosenergia-termelés célzott használatával, CHP erőművekkel és energiatárolással. A szolgáltatások magukban foglalják a decentralizált energetikai rendszerek és digitális megoldások tervezését, telepítését és üzemeltetését, valamint az okos energiagazdálkodáshoz szükséges tanácsadást. Ez a módszer az energiaköltségeket, az ellátás biztonságát és a CO2 kibocsátás csökkentését olyan változókká alakítja, amelyeket hosszú távon minden energiafogyasztó üzleti tervében ki lehet számítani. Az ingyenes és adatalapú Energy Configurator, amely élőben volt megtekinthető a „The smarter E-Europe” konferencián, lehetővé teszi az egyéni optimalizációs lehetőségek kiszámítását, és olyan induló elrendezés kialakítását, amellyel jelentősen csökkenthetők az energiaköltségek és javítható a környezeti mérleg.

Az elektromobilitási ökoszisztéma energizálása

Az elektromobilitás a fenntartható és integrált klíma-, energia- és mobilitási stratégia fontos építőeleme. A Siemens teljes megoldásokat kínál a töltő infrastruktúrára és a komponenseire, valamint a töltéskezelő rendszerekre, továbbá tanácsadó szolgáltatásokkal egybekötött teljes megoldásokat nyújt. Az IEC szabványnak megfelelő, elektromos autók számára készült CC AC22 SiCharge töltőállomás például gyors töltést biztosít nyilvános vagy félig nyilvános környezetben, például parkolókban, parkolóházakban és szállodák vagy vállalatok parkolóiban. Kb. 45 perc alatt 100 km-es távolságra elegendő mértékben tölti fel az elektromos autókat, az autóban használatos akkumulátortöltő rendszertől függően. A töltőállomások 22 kilowattot (kW) adnak le egyszerre két töltőponton, és intuitív módon, integrált kijelzővel működtethetők.

A lakóépületekhez és kereskedelmi parkolókba tervezett következő generációs töltő egységeket is bemutatatták „The smarter E-Europe” konferencián. Ezzel bővülni fog a lakossági Junelight és a professzionális SiCharge portfólió. Az okos töltő maximum 22 kW-ot ad le, rendelkezik többek között Wi-Fi és Ethernet interfésszel, és vezeték nélkül automatikusan aktualizálható. A töltőegység könnyedén felszerelhető falakra vagy oszlopokra, és lehetővé teszi a fogyasztás mérését és szemmel követését. A Junelight okos akkumulátorral kombinálva lehetővé teszi az elektromos autók megbízható és gyors töltését, kb. 45 perc alatt (100 km-re), önállóan előállított napenergiával, például garázsokban és fedett vagy emeletes parkolókban.

A töltőinfrastruktúra működési kiválóságának elérése érdekében a Siemens egyénre szabott szolgáltatásokat kínál a műszaki üzemeltetéstől a teljes irányított szolgáltatás csomagokig. Ez a teljesítmény garanciákat tartalmaz például a vállalati flották, az ingatlantulajdonosok és az infrastruktúra-üzemeltetők számára.

Okos energiagazdálkodás az épületekben

Az épületek, az infrastrukturális létesítmények és az iparvállalatok fontos szerepet töltenek be az energetikai rendszerek átalakításában. Mint termelő-fogyasztók, ők egyszerre fogyasztják, termelik és tárolják az energiát, és olyan elektromos infrastruktúrára van szükségük, amely erre a célra tervezett technológiát tartalmaz. A Siemens a biztonságos és hatékony, decentralizált környezetben történő kisfeszültségű villamosenergia-elosztáshoz szükséges rendszerek és termékek teljes választékát kínálja.  Ez magában foglal kommunikációra képes védő és kapcsoló készülékeket a Sentron portfolióból az elektromos berendezések védelme érdekében; villamosenergia-monitorozó rendszert mérőeszközökkel; szoftvert és közvetlen kapcsolatot a felhő alapú IoT rendszerekhez, mint például a MindSphere, az energiafogyasztás figyeléséhez és elemzéséhez; valamint intelligens tárolási megoldásokat.

További információ „The smarter E-Europe”:
www.siemens.com/press/smarter-e-2019

A Siemens Smart Infrastructure (SI) operatív vállalata a piac meghatározó szereplője a jelenlegi és a jövőbeni intelligens és adaptív infrastruktúra terén. Az urbanizáció és a klímaváltozás sürgető kihívásaira kínál megoldásokat azáltal, hogy összekapcsolja az energiarendszereket, az épületeket és az iparágakat. Az SI teljes és átfogó portfóliót kínál egyetlen forrásból - termékeket, rendszereket, megoldásokat és szolgáltatásokat az energia előállítási pontjától kezdve egészen a fogyasztásig. Az egyre nagyobb mértékben digitalizált ökoszisztémával elősegíti az ügyfelek sikerét és a közösségek fejlődését, miközben hozzájárul a bolygó védelméhez is. Az SI gondoskodó környezeteket alakít ki. A Siemens SI operatív vállalata nemzetközi központja a svájci Zugban található, és kb. 71.000 embert foglalkoztat világszerte.

www.siemens.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika ; IT, informatika ; Internet ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Solar ; Siemens ; Kiállítás


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre