Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A HP és a Siemens elmélyíti az additív gyártástechnológia szövetségét a Fejlett Digitális Gyártás terén
2019.05.17
Forrás: Siemens, Hírek
A HP és a Siemens május 9-én jelentette be, hogy elmélyíti stratégiai együttműködését, segítve ügyfeleik átállását az ipari additív gyártástechnológiára (AM).

A Siemens, mint az automatizáció és digitalizáció innovatív vezetője, valamint az ipari 3D nyomtatás piacvezetője, a HP tovább bővíti integrált additív gyártási megoldásait, új rendszerek és szoftveres fejlesztések összevonásával - többek között az átfogó termék életciklus kezelés (PLM), AM gyár optimalizálás, ipai 3D nyomtatás és adat intelligencia, gyártás megvalósítás és teljesítmény elemzés terén. A HP új Jet Fusion Series 3D nyomtatás megoldásai és a Siemens Digitális Vállalat portfóliójának megoldásai révén a vállalatok gyorsabban és költésghatékonyabban dobhatják piacra a 3D nyomtatással készülő alkatrészeiket, így fenntarthatóbban képesek a korábbinál nagyobb volumenben folytatni gyártásukat. A vállalatok a Siemens Additive Manufacturing Center (AMEC) új Polimer Kompetencia Központjának megnyitóeseményén jelentették be szorosabb együttműködésüket Németországban Erlangenben, ahol a HP is bemutatta új ipari HP Jet Fusion 5200 Series 3D nyomtató megoldását.

Izgatottan várjuk az együttműködésünk elmélyítését a HP-vel. Az innovatív partnerség és a vadonatúj technológiák, mint például az additív gyártás minden iparágban a digitális transzformáció zálogát jelentik. A Siemens és a HP a jövőben gondolkodik, így mindkét vállalat legjobb gyakorlatait ötvözve hoz létre teljes, iparág-specifikus megoldásokat, amelyek az ipari adaptív gyártás alkalmazásának felgyorsítását célozzák meg, és segítenek ügyfeleinken abban, hogy rugalmasabbak és hatékonyabbak legyenek, digitális gyártásuk felgyorsuljon,” mondta Klaus Helmrich, a Siemens AG igazgatótanácsának tagja és a Digital Industries vezetője.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Siemenssel együttműködve kiváló alkatrészeket, testreszabott termékeket és sorozatgyártású 3D termékeket kínálhatunk ügyfeleinknek,” mondta Christoph Schell a 3D nyomtatás és digitális gyártás elnöke, a HP Inc. vezetőségi tagja. „A HP és a Siemens egyetért abban, hogy a digitális gyártási rendszerek a változás katalizátorai - kibővített szoftverek, adatok, szolgáltatások és ipari gyártási megoldások, amelyek új gyártási képesség, alkalmazások előtt nyitják meg az utat és áttörést hoznak az üzleti eredményekben ügyfelink számára.

A Siemens és a HP kibővített gyártási megoldásai integrálják a hardver, szoftver, adat intelligencia és szolgáltatásokat, optimalizálják a teljes gyártási folyamat hatékonyságát, a tervezéstől és szimulációtól a gyártástervezésen át, a megvalósításig, és minőségellenőrzésig. Ez az integrált, zárt környezet, amelyet az iparág vezető szereplői támogatnak, a tervezés és a sorozatban megvalósuló 3D nyomtatás minden szakaszát egyszerűbbé teszi, nagyobb skálán, magasabb minőségben és kevesebb felesleg előállításával.

Megoldás és szolgáltatás szállítóként erős partnerséget szeretnénk kialakítani olyan vállalatokkal, akiknek megvan a szükséges szaktudása az anyagismeret és gyártási folyamatok terén egyaránt, így támogathatjuk őket 3D nyomtatási rendszereik kialakításában,” tette hozzá Klaus Helmrich.

A megoldás a HP 3D nyomtatási és 3D adatplatform előnyeit ötvözi, ideértve a HP új Jet Fusion 5200 rendszerét, a Siemens Digital Industries szoftvereit, így a Siemens NX CAD/CAE, NX AM szoftvereket a HP Multi Jet Fusion szoftvermodulhoz közvetlen nyomtatási interfésszel; a HP Jet Fusion 5200 Series tanúsítása még idén megtörténik, hasonlóan a Teamcenter PLM, Tecnomatix Plant Simulation, Simatic IT megoldásokhoz, az elemzéseket pedig a MindSphere végzi az ipari IoT eszközökhöz. A HP és a Siemens továbbra is össze fogja hangolni a jövő technológiai térképét, hogy ügyfeleik profitáljanak a digitális gyártás területén megjelenő folyamatos innovációkból.

A HP és a Siemens az együttműködést 2016-ban álmodta meg. Ma, köszönhetően a HP 3D nyomtatási megoldásai és intelligens adatkezelési portfóliójában tapasztalható előrelépéseknek, és a Siemens AM ajánlatainak, az integrált teljeskörű megoldások annyira hatékonyak lettek, hogy a különböző vállalatok képessé váltak magas minőségű alkatrészeket nyomtatni 3D-ben akár sorozatgyártásban is," tette hozzá Christoph Schell a HP részéről.

Az együttműködés a Siemens új Polimer Kompetencia Központjában teljesedhet ki, ahol a két vállalat autóipari és egyéb ipari ügyfeleivel közösen dolgozva hoz majd létre egyedi termék terveket, gyorsabban léptet piacra 3D technológiával nyomtatott alkatrészeket, valamint digitális gyári környezeteket hoznak létre, amelyekben kiaknázzák az additív gyártásan rejlő potenciált.

"A Volkswagen a HP és a Siemens partnereként izgatottan várja, hogy ez a két piacvezető a legtöbbet hozza ki az ipari additív gyártásból. A világ egyik legnagyobb autógyáraként hatalmas lehetőségeket látunk a digitális gyártási technológiákban, amelyek segíthetnek felgyorsítani innovációs ciklusainkat, amelyek révén gyorsabban dobhatunk piacra termékeket, javíthatjuk gyártási hatékonyságunkat és fenntarthatóságunkat. A HP-vel és Siemenssel való együttműködéstől azt várjuk, hogy még több 3D nyomtatási alkalmazást fedezzünk fel, hogy így még jobb ügyfélélményt nyújthassunk," mondta Martin Goede, a Volkswagen technológiai tervezési és fejlesztési vezetője.

A HP, a Siemens,és ügyfeleik izgalmas új alkalmazásokat fedezhetnek fel többek között a személyre szabás, folyadék-dinamika optimalizálás, és energia elnyelés terén.

A Siemens Digital Industries (DI) operatív vállalata vezető innovátor az automatizálás és digitalizáció területén. Szoros együttműködésben partnereivel és ügyfeleivel a DI a digitális transzformációt elősegítő folyamat-megoldásokat szállít különböző iparágakba. A Digitális Vállalat portfoliójával a DI vállalatmérettől függetlenül szállít a teljes értékláncba integrálható és digitalizálható teljeskörű termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat. Az egyes iparágak igényeire szabott megoldásokkal a DI egyedi portfóliója támogatja az ügyfeleket abban, hogy javuljon termelékenységük, és rugalmasabbak legyenek. A DI folyamatosan bővíti portfólióját a legújabb innovációkkal, és a legmodernebb technológiákat folyamatosan beépíti gyakorlatába. A Siemens Digital Industries globális központja Nürnbergben található, Németországban, világszerte 75 000 munkavállalót foglalkoztat.

www.siemens.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; IT, informatika ; Internet ; D nyomtatás ; Fém, gépipar ; Siemens


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre