Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.09.22.
Kereső

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SEAT ragyogás a Mobil Világkongresszuson: hogyan tovább?
2019.03.01
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
Mobil Világkongresszus
¤ A SEAT Minimó koncepcióautó bemutatását követően a vállalat az állami intézmények és a nyilvánosság véleményét gyűjti össze a jármű fejlesztéséhez.

¤  A márka Barcelonában keres helyet az új szoftverházának.
¤  „Mobilitási tanácsadó”, egy applikáció, amely minden mobilitási szolgáltatást tartalmaz.
¤  A SEAT standjának látogatói közé tartozik többek között Reyes Maroto Ipari, Kereskedelmi és Idegenforgalmi Miniszter és Joaquim Torra katalán kormányfő.

Martorell / Budapest, 2019. március 1. - A SEAT ötödik alkalommal vesz részt a Barcelona Mobil Világkongresszuson, az egyik legnagyobb név a rendezvényen. A spanyol márka kihasználta a lehetőséget, hogy kiváló példáját mutassa a városi mikromobilitás iránti elkötelezettségének - az új SEAT Minimó egy, a városi mobilitást forradalmasító koncepcióautó.

Ezzel a koncepcióval a SEAT megerősíti, hogy élére áll a Volkswagen csoport mikromobilitási stratégiájának, ötletekkel és kifejezetten a városokon belüli rövid utakra tervezett termékek létrehozásával. Az új SEAT Minimó ötvözi az autó biztonságát és kényelmét a motorkerékpár agilitásával és parkolási kényelmével. Különösen a járműmegosztó szolgáltatásokra lett kifejlesztve, 100% -ban elektromos, és az innovatív akkumulátorcsere-rendszernek köszönhetően lehetővé teszi, hogy az autómegosztó szolgáltatók akár 50% -kal is csökkenthessék működési költségeiket.

A városok beszélnek, SEAT hallgat

A kongresszus folyamán a SEAT-nek lehetősége nyílt találkozni és meghallgatni több állami intézmény képviselőit, hogy a városi mobilitással kapcsolatos nézeteiket és konkrét igényeiket megismerhessék. E közös erőfeszítések eredményeként a SEAT elemezni fogja a hatóságok és a nyilvánosság által a SEAT Minimó koncepcióautó fejlesztésére tett javaslatok integrálásának lehetőségeit, hogy megoldásokat találjanak a közös célra – fokozni a városi mobilitást.

Luca de Meo, a SEAT elnöke kijelentette, hogy „többek vagyunk mint egy autógyártó, és szeretnénk a hatékony mobilitás átalakulásában vezető szerepet betölteni a városi területeken, de ezt nem tehetjük egyedül, és partnereinkkel kell együttműködni. Most már együtt kell működnünk a hatóságokkal annak érdekében, hogy integráljuk az MWC ideje alatt felmerült véleményeket, és megfeleljünk a nagyvárosok igényeinek.

A szoftverház Barcelonában keres helyet

A SEAT a változás formálta kontextushoz való alkalmazkodás és a vállalat sikeres digitális átalakításának érdekében bejelentette, hogy 2019-ben létrehoz egy szoftverházat. A központ jelenleg a tökéletes helyszínt keresi a városban, és több mint 100 szakembert fog felvenni, akik a www.welovesoftware.seat webhelyen jelentkezhetnek.

Megalapításának célja, hogy tovább erősítse a Volkswagen-csoport szoftverfejlesztő központjainak sikeres informatikai hálózatát, és a folyamatok digitalizálásával növelje a hatékonyságot. Ezenkívül a szoftverház szerepe az új mobilitási koncepciókkal, konnektivitással és autós digitalizálással kapcsolatos új üzleti modellek megerősítése, különös tekintettel a SEAT-ra.

A Metropolis: Lab Barcelona integrálódni fog az új központba, hogy a jobb mobilitás érdekében továbbfejlessze innovatív megoldásait. Más független SEAT vállalkozások, mint például az XMOBA is, az összes szinergia teljes kihasználása érdekében ezen új központban fognak működni.

Mobilitási tanácsadó, egyetlen platform a mobilitási igényeknek

Pontosan egy évvel ezelőtt, a tavalyi Mobil Világkongresszuson, a SEAT számos stratégiai találkozót tartott a tech szektor leghíresebb vállalkozásainak vezetőivel, hogy új technológiákon, például mesterséges intelligencián alapuló városi mobilitási megoldásokat kutassanak és fejlesszenek ki.

Az alkalmazás a legjobb utat ajánlja, hogy a felhasználók a lehető legjobban érhessék el úticéljukat a különböző mobilitási lehetőségek elemzésével, a tömegközlekedéstől más alternatívákig, például közösségi autózás, motosharing vagy kerékpármegosztó rendszerek használatával.

A SEAT független vállalata, a jobb mobilitáshoz új megoldásokat tesztelő XMOBA vezeti majd a Mobility Advisor integrációját a végfelhasználóknak már kínált  együttműködő mobilitási megoldások platformjaként szolgáló Justmoove-ba.

Az „5G Connected Car”, az első nyitott utcai kísérleti teszt Európában

Több mint 50 nemzeti és nemzetközi média riporternek és intézményi képviselőnek, mint például Günther Oettinger, az Európai Bizottság költségvetésért és emberi erőforrásokért felelős biztosa, Ferran Tarradellas, az Európai Bizottság barcelonai képviseletének vezetője, volt lehetősége első kézből betekintést nyerni az „5G Connected Car” első nyílt utcai kísérleti tesztjébe Európában, a Mobile Világkongresszus környezetében.

A SEAT és a Telefónica által támogatott „5G Connected Car” lehetővé teszi a kommunikációt a jármű, a környező infrastruktúra és más autók között, ami az első lépés a kooperatív, autonóm vezetés elérése felé. A járművet jelenleg Barcelona utcáin tesztelik, hogy vezetés közben gyűjtsenek adatokat és biztonsággal kapcsolatos fejlesztési tervet dolgozzanak ki.

A SEAT stand, a találkozóhely

A kongresszus négy napja alatt a SEAT standja a jövő mobilitásának fő helyévé vált. A rendezvény ideje alatt az intézményi látogatók közt kiemelkedő nevek is látogatást tettek az autógyártó területén, mint az ipari, kereskedelmi és turisztikai miniszter, Reyes Maroto; Raül Blanco ipari főtitkár; a Katalán kormány elnöke és alelnöke, Joaquim Torra és Pere Aragonés; a Katalán kormányból a Digitális Politika és a Közigazgatás, az Üzlet és a Tudomány, valamint a Belső Ügyekért felelős miniszterei, Jordi Puigneró, Maria Àngels Chacón és Miquel Buch; a Baszk kormány Technológiai, Innovációs és Versenyképességi alelnöke Estíbaliz Hernaez; a DGT igazgatóhelyettese Jorge Ordás; Katalán parlamenti képviselőcsoport Ciudadanos elnök Inés Arrimadas; l'Hospitalet polgármester Núria Marín; Barcelona városi tanács tagja és PSC párt polgármester-jelöltje Jaume Collboni; Barcelona polgármester-jelölt Manuel Valls; Gräfin Róza, Thun und Hohenstein európai parlamenti képviselő; Foment del Treball elnök Josep Sánchez Llibre; AMETIC elnök, Pedro Mier; Pere Navarro a barcelonai Zona Franca konzorcium különleges államtitkára; és az Accenture elnöke, Juan Pedro Moreno, többek közt, akik nem akarták kihagyni a SEAT által bemutatott újdonságokat a kongresszuson.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2017-ben közel 470.000 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen közel 14.700 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Autómegosztás, fuvarmegosztás ; Mesterséges intelligencia ; IT, informatika ; Internet ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Kiállítás ; Seat

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu


2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUSSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre