Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.05.25.
Kereső

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

A kilencedik DTM-szezon, új együttműködések nagy hírű versenysorozatokkal és egy új, csúcskategóriás közúti abroncs
2019.04.30
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook továbbra is teljes gázzal bővíti a motorsportokban való jelenlétét. Az év elején a prémium gumigyártó újabb neves versenysorozatokkal kezdte meg az együttműködését.

A Hankook már 2011 óta a DTM kizárólagos abroncsbeszállítója, a sorozat nagy izgalommal várt új szezonja május elején indul majd. A DTM-ben már régóta használt és bevált technológiát alapul véve a Hankook folyamatosan bővítette a csúcskategóriás közúti abroncsai sikertörténetét. A legújabb Ventus S1 evo 3 abroncsokkal a Hankook a teljesítmény és a környezetvédelmi tényezők terén is magasabbra emeli a lécet.

Neu-Isenburg, Németország, 2019. április 30. – Ebben a szezonban a Hankook a Formula Renault Eurocup sorozattal is együttműködik. A nagy hírű autóverseny-sorozat idei szezonja tíz versenyhétvégéből áll, a versenyzők a Formula 1 betétfutamaként olyan ikonikus pályákon mérhetik össze az erejüket, mint Silverstone, Monza, Hockenheim vagy Monaco. A versenyeken 24 kocsi küzd fej-fej mellett Ventus Race abroncsokon. Idén első alkalommal a Hankook a Belcar-sorozathoz is szállít prémium Ventus Race abroncsokat. Ez a nagy múltú versenysorozat, amelyben GT és túraautók vesznek részt, Belgiumban és Hollandiában zajlik.

A Mini Challenge Italia versenyzői szintén a prémium abroncsgyártó Ventus Race abroncsain szelhetik a köröket. A legendás Mini autókat felsorakoztató versenysorozat hat olasz állomást érint, az utolsó versenyt Monzában tartják október 20-án. A „Padlógázzal a női motorsportban” szlogent szem előtt tartva a Hankook az újonnan induló W Series világbajnokságot is felsőkategóriás versenyabroncsokkal látja el. A női versenyzőket tömörítő, együléses versenyautókat felvonultató sorozat hat versenyből áll, amelyek a DTM sorozat betétfutamaiként lesznek megtekinthetőek.

A motorsport a Hankook alapértékeinek fontos része, a DTM pedig kitűnő platformot kínál arra, hogy megmutathassuk, mire képesek a felsőkategóriás abroncsaink, és milyen szakértelemmel bírunk nemzetközi környezetben is” – mondta Kim Han-Jun, a Hankook Tire Europe elnöke. „Mindig is érdeklődtünk az érdekes sorozatok és formátumok iránt, hogy továbbfejleszthessük prémium termékeinket. Az újonnan induló W Series-szel kötött együttműködésünk különösen izgalmas. Nagy örömmel veszünk részt ennek az úttörő formátumnak a munkálataiban.

A rajongók izgatottan várják a DTM sorozat első versenyhétvégéjét, amelyet a hagyományoknak megfelelően május 3-5. között tartanak a Hockenheimringen. A prémium abroncsgyártó a Heidelberg mellett található versenypályán a kilencedik évadját kezdi meg mint az egyik legnépszerűbb nemzetközi túraautóbajnokság kizárólagos abroncsbeszállítója. „Örömünkre szolgál, hogy a DTM sorozat a Hankookban egy megbízható és nagy szakértelmű partnerre talált. A Hankook egy nemzetközi vállalat, a világ egyik legnagyobb abroncsgyártója. A Hankook látja el az összes csapatot modern versenyabroncsokkal, amelyekkel a versenyzők biztonságosan hozhatják ki a legjobbat önmagukból. Ez a motorsport legmagasabb szintje” – nyilatkozta Gerhard Berger, az ITR elnöke.

Az Aston Martinnak köszönhetően hosszú évek óta most először fordul elő ismét, hogy a DTM-ben nem német gyártmányú autó is rajthoz áll. A brit sportautógyár hatalmas tapasztalatot tudhat a háta mögött a versenysport terén, és már az első évében a DTM-ben veteránnak számító Audi és BMW komoly kihívójának tekintik.

Manfred Sandbichler úgy véli, hogy a Hankook, a DTM és az autógyártók közötti hosszútávú és megbízható kapcsolat a legjobb alap ahhoz, hogy a szokatlanul nagy érdeklődésnek eleget tudjanak tenni. „A járművek komoly átalakuláson estek át, de a Hankook versenyabroncsai nem változtak, így a Hankook mérnökeinek és a gyártóknak még szorosabban és intenzívebben kell együttműködniük, hogy az autó és az abroncs egy egységgé forrjon össze. Ez eddig tökéletesen működött, így hiszek abban, hogy a kihívások ellenére is egy újabb sikeres DTM-szezon vár ránk” – elemezte a helyzetet Sandbichler, a Hankook európai motorsport részlegének vezetője.

A Hankook kilencedik szezonja ugyanis új kihívások elé állítja a céget. A DTM versenyautókat idéntől új, négyhengeres, kétliteres turbómotorok hajtják, amelyek 100 lóerővel erősebbek, mint a korábban használt V8-as motorok. „A vadonatúj autók leszorítóereje csökkent, a hátsó szárny nagyobb lett és a turbómotor is megújult, ez pedig teljesen más teljesítményjellemzőket biztosít a korábbi szériák járműveihez képest. Ennek következtében a Hankook versenyabroncsokkal szemben is mások az elvárások. A nagyobb erő miatt számolnunk kell a kerekek kipörgésével, az abroncsok felszíne túlmelegedhet és a futófelület is nagyobb igénybevételnek lesz kitéve, mint az előző szezonokban. Ennek elkerülésére a sofőrnek fokozatosan és mértékkel szabad csak a turbómotor erejét alkalmaznia, hiszen az sokkal határozottabb teljesítményjellemzőkkel bír, mint egy átlagos szívómotor. Nagyobb szerepet kap tehát a vezetők ügyessége, a rajongók és a versenyekre kilátogatók legnagyobb örömére. A Hankook versenyabroncsok szerepe is felértékelődik, így már a DTM egyik legtechnikásabb pályája, a szezonnyitó hockenheimringi futam is nagy izgalmakat és csavarokat ígér” – árulta el Thomas Baltes, a Hankook DTM-főmérnöke.

Talán nem is kell kiemelnünk, hogy nemcsak a rajongók és a nézők járnak jól a Hankook motorsportban való jártasságával, hanem az autóvezetők is: a DTM abroncspartnereként szerzett tapasztalatot és adatokat felhasználták az új csúcskategóriás közúti abroncs, a Ventus S1 evo 3 kifejlesztésekor. A német autósmagazin, az Auto Bild által elvégezett teszten – ami a világ egyik legnagyobb független abroncstesztje – a Hankook legújabb csúcskategóriás abroncsmodellje kiemelkedő eredményt ért el a teszten résztvevő 53 abroncs közül, így nem meglepő, hogy az egyik legjobb abroncsnak választották.

A Hankook Tire vállalatról

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 21.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Magyarországon, Csehországban, Oroszországban, Törökországban, Svédországban, Ukrajnában és Lengyelországban vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 30 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják.

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3.000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az ISO 9001:2008., ISO/TSO 16949:2009. minőségi és az ISO 14001:2014. környezetvédelmi tanúsítvánnyal. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

www.hankooktire.com/hu     


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Hankook Tire

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra2019.05.23-24., Mezőfalva:
NAK Szántóföldi Napok, 2019.05.23-24., Mezőfalva

Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu
2019.08.17., Zákányszék:
Zákányszéki TraktorShow

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2019.08.02-04.

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUS

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre