Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


A Bosch milliárdokat fordít az éghajlatvédelemre és a levegőminőséggel kapcsolatos intézkedésekre
2019.05.09
Forrás: Bosch, Sajtóközlemény
2018-as pénzügyi eredmények: rekord árbevétel és eredmény
¤ 2018-ban az árbevétel 78,5 milliárd euróra emelkedett
¤ 2018-ban az üzemi eredmény elérte az 5,5 milliárd eurót

¤  A Bosch 2020-ig nullára csökkenti a szénlábnyomot
¤  A közlekedésből származó légszennyezés minimálisra csökkentése a tiszta levegő érdekében
¤  Dr. Volkmar Denner, a Bosch igazgatótanácsának elnöke: „Az üzletileg is hasznos éghajlatvédelmi intézkedések és a levegőminőség javítását célzó megoldások stabilizálhatják a társadalmi légkört.

Stuttgart és Renningen, Németország – Sikeres pénzügyi évet hozott a Bosch számára 2018, a vállalat 78,5 milliárd euró árbevételt ért el, amely új rekord a cég történetében. A mobilitás villamosítása és automatizálása terén végzett jelentős beruházások mellett 2018-ban is tovább nőtt a vállalat üzemi eredménye (EBIT): a 2017-es 6,8 százalékról 7 százalékra, amely így elérte az 5,5 milliárd eurót. A Bosch 7,3 milliárd euróra (az árbevétel 9,3 százalékára) emelte a kutatásra és fejlesztésre fordított kiadásait. A tőkeráfordítások szintje 14 százalékkal 4,9 milliárd euróra (az árbevétel 6,3 százalékára) nőtt. 2018-ban a Bosch világszerte mintegy 8 ezer új munkahelyet teremtett, ennek több mint felét a kutatás és fejlesztés területén.

Az idén a Bosch a gazdasági fejlődés mérséklődésére számít. A vállalat előrejelzése szerint csupán 2,3 százalékos lesz a világgazdaság növekedése. Többek között a szakszervezeti viták, az európai országok magas adósságszintje és az autógyártás visszaesése okoznak feszültséget a világgazdaságban. A Bosch számára fontos ágazatok és régiók nehéz környezete ellenére a vállalat arra számít, hogy 2019-es árbevétele kis mértékben meghaladja majd a 2018-as szintet. Az első három hónap értékesítési teljesítménye közel járt az előző év ugyanezen időszakához. A rövidtávú kilátásoktól függetlenül a Bosch csoport fokozza az éghajlatváltozás ellen és a levegőminőség javítására irányuló tevékenységeit.

Az éghajlatváltozás nem sci-fi, hanem egy valóságos folyamat. Ha komolyan vesszük a párizsi megállapodást, akkor az éghajlatvédelmi intézkedést nem kezelhetjük csupán hosszú távú célkitűzésként. Azonnali cselekvésre van szükség” – szögezte le a vállalat éves sajtótájékoztatóján Dr. Volkmar Denner, a Robert Bosch GmbH igazgatótanácsának elnöke. „Rendkívül komolyan vesszük az emberek aggodalmait a városok jó levegőminőségét illetően. Az innovációban vezető vállalatként technológiai megoldásokat kívánunk adni az ökológiai problémákra.” Emellett Denner szerint „az autóhasználati korlátozások, a dízelellenes tiltakozások, a sárga mellények és a pénteki klímasztrájkok mind azt mutatják, hogy a vállalatoknak éghajlatvédelmi intézkedéseket kell tenniük, valamint új megoldásokat kell kínálniuk a nagyvárosok levegőminőségének javítása, és nem utolsósorban a társadalmi légkör stabilizálása érdekében”.

2020-ra a Bosch lesz az első karbonsemleges iparvállalat
A Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) szerint a globális széndioxid-kibocsátás csaknem egyharmada a gyártási tevékenységekből származik. Ez elegendő ok, Bosch számára, hogy tovább fokozza a CO2-termelés csökkentését célzó, már eddig is sikeres erőfeszítéseit. „Mi leszünk az első olyan jelentős iparvállalat, amely alig több mint egy év alatt éri el a karbonsemlegesség nagyratörő célkitűzését. A Boschnak 2020-tól kezdve nettó nulla lesz a szénlábnyoma” – jelentette ki Denner. „2020-tól a világszerte működő mind a 400 Bosch telephely karbonsemlegessé válik.” Ennek megvalósítását négy fő eszköz segíti majd a vállalatnál. A Bosch javítja az energiahatékonyságot, növeli a megújuló energiaforrások arányát az energiafelhasználása terén, több zöld energiát vásárol, és ellensúlyozza az elkerülhetetlen széndioxid-kibocsátást. Ezzel 2020-ig 3,3 millió tonna CO2 kibocsátását tudja majd elkerülni.

Jobb levegőminőség: nulla közeli légszennyezés
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a világ lakosságának mintegy 90 százaléka lélegzik be mérgező levegőt. A Boschnak nagyratörő terve van a helyzet orvoslására: „Célunk a közlekedés miatti légszennyezés gyakorlatilag nullára csökkentése. Ennek eléréséhez a motorháztetőn túl kell tekintenünk” – mondta Denner. A légszennyező anyagok közel nulla szintre való csökkentését célzó vállalati projekt három pilléren nyugszik: a Bosch alacsony szennyezőanyag-kibocsátású erőátviteli technológiákat fejleszt, az egyenletes forgalom fenntartására irányuló projekteket végez az önkormányzatokkal együttműködve, saját üzemeiben pedig vállalati mobilitáskezelési rendszert alkalmaz.

A belsőégésű motorok optimalizálása mesterséges intelligenciával
Vállalati előrejelzések szerint 2030-ban az összes új személygépkocsi és könnyű haszongépjármű mintegy 75 százalékát még mindig belsőégésű motorok fogják hajtani. Ennek fényében a Bosch jelentős összegeket fordít a benzin- és dízelmotorok optimalizálására. A vállalat mesterséges intelligenciát (MI) is alkalmaz a belsőégésű motorok továbbfejlesztéséhez. A kipufogógáz-kezelést például a Bosch MI segítségével szabályozza az egyéni vezetési stílusokból kialakított sémák alapján, hiszen ezzel is csökkenthető a járművek kibocsátása. A vállalat kipufogógáz-kezeléssel és kipufogó szenzorokkal foglalkozó, mintegy 3.500 munkatársat foglalkoztató egységei 2,3 milliárd euró árbevételt értek el 2018-ban. Ez az összeg 2025-re várhatóan eléri majd a 3 milliárd eurót.

20 százalékkal kisebb szennyezőanyag-kibocsátás
A Bosch jelenleg csaknem száz európai önkormányzattal folytat egyeztetéseket a levegőminőség javítását célzó konkrét intézkedésekről. A vállalat Párizsban, Stuttgartban és Marseille-ben jelenleg is tesztel egy mobil elemző egységet. Ezek az új fejlesztésű egységek folyamatosan mérik a környező levegő szennyezőanyag-szintjét. A mérések és a kapcsolódó szimulációk hozzájárulnak a járművek kibocsátása és a környezetszennyezés közötti kapcsolat alaposabb megértéséhez. A stuttgarti önkormányzattal végzett egyik projekt szerint például egyenletes forgalom esetén akár 20 százalékkal is csökkenhet a meglévő járműpark szennyezőanyag-kibocsátása. Az elemző egységek adataival a jövőben nagy felbontású térképek készülhetnek majd a szennyezőanyag-koncentrációról. Ezekkel a térképekkel pedig optimalizálható lesz a forgalomirányítás.

Vállalati mobilitáskezelés: jobb levegőminőség az agglomerációkban
A projekt harmadik pillérét a vállalati mobilitáskezelés képezi. Ennek célja a Bosch munkatársaihoz kapcsolódó forgalom, illetve kibocsátás csökkentése, különösen az agglomerációkban. A bevezetett intézkedések közé tartozik a brazil, kínai és török nagyvárosokban közlekedő ingajáratok üzemeltetése, valamint a normál és pedelec kerékpárok lízingelése. A Bosch emellett a hálózatba kapcsoltság erejét is kiaknázza. A reutlingeni üzem mintegy 8.000 munkatársa például már hetek óta használja azt az SPLT telekocsi platformot, amely egy telekocsi appon keresztül megkönnyíti a munkavállalók számára a közös autóhasználat megszervezését. Stuttgart nagyvárosi területén – ahol a Bosch mintegy 55.000 munkavállalója naponta összesen 1,5 millió kilométert utazik – a vállalat is tagja a Tiszta Levegő Szövetségnek.

Elektromobilitás: 2022 végére 14 millió jármű
A Bosch arra is számít, hogy a nagyvárosok levegőminőségének javításában nagyobb szerepet játszanak majd az elektromos járművek. A Bosch piacvezetővé kíván válni a felfutóban lévő elektromobilitási tömegpiacon. A tervek szerint 2025-re a vállalat elektromobilitási árbevétele 5 milliárd euró, vagyis a 2018. évi érték tízszerese lesz. „Kedvező lehetőségeket látunk az erőátviteli technológiához kapcsolódó értékteremtés egyre nagyobb versenyében. Rendszerismeretünk, széles termékportfóliónk és méretgazdaságos gyártásunk alapján jó partnere lehetünk a világ járműgyártóinak és mobilitási szolgáltatóinak” – állapította meg Denner. A világon már több mint egymillió elektromos autóban találhatók meg a Bosch erőátviteli alkatrészei, és 2022 végére ez a szám várhatóan eléri majd a 14 milliót. A vállalat eddig 50 elektromos jármű platformhoz végzett erőátviteli projekteket. Csupán tavaly 30 új projektre került sor. „Az üzemanyagcellás technológia áttörését is segíteni kívánjuk” – közölte Denner. E célból a Bosch nemrégiben szövetséget kötött az üzemanyagcella-kötegeket gyártó svéd Powercell céggel. Ezek a kötegek teszik ki az üzemanyagcellás rendszer értékének kétharmadát. „A Powercell-lel együttműködve legkésőbb 2022-ben tervezzük a kötegek piaci bevezetését és forgalmazását” – mondta Denner.

Automatizált vezetés: alacsonyabb fogyasztás és kibocsátás
Az automatizált vezetés a levegőminőség javításában is szerepet játszik. A KE Consult tanácsadó cég szerint az üzemanyag-fogyasztást az automatizált vezetés több mint 30 százalékkal – a német autópályákon pedig 15 százalékkal csökkentheti. Az automatizált vezetésen jelenleg több mint 5 ezer Bosch mérnök dolgozik, ami csaknem duplája a két évvel ezelőtti létszámnak. Denner megjegyezte, hogy „a tervek szerint 2022-ig mintegy 4 milliárd eurót fektetünk az automatizálásba, ezáltal pedig a fenntartható mobilitásba”. A vezetéstámogató rendszerek segítik a növekedést az automatizált vezetés felé vezető úton. Az árbevétel a jelenlegi mintegy 2 milliárd eurós szintről várhatóan csaknem 15 százalékkal emelkedik majd idén. A várakozások szerint a radarérzékelőknél 20, a videóérzékelőknél 30 százalékkal fog nőni az árbevétel. Denner rámutatott, hogy „az automatizált vezetés nem csupán a jövőben lesz ígéretes, hanem már most növekedési területnek számít”.

2018-as üzleti év: rekordszintű árbevétel és eredmény
2018 sikeres üzleti évet jelentett a Bosch csoport számára” – jelentette ki Prof. Stefan Asenkerschbaumer, az igazgatótanács elnökhelyettese és pénzügyekért felelős tagja. A 2017-es évhez hasonlóan ismét magas szintű árbevételt és eredményt értünk el. Az árbevétel teljes összege 78,5 milliárd euró volt, amelyet a 2,1 milliárd eurót kitevő, jelentős mértékű árfolyamhatások is befolyásolták. Az árfolyamhatások miatti kiigazítás után az árbevétel a konszolidációs hatások nélkül 5 százalékkal, nominálisan pedig 2,2 százalékkal javult. A kamatfizetés és adózás előtti eredmény (EBIT) a tavalyi 5,3 milliárdról 5,5 milliárd euróra növekedett. A jelentős beruházások ellenére az üzemi eredmény mértéke a 2017-es 6,8 százalékról 7 százalékra erősödött. „A gazdasági kihívások ellenére 2019-ben is nagy összegeket ruházunk be új technológiákba és üzleti területekbe, hogy biztosítsuk a vállalat jövőbeli életképességét” – tette hozzá Asenkerschbaumer. “Ehhez hasonlóan a széndioxid-kibocsátás és az éghajlatvédelmi intézkedések iránti elkötelezettségünket sem a rövid távú pénzügyi megfontolás, hanem a jóval hosszabb távú perspektíva vezérli.”

A 2018-as eredmények az egyes üzleti területek szerint
A Bosch 2018-as jó üzleti teljesítményében az összes üzleti területnek szerepe volt: a mobilitási megoldások üzleti szektor árbevétele 3,5 százalékkal (az árfolyamhatások nélkül 5,8 százalékkal) 47,6 milliárd euróra nőtt. Ily módon a Bosch által ebben a szektorban elért növekedés ismét lekörözte a globális autógyártást. Az üzemi eredmény 7,1 százalékos mértéke csaknem elérte a tavalyi szintet. A fogyasztási cikkek üzleti terület 17,8 milliárd eurós árbevételt realizált. Az árbevétel 3,1 százalékos visszaesése az árfolyamhatások kiigazítását követően 0,7 százalékos növekedésbe fordult. Az alacsony mértékű növekedés főbb okai a feltörekvő piacok gyengébb kereslete, illetve a növekvő kínai verseny nyomása voltak. Az üzemi eredmény 7,8 százalékos mértéke valamivel elmaradt a tavalyi szinttől. Az ipari technika üzleti terület árbevétele 7,4 milliárd euróra emelkedett. Ez 8,8 százalékos (az árfolyamhatások miatti kiigazítás után 11,7 százalékos) növekedést jelent. Az üzemi eredmény mértéke több mint öt százalékponttal 8,4 százalékra nőtt. Az energia- és épülettechnika üzleti szektor árbevétele 2,4 százalékkal 5,6 milliárd euróra emelkedett. Az árfolyamhatások nélkül ez 5,1 százalékos növekedésnek felel meg. Az üzemi eredmény 4,2 százalékos mértéke gyakorlatilag változatlan maradt.

A 2018-as üzleti év régiók szerint
Európában az árbevétel 3,3 százalékkal (az árfolyamhatások nélkül 4,8 százalékkal) nőtt 41,4 milliárd euróra. Észak-Amerikában az árbevétel teljes összege 12,3 milliárd euró volt. Az árfolyamhatások nélküli 2,7 százalékos javulás az árbevétel 7,4 százalékos emelkedésének felel meg. Dél-Amerikában az árfolyamhatások nélkül az árbevétel 11,6 százalékos növekedése mutatta az üzlet talpra állását. Az árbevétel teljes összege 1,4 milliárd euró volt. Nominális értéken az árbevétel 6,2 százalékkal csökkent. A Bosch jelenleg az Ázsia-Csendes-óceáni térségben (Afrikát is ideértve) realizálja árbevételének csaknem 30 százalékát. E térségben az árbevétel az árfolyamhatások nélkül 3,7 százalékkal 23,4 milliárd euróra nőtt. Nominálisan 0,7 százalékos volt a növekedés.

A munkavállalói létszám alakulása: karrierlehetőségek szakemberek és vezetők számára
2018. december 31-én a Bosch csoport világszerte mintegy 410 ezer főt alkalmazott. Ez körülbelül 7.700 fővel haladja meg az előző évi létszámot. A legnagyobb létszámnövekedés Európában és az Ázsia-Csendes-óceáni térségben volt. Németországban mintegy 1.700 fővel nőtt a munkavállalók száma. A kutatás és fejlesztés terén a Bosch jelenleg csaknem 70 ezer főt foglalkoztat, ami mintegy 4 ezer fővel több, mint az előző évben. 27 ezer fő dolgozik szoftveres és IT szakemberként, és ezen a téren további növekedés várható. „Az elkövetkező öt év során a Bosch világszerte csaknem 25 ezer IT és szoftveres szakembert fog felvenni” – jelentette ki Denner.

Háttér információ

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója. Világszerte mintegy 410.000 munkatársat foglalkoztat (2018. december 31-én) és 78,5 milliárd euró árbevételt ért el 2018-ban. A cégcsoport négy üzleti területen végzi tevékenységét, ezek a mobilitási megoldások, az ipari technika, a fogyasztási cikkek, valamint az energia- és épülettechnika. Vezető IoT-vállalatként a Bosch innovatív megoldásokat kínál az intelligens otthonokhoz, az intelligens városokhoz, a hálózatba kapcsolt mobilitáshoz, és a hálózatba kapcsolt gyártáshoz. Szakértelmét az érzékelők technológiájában, a hálózatba kapcsolt szoftverek és szolgáltatások területén, valamint saját IoT felhőjében is hasznosítja, ügyfelei számára hálózatba kapcsolt, cross-domain megoldásokat kínál egyetlen forrásból. A Bosch csoport stratégiai célja innovatív megoldások létrehozása a hálózatba kapcsolt világ számára. A Bosch csoport termékei és szolgáltatásai hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az „Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő csaknem 460 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch globális gyártási és értékesítési hálózata a világ szinte minden országát lefedi. A jövőbeli növekedés alapja a vállalat innovatív ereje. A Bosch mintegy 68.700 munkatársat foglalkoztat a kutatás és fejlesztés területén világszerte közel 130 telephelyen.

A vállalatot 1886-ban Robert Bosch (1861-1942) „Finommechanikai és Elektrotechnikai Műhelyként” alapította Stuttgartban. A Robert Bosch GmbH tulajdonosi szerkezete szavatolja a Bosch csoport vállalati önállóságát. Ez lehetővé teszi a vállalat számára jelentős, a jövő biztosítása érdekében történő befektetések megvalósítását. A Robert Bosch GmbH üzletrészeinek 92 százaléka a Robert Bosch Stiftung GmbH közhasznú alapítvány tulajdonában van. A szavazati jogok többsége a Robert Bosch Industrietreuhand KG-é, amely a vállalati társasági jogokat is gyakorolja. A maradék üzletrészek a Bosch családnál és a Robert Bosch GmbH-nál vannak.

További információért látogasson el honlapunkra: www.bosch.hu   


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Autómegosztás, fuvarmegosztás ; Önvezető ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika ; Mesterséges intelligencia ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika ; Internet ; Fém, gépipar ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Bosch


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre