Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.05.25.
Kereső

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

A Siemenst bízták meg egy brazíliai kogenerációs erőmű felépítésével, üzembe helyezésével, üzemeltetésével és karbantartásával
2019.04.18
Forrás: Siemens, Hírek
Latin-Amerika legnagyobb petrolkémiai vállalata, a Braskem a közelmúltban kötött szerződést a Siemenssel a brazíliai Sao Pauloban található petrolkémiai komplexumban működő kogenerációs erőmű modernizálására.

Latin-Amerika legnagyobb petrolkémiai vállalata, a Braskem a közelmúltban kötött szerződést a Siemenssel a brazíliai Sao Pauloban található petrolkémiai komplexumban működő kogenerációs erőmű modernizálására. A projekt befejezése 2021 elején várható.
 
A Siemens feladata lesz az áramot és hőt termelő kogenerációs erőmű telepítése és 15 évig történő üzemeltetése. Az erőműben alkalmazandó csúcstechnológiás megoldások egyesíteni fogják magukban a kiemelkedő energiahatékonyságot, a rendkívül megbízható üzemeltetést és az alacsony károsanyag-kibocsátást. A projekt üzembehelyezési fázisa már folyamatban van, ennek keretében a Siemens egy teljesen integrált és redundáns berendezést is tartalmazó megoldást fog telepíteni, amely magában foglal két STG-600 gázturbinát, egy villamos kapcsoló épületet, valamint a meglévő nagyfeszültségű alállomás bővítését, három dugattyús kompresszort, egy fejlett terheléscsökkentő rendszert, és a kapcsolódó erőművezérlő szoftvert.
 
Ezek az elemek az "energia, mint szolgáltatás" koncepció részét képezik, ami azt jelenti, hogy az ügyfél úgy jut hozzá az energiához, hogy nem kell beruháznia, illetve megépítenie és üzemeltetnie az erőművet. "Ez az "energia, mint szolgáltatás" szerződés is azt mutatja, hogy milyen fontos az újonnan kialakított Siemens Gas and Power operatív vállalata az ügyfelek számára, mivel a szinergiák a teljes energia értékláncon keresztül érvényesülnek", mondta Tim Holt, a Siemens Gas and Power operatív vállalatának 2019. április 1-jén kinevezett operatív vezetője.

A Braskem projektje magában foglalja a meglévő kogenerációs erőmű teljes felújítását és technológiai megújítását, mivel ez látja el hővel és árammal a petrolkémiai komplexum krakkolóegységét. Az egység évente 700.000 metrikus tonna etilént képes előállítani, és a vegyipari és műanyagipari ágazatok számára gyárt nyersanyagokat. Az optimalizált kialakítás javítja az etilénüzem hatékonyságát. A Braskem becslései szerint a fejlesztés eredményeképpen 11,4%-kal csökkenthető lesz a krakkolóegység vízfogyasztása, a CO2-kibocsátás pedig 6,3%-kal mérséklődhet.

"Egyedül a Siemens volt képes ilyen átfogó műszaki és szolgáltatási megoldást ajánlani, amivel a Braskem el tudja érni a fenntarthatósági céljait, és maximálisan ki tudja majd használni a kogenerációs erőművet," mondta Dan Simpson, a Siemens Gas and Power operatív vállalatának Oil and Gas üzletágának vezetője. "A létesítmény integrált és redundáns kialakítása és a Siemens berendezéseinek használata az "építsd, birtokold és üzemeltesd" üzleti modellel párosulva azt eredményezik, hogy az erőmű rendelkezésre állása 100%-os lesz, miközben csökken az energiafogyasztása. Mindkét tényező rendkívül fontos a Braskem számára."

Az SGT-600 turbina teljesítménye 24 megawatt (MW). Ennél az alkalmazásnál minden turbina 19 MW áramot fog termelni, és óránként 80 tonna hőt. Ezen kívül alkalmazni fogják a harmadik generációs alacsony károsanyag-kibocsátó (DLE) technológiát, és olyan maradék gázzal működnek, amelyben magas a hidrogén koncentrációja. A DLE technológia csökkenteni fogja a CO2 kibocsátást, a turbinák által termelt NOx szintje pedig 25 ppm lesz, tehát alacsony. A terheléscsökkentő rendszer biztosítja az üzem biztonságos működését, mivel a terhelést a rendelkezése álló villamos energia kínálatnak megfelelően kezeli.

A teljes áram- és hőtermelő kogenerációs erőművet a Siemens fogja megtervezni, felépíteni, üzembe helyezni, üzemeltetni és karbantartani 15 éven keresztül, egy olyan hosszú távú szerződés keretében, amely teljesítmény garanciákat is tartalmaz a megbízhatóság, a rendelkezésre állás, a hatékonyság, a költségek, a karbantartás és a kibocsátás vonatkozásában.

"A villamos energia és a gáz kombinált kogenerációja ebben a projektben jól példázza, hogy milyen erőfeszítéseket teszünk a nagyobb üzemeltetési kiválóság érdekében, és megerősíti a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettségünket," mondta a Braskem Chemicals délkeleti régiójának ipari vezetője, Luis Pazin. "A modernizáció lehetővé teszi, hogy elérjük a fenntarthatósági céljainkat, és a létesítmény teljes energiafogyasztását egy egymillió fős város fogyasztásának megfelelő mennyiséggel csökkentsük."

A Siemens SGT-600 gázturbináról az alábbi oldalon talál további információkat:
http://bit.ly/SGT-600  

A Siemens Gas and Power operatív vállalata az energiaipar vezető szereplője, amely segítséget nyújt az ügyfeleknek a különböző iparágak és a lakosság energiaigényeinek teljesítésében Az üzletág széleskörű szakértelemmel rendelkezik a teljes energia értékláncban, és egyedülállóan átfogó portfóliót kínál a közművállalatok, az önálló energiatermelők, az átviteli rendszereket üzemeltető vállalatok és az olaj- és gázipar részére. A termékek, a megoldások és a szolgáltatások felölelik az olaj és a gáz kitermelését, feldolgozását és szállítását, valamint a villamos energia központi és elosztott hőerőművekben történő előállítását és hálózatokban történő elosztását. A Siemens Gas and Power operatív vállalatának a központja az amerikai Houstonban található, és több mint 80 országban több mint 64.000 embert foglalkoztat, az egész világon jelen van, és mind a mai, mind a jövőbeni energia rendszerek újításaiban vezető szerepet tölt be, csakúgy mint az elmúlt 150 évben.

www.siemens.hu  


NEWS: ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra2019.05.23-24., Mezőfalva:
NAK Szántóföldi Napok, 2019.05.23-24., Mezőfalva

Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu
2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2019.08.02-04.

2019.08.17., Zákányszék:
Zákányszéki TraktorShow

MASCUS

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre