Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.03.09.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


A HP és a Siemens elmélyíti az additív gyártástechnológia szövetségét a Fejlett Digitális Gyártás terén
2019.05.17
Forrás: Siemens, Hírek
A HP és a Siemens május 9-én jelentette be, hogy elmélyíti stratégiai együttműködését, segítve ügyfeleik átállását az ipari additív gyártástechnológiára (AM).

A Siemens, mint az automatizáció és digitalizáció innovatív vezetője, valamint az ipari 3D nyomtatás piacvezetője, a HP tovább bővíti integrált additív gyártási megoldásait, új rendszerek és szoftveres fejlesztések összevonásával - többek között az átfogó termék életciklus kezelés (PLM), AM gyár optimalizálás, ipai 3D nyomtatás és adat intelligencia, gyártás megvalósítás és teljesítmény elemzés terén. A HP új Jet Fusion Series 3D nyomtatás megoldásai és a Siemens Digitális Vállalat portfóliójának megoldásai révén a vállalatok gyorsabban és költésghatékonyabban dobhatják piacra a 3D nyomtatással készülő alkatrészeiket, így fenntarthatóbban képesek a korábbinál nagyobb volumenben folytatni gyártásukat. A vállalatok a Siemens Additive Manufacturing Center (AMEC) új Polimer Kompetencia Központjának megnyitóeseményén jelentették be szorosabb együttműködésüket Németországban Erlangenben, ahol a HP is bemutatta új ipari HP Jet Fusion 5200 Series 3D nyomtató megoldását.

Izgatottan várjuk az együttműködésünk elmélyítését a HP-vel. Az innovatív partnerség és a vadonatúj technológiák, mint például az additív gyártás minden iparágban a digitális transzformáció zálogát jelentik. A Siemens és a HP a jövőben gondolkodik, így mindkét vállalat legjobb gyakorlatait ötvözve hoz létre teljes, iparág-specifikus megoldásokat, amelyek az ipari adaptív gyártás alkalmazásának felgyorsítását célozzák meg, és segítenek ügyfeleinken abban, hogy rugalmasabbak és hatékonyabbak legyenek, digitális gyártásuk felgyorsuljon,” mondta Klaus Helmrich, a Siemens AG igazgatótanácsának tagja és a Digital Industries vezetője.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Siemenssel együttműködve kiváló alkatrészeket, testreszabott termékeket és sorozatgyártású 3D termékeket kínálhatunk ügyfeleinknek,” mondta Christoph Schell a 3D nyomtatás és digitális gyártás elnöke, a HP Inc. vezetőségi tagja. „A HP és a Siemens egyetért abban, hogy a digitális gyártási rendszerek a változás katalizátorai - kibővített szoftverek, adatok, szolgáltatások és ipari gyártási megoldások, amelyek új gyártási képesség, alkalmazások előtt nyitják meg az utat és áttörést hoznak az üzleti eredményekben ügyfelink számára.

A Siemens és a HP kibővített gyártási megoldásai integrálják a hardver, szoftver, adat intelligencia és szolgáltatásokat, optimalizálják a teljes gyártási folyamat hatékonyságát, a tervezéstől és szimulációtól a gyártástervezésen át, a megvalósításig, és minőségellenőrzésig. Ez az integrált, zárt környezet, amelyet az iparág vezető szereplői támogatnak, a tervezés és a sorozatban megvalósuló 3D nyomtatás minden szakaszát egyszerűbbé teszi, nagyobb skálán, magasabb minőségben és kevesebb felesleg előállításával.

Megoldás és szolgáltatás szállítóként erős partnerséget szeretnénk kialakítani olyan vállalatokkal, akiknek megvan a szükséges szaktudása az anyagismeret és gyártási folyamatok terén egyaránt, így támogathatjuk őket 3D nyomtatási rendszereik kialakításában,” tette hozzá Klaus Helmrich.

A megoldás a HP 3D nyomtatási és 3D adatplatform előnyeit ötvözi, ideértve a HP új Jet Fusion 5200 rendszerét, a Siemens Digital Industries szoftvereit, így a Siemens NX CAD/CAE, NX AM szoftvereket a HP Multi Jet Fusion szoftvermodulhoz közvetlen nyomtatási interfésszel; a HP Jet Fusion 5200 Series tanúsítása még idén megtörténik, hasonlóan a Teamcenter PLM, Tecnomatix Plant Simulation, Simatic IT megoldásokhoz, az elemzéseket pedig a MindSphere végzi az ipari IoT eszközökhöz. A HP és a Siemens továbbra is össze fogja hangolni a jövő technológiai térképét, hogy ügyfeleik profitáljanak a digitális gyártás területén megjelenő folyamatos innovációkból.

A HP és a Siemens az együttműködést 2016-ban álmodta meg. Ma, köszönhetően a HP 3D nyomtatási megoldásai és intelligens adatkezelési portfóliójában tapasztalható előrelépéseknek, és a Siemens AM ajánlatainak, az integrált teljeskörű megoldások annyira hatékonyak lettek, hogy a különböző vállalatok képessé váltak magas minőségű alkatrészeket nyomtatni 3D-ben akár sorozatgyártásban is," tette hozzá Christoph Schell a HP részéről.

Az együttműködés a Siemens új Polimer Kompetencia Központjában teljesedhet ki, ahol a két vállalat autóipari és egyéb ipari ügyfeleivel közösen dolgozva hoz majd létre egyedi termék terveket, gyorsabban léptet piacra 3D technológiával nyomtatott alkatrészeket, valamint digitális gyári környezeteket hoznak létre, amelyekben kiaknázzák az additív gyártásan rejlő potenciált.

"A Volkswagen a HP és a Siemens partnereként izgatottan várja, hogy ez a két piacvezető a legtöbbet hozza ki az ipari additív gyártásból. A világ egyik legnagyobb autógyáraként hatalmas lehetőségeket látunk a digitális gyártási technológiákban, amelyek segíthetnek felgyorsítani innovációs ciklusainkat, amelyek révén gyorsabban dobhatunk piacra termékeket, javíthatjuk gyártási hatékonyságunkat és fenntarthatóságunkat. A HP-vel és Siemenssel való együttműködéstől azt várjuk, hogy még több 3D nyomtatási alkalmazást fedezzünk fel, hogy így még jobb ügyfélélményt nyújthassunk," mondta Martin Goede, a Volkswagen technológiai tervezési és fejlesztési vezetője.

A HP, a Siemens,és ügyfeleik izgalmas új alkalmazásokat fedezhetnek fel többek között a személyre szabás, folyadék-dinamika optimalizálás, és energia elnyelés terén.

A Siemens Digital Industries (DI) operatív vállalata vezető innovátor az automatizálás és digitalizáció területén. Szoros együttműködésben partnereivel és ügyfeleivel a DI a digitális transzformációt elősegítő folyamat-megoldásokat szállít különböző iparágakba. A Digitális Vállalat portfoliójával a DI vállalatmérettől függetlenül szállít a teljes értékláncba integrálható és digitalizálható teljeskörű termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat. Az egyes iparágak igényeire szabott megoldásokkal a DI egyedi portfóliója támogatja az ügyfeleket abban, hogy javuljon termelékenységük, és rugalmasabbak legyenek. A DI folyamatosan bővíti portfólióját a legújabb innovációkkal, és a legmodernebb technológiákat folyamatosan beépíti gyakorlatába. A Siemens Digital Industries globális központja Nürnbergben található, Németországban, világszerte 75 000 munkavállalót foglalkoztat.

www.siemens.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; IT, informatika ; Internet ; D nyomtatás ; Fém, gépipar ; Siemens


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek28
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek4
Fémipari cég eladó5
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás3
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás72
* NEWS *7070
Ipari cégek2051
Ipari hírek7051
Business4432
Autó, jármű, közlekedés5449
BUD322
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 202
e-sport11
Audi515
Mercedes880
Opel305
Suzuki264
BMW72
Das WeltAuto51
Seat288
Škoda287
VW387
Tesla6
Munkagép, haszongép1082
Rába112
Scania444
Robot, automatika1050
ABB425
FANUC146
igm111
KUKA 68
Universal Robots39
Mesterséges intelligencia124
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)39
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő224
Lézer76
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika840
Internet516
YouTube94
D nyomtatás66
Fém, gépipar1361
Hegesztés118
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar18
Agrár197
Élelmiszer211
FMCG, kereskedelem36
Logisztika300
Ingatlan, építőipar364
Energia, közmű, akkumulátor1309
Solar74
Bosch786
Siemens433
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone35
Continental134
Hankook Tire219
Michelin112
Kiállítás882
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport26
Múzeum, ipartörténet11
Ipari Blog79
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Az ABB termékei is segítik a Preserverance marsjáró sikeres küldetését
A Bosch a Microsofttal közösen fejleszt szoftveralapú járműplatformot
igm hegesztőrobot Ausztriában a Liebherr nenzingi üzemében
Az ABB új generációs kobotokat dob piacra, hogy újabb ágazatok és felhasználók számára tegye hozzáférhetővé az automatizálás lehetőségét
Kampányt indít a japán gyártásautomatizálási óriás, hogy megtalálja Magyarország leghosszabb ideje szolgáló FANUC berendezését
Az ABB bemutatja *A robot podcast* sorozatát, mellyel a robotika és az automatizálás izgalmas világát fedezhetjük fel
A Teradyne bejelentette a Universal Robots új elnökét
igm 25 tonnás forgató-billentő manipulátor – egy erős manipulátor nagyméretű munkadarabokhoz
Az ABB innovatív, mágneses alapú lebegő szállító rendszerrel bővíti a rugalmas gyártási portfólióját
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei a műanyag- és polimerfeldolgozásban
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az elektronikai iparban
Robotok programozása egy szempillantás alatt: kézi vezérlés a KUKA ready2_pilot segítségével
A Bosch 2020-ban a vártnál jobban teljesített
ABB: Negyedik negyedévi és 2020-as egész évi eredmények
Jövőképünk 2030-ig: A KUKA mindenki számára elérhetővé teszi az automatizálást
Új bemutató berendezés az igm wiener neudorfi központjában
Az ABB korszerűsíti Helsinki egyik legjelentősebb turistalátványosságát
Alkalmazkodás, üzleti folytonosság és kobotok: összeszerelés
A jövő piaca – Milliárdos megrendeléseket kapott a Bosch a fedélzeti számítógépeire
100 éve robotok
UR kobotok problémamentes távvezérlése a Covid-19 idején
Új tesztjármű- és prototípuskészítő központot nyitott Mladá Boleslavban a Škoda Auto
Budapest Airport: két év alatt 167 millió euró repülőtér-fejlesztésre
Robot link
ABB robotpincérek szolgálnak fel a Lego kockák otthonában
Intelligens navigáció és vezeték nélküli töltés mini-holdrobotok számára
A Hankook csoport tagvállalata, a Model Solution a Consumer Electronics Show 2021-en mutatja be high-tech termékeit
Hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldás nyert Innovációs Díjat a CES®-en
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre