Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.05.25.
Kereső

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Tovább az Új Selyemúton: két kínai repülőtérrel is együttműködési megállapodást ír alá a Budapest Airport
2019.04.26
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A Budapest Airport két nagy kínai cargo repülőtérrel is szorosabbra fűzi az együttműködését, a Magyarország és Kína közötti légi összeköttetések továbbfejlesztése érdekében.

Ez a Pekingben rendezett Egy Övezet Egy Út Fórum csúcstalálkozó során aláírt együttműködési megállapodás (szándéknyilatkozat) egyik legfőbb célja.

A Budapest Airport tovább fokozza az erőfeszítéseit, hogy Magyarországot a Kínába irányuló magyar export, illetve a kínai áruk első számú közép-kelet-európai légi kapujává, egyfajta komplex logisztikai bázissá és elosztóközponttá fejlessze a régióban. Ez a lényege a Wang Zsendong, a Hszian Xianyang Nemzetközi Repülőtér helyettes ügyvezető igazgatója és René Droese, a Budapest Airport ingatlan és cargo üzletág-igazgatója által Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminisztere jelenlétében aláírt dokumentumnak. A külügyminiszter a kínai fővárosban az Egy Övezet Egy Út Fórum csúcstalálkozóval párhuzamosan tartott Magyar-kínai Fórumon képviseli Magyarországot. A Budapest Airport májusban a Csengcsou Nemzetközi Repülőtérrel is együttműködési megállapodást köt, amikor egy kínai delegáció látogat Budapestre.

Két ilyen – földrajzilag távol lévő - ország között akkor lehet jó gazdasági együttműködés, hogyha vannak összeköttetések, ezért kiemelt jelentősége van a légi kapcsolatoknak, a légi járatoknak Magyarország és Kína között. Ezért is örömteli a Hszian-i repülőtér és a Budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér közötti együttműködési megállapodás aláírása, hiszen ez a megállapodás újabb kínai városokat kapcsolhat be abba a hálózatba, ahova közvetlenül lehet repülni Magyarországról, Budapestről. A gazdasági kapcsolatok mellett a turizmust is tovább tudjuk így fejleszteni, a tavalyi esztendőben 14 százalékos növekedést követően rekordszámú, 256 ezer kínai turista járt Magyarországon” – mondta el Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az aláírási ceremónián.

A Magyar-kínai Fórum során számos további megállapodás is létrejött a magyar és a kínai partnerek között, a beruházások és a gyógyszeripar terén. A logisztika és a légiáru-szállítás fejlesztése összhangban áll a Külgazdasági és Külügyminisztérium erőfeszítéseivel, hogy a két ország közötti együttműködést a kereskedelem és a közös beruházási projektek terén előmozdítsa. A magyar diplomaták és kereskedelemfejlesztési szakemberek támogatása fontos szerepet játszott abban, hogy a Budapest Airport a közelmúltban meg tudta duplázni a Budapest, Hong Kong és Csengcsou között üzemelő közvetlen cargo járatok heti kapacitását, illetve az Air China Peking és Budapest közötti, menetrend szerinti utasszállító járatainak rakterében történő légiáru-szállítás terén az összeköttetéseket tovább tudta fejleszteni.

A csengcsoui repülőtérrel kialakított közvetlen cargo-kapcsolat volt az első fontos lépés, most pedig elérkezett az idő, hogy új kínai partnereinkkel tovább mélyítsük az együttműködést, így kihasználva az áruszállítás terén fennálló hatalmas lehetőségeket. Csengcsou, Hszian és Budapest egyaránt gyors növekedésnek örvend; nagyon bízunk benne, hogy ez az együttműködés az összes érintett fél számára előnyös lesz," mondta Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója.

A partnerek a jövőben még erőteljesebben népszerűsítik Kínában a dinamikusan fejlődő budapesti repülőteret, mint a közép-kelet-európai régió egyik legfontosabb légi kapuját. Az utasforgalomban rejlő turisztikai lehetőségeken kívül (a Shanghai Airlines idén június 7-től heti három közvetlen járatot indít Sanghaj és Budapest között) a fő cél a légiáru-szállítás fejlesztése Kína és Magyarország között. Ezt a felek rendszeres, közvetlen információcsere révén kívánják előmozdítani, illetve közös marketing kampányokat és eseményeket is terveznek, Kínában és a közép-kelet-európai régióban egyaránt.

Április eleje óta a Cargolux heti két további közvetlen áruszállító járatot üzemeltet Budapest és Csengcsou, a világ egyik leggyorsabban fejlődő repülőtere között Boeing B747-es típusú óriásgéppel. A Selyemút kapujában, az iparáról ismert Sanhszi tartományban található Hszian Nemzetközi Repülőtér révén pedig a Budapest Airport egy stratégiailag fontos partnerre tesz szert, aki sokat segíthet abban, hogy a magyar fővárosi repülőtér a kínai vállalatok számára a közép-kelet-európai térségben regionális cargo elosztóközponttá fejlődhessen.

A légiáru-szállító vállalatok igényeinek növekedésre válaszként a Budapest Airport tavaly 32,6 millió eurós (kb. 10 milliárd forintos) projekt keretében megkezdte az új Cargo City kivitelezését. A 2. Terminál közelében épülő, 21.600 négyzetméteres raktárépület szerkezete már elérte végleges formáját. Mellette az úgynevezett speditőr (szállítmányozási) épület földmunkái is gőzerővel zajlanak; utóbbi 11.200 négyzetméter raktárterületet, illetve irodalétesítményeket biztosít majd a légiáru-kezelő raktár, illetve az idén megépülő 32.000 négyzetméteres új beton forgalmi előtér tőszomszédságában. Itt akár két F kategóriájú, vagyis Jumbo méretű cargo repülőgép egyidejű kiszolgálását is lehetővé válik. A Budapest Airport új cargo bázisát ez év végén vehetik birtokba a fuvarozók és a bérlők.

www.bud.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ingatlan, építőipar ; Logisztika ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; BUD

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu

2019.05.23-24., Mezőfalva:
NAK Szántóföldi Napok, 2019.05.23-24., Mezőfalva
2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2019.08.02-04.

2019.08.17., Zákányszék:
Zákányszéki TraktorShow

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUS

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre