Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.06.26.
Kereső

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

A Siemens virtuális erőművekkel növeli a zöld energiában rejlő potenciált
2019.05.24
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Finnország új vállalatot hozott létre a virtuális erőművekkel kapcsolatos tevékenységének bővítése érdekében.

A Vibeco (Virtual Buildings Ecosystem - Virtuális Épületek Ökoszisztéma) olyan innovatív módszer, amellyel még jobban kiaknázhatók az egyre decentralizáltabb energetikai rendszerek előnyei. A virtuális erőmű lelke egy Siemens által üzemeltetett szoftver platform, amely intelligens módon szétosztja a mikrohálózatra csatlakoztatott épületekből érkező elektromos terheléseket, és ennek során alkalmazza a megújuló energiát és az energiatárolást is.
 
Az új virtuális erőmű (VEP) szolgáltatás platform – egy digitalizált kereslet-kínálat rendszer – először teszi lehetővé azt, hogy összevonjuk az épületek vagy ipari üzemek kisebb elektromos terheléseit, és az épületek üzemeltetői energiát értékesíthessenek a tartalékpiacon, a végső cél pedig a teljes villamosenergia-piac rugalmasságának javítása.
Ezzel a technológiával újfajta piacot alakítunk ki a hálózat szélén” – magyarázta Cedrik Neike, a Siemens Smart Infrastructure vezérigazgatója. „A Finn Állammal együtt úttörő jellegű modellt alakítunk ki a decentralizált energetikai rendszerek számára, melynek az előnyeit a közművek, a vállalatok és a társadalom egyaránt élvezhetik majd. A terhelés épületek, a hálózat és az eMobility infrastruktúra közötti kiegyensúlyozásának komplexitása mélyreható szakértelmet igényel a kereslet és a kínálat területén.

A VEP szolgáltatás segíti a villamosenergia-fogyasztás egyenletes elosztását, hogy kevesebb tartalékenergiára legyen szükség, és ebből következően csökkenteni lehessen a széndioxid-kibocsátást. A finn nemzeti hálózat üzemeltetője, a Fingrid, térítést ad az ingatlantulajdonosoknak, amikor a virtuális erőmű energiát táplál be a nyilvános hálózatba. A finn Gazdasági és Foglalkoztatási Minisztérium 8,4 millió eurót ad a szükséges technológiai beruházásokhoz.

A Siemensnek már két kísérleti ügyfele is van a virtuális erőmű módszerhez. A Finn Vasutak össze fogja kapcsolni az ikonikus Helsinki Központi Pályaudvart két vasúti kocsiszínnel egy mikrohálózatba, és ezzel létrehoz egy virtuális erőművet.

A megújuló energia az egész rendszert kihívások elé állítja. Ezekre a kihívásokra már most fel akarunk készülni” – mondja Juha Antti Juutinen, a Finn Vasutak ingatlanügyekért felelős igazgatója.

Lappeenranta, az orosz határ közelében fekvő 75.000 fős város, kilenc középülettel indítja a rendszert, melynek keretében még további 50 épületet lehet majd a városi mikrohálózatba kapcsolni.

„A virtuális erőmű szolgáltatás csökkenti a város környezeti hatását, és további bevételt termel” – mondja Markku Mäki-Hokkonen, Lappeenranta városának fejlesztési igazgatója.

A Siemens VEP platformja a Sello bevásárlóközpontban – amely 100.000 m2-es alapterülettel rendelkezik, és Helsinki külvárosában található – alkalmazza a vállalat sikeres energiaoptimalizálási projektjét. A Sello mikrohálózata egyesíti magában az energiahatékonyságot, a tárolást, a csúcsterhelések optimalizását, és a saját villamosenergia-termelést. Ezen kívül a többlet energiának a tartalékpiacon történő értékesítése kb. 650.000 eurós éves bevételt jelent a Sello ingatlan tulajdonosainak.

Ha bővebb tájékoztatást szeretne kapni a Siemens Smart Infrastructure termékekről, látogassa meg a következő weboldalt:
www.siemens.com/smart-infrastructure 

A Siemens Smart Infrastructure (SI) operatív vállalata a piac meghatározó szereplője a jelenlegi és a jövőbeni intelligens és adaptív infrastruktúra terén. Az urbanizáció és a klímaváltozás sürgető kihívásaira kínál megoldásokat azáltal, hogy összekapcsolja az energiarendszereket, az épületeket és az iparágakat. Az SI teljes és átfogó portfóliót kínál egyetlen forrásból - termékeket, rendszereket, megoldásokat és szolgáltatásokat az energia előállítási pontjától kezdve egészen a fogyasztásig. Az egyre nagyobb mértékben digitalizált ökoszisztémával elősegíti az ügyfelek sikerét és a közösségek fejlődését, miközben hozzájárul a bolygó védelméhez is. Az SI gondoskodó környezeteket alakít ki. A Siemens SI operatív vállalata nemzetközi központja a svájci Zugban található, és kb. 71.000 embert foglalkoztat világszerte.

www.siemens.hu  


NEWS: ; Robot, automatika ; IT, informatika ; Internet ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2019.08.02-04.

2019.08.17., Zákányszék:
Zákányszéki TraktorShow

2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK
2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUS

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre