Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Eladó ipari cégek kínálatunkból: Mezőgazdasági gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Futárszolgálat, 39,9 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
Eladó ipari ingatlan: Veterán autók tárolására ideális 10 ha erdőben 880 nm igényes épület eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk ipari cégeket Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.01.18.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SEAT Minimó, a jármű, mely forradalmasítja a mobilitást
2019.02.25
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény

¤ Egy tanulmányautó, amely egy akkumulátorcsere-rendszer segítségével percek alatt újratölthető, akár 50% -kal csökkenti a közösségi autózás üzemeltetési költségeit

¤  100%-ban elektromos, egyesíti az autók és motorkerékpárok legjobb tulajdonságait
¤  A Minimó egy igazi város-barát, mely fokozott mobilitást és a jármű lábnyomának csökkentését kínálja
¤  Luca de Meo: „A Volkswagen csoport mikromobilitási stratégiájának élére állunk ötletekkel és rövid távú utazásra tervezett termékek fejlesztésével”
¤  A SEAT bejelentette, létrehoz egy szoftverházat, amely több mint 100 főt foglalkoztat
¤  Bemutatkozik a „Mobilitási tanácsadó”, egy átfogó mobilitási szolgáltatás-alkalmazás

Martorell / Budapest, 2019. február 25. -  A SEAT óriási lépést tesz a városi mikromobilitási stratégiájában a Minimó bemutatásával az idei Mobile World Kongresszuson, ami egy mobilitási platformként kifejlesztett koncepcióautó, mely bemutatja a vállalat jövőképét a városi mobilitásról.

Ezen a reggeli sajtótájékoztatón Luca de Meo, a SEAT elnöke elmagyarázta, hogy „a SEAT Minimó kifejezetten úgy lett megtervezve, hogy alkalmazkodjon a mobilitási platformokhoz, amelyek a városi vezetés jövőjét jelentik, ahol a forgalom korlátozott lesz, és csak néhány szolgáltató lesz képes mobilitási szolgáltatást nyújtani.” De Meo hozzátette: „Ez az a megoldás, amelyet a carsharing cégek vártak, és ez a modell kulcsfontosságú az ilyen típusú vállalatok jövedelmezőségének javításához. A ma bemutatott koncepció megfelel mind a városok, mind a közösségi autózást biztosító cégek igényeinek.

Az autó és a motorkerékpár erényei

A Minimó-t úgy fejlesztették ki, hogy a két világ értékeit ötvözi: egy autó biztonságát és kényelmét a motorkerékpár agilitásával és könnyű parkolásával. Két utas számára biztosít kényelmes utazást, ez a 100% -osan elektromos koncepcióautó beépített akkumulátorcsere-rendszerrel lett kifejlesztve, amely lehetővé teszi a jármű teljes töltését néhány perc alatt és több mint 100 kilométeres távolságot biztosít. Mivel ezeknek az autóknak nem szükséges az újratöltési pontokon tartózkodniuk, ez az innovatív rendszer azt jelenti, hogy az autókölcsönzés működési költségeit 50% -kal csökkenti.

2,5 méter hosszú és 1,2 méter széles autóval 3,1 négyzetméternyi helyet foglal el a 7,2 négyzetméteres normál autóhoz képest, ami jelentősen csökkenti ökológiai lábnyomát a városban. A Minimó egy motorkerékpár-parkolóban parkolható, és egy forgalmi sávban egymás mellett is elférnek egy átlagos autónyi helyen.

A Minimó egy hiper-konnektivitással, beépített 5G technológiával rendelkező jármű, amely kényelmes és teljes digitális élményt nyújt a „Digital Access kulcs és a vezeték nélküli Android Auto ™” segítségével az autó kijelzőjén anélkül, hogy a felhasználónak csatlakoztatnia kellene okostelefonját bármilyen kábellel vagy aljzatba. Az egyéb funkciók között az autó felismeri, hogy a vezető 16 vagy 18 éves múlt, hogy ennek megfelelően 45 vagy 90 km/h sebességre állítsa be végsebességét. Ezen túlmenően, a az Android Auto Google Assistant-jével, a felhasználók a szemüket az úton és a kezüket a kormányon tarthatják, miközben hangjukat használják, hogy kapcsolatban maradjanak, könnyen kapjanak válaszokat, kezeljék a feladatokat és irányítsák a médiaközpontot ”- mondta de Meo a sajtótájékoztatón.

Ebben az értelemben, és a SEAT Minimó felhasználói élményének javításához fontos lépésként a SEAT és az Android Auto együttműködtek a teljes zökkenőmentes, intuitív kapcsolat létrehozásában, amellyel a felhasználó könnyen hívhatja a telefonszámokat, olvashat és válaszolhat a szöveges üzenetekre, és használhatja támogatott navigációs, média- és kommunikációs alkalmazásokat a jármű kijelzőjén.

A város legjobb barátja

Egy olyan koncepcióautóval, mint a Minimó, a SEAT célja, hogy a városi területeken csökkentsék a jármű környezeti lábnyomát. Ezt szem előtt tartva a vállalat együttműködik a városi tanácsokkal, hogy megismerjék véleményüket és konkrét igényeiket.

A Volkswagen csoport mobilitási stratégiájának élén

A SEGWAY által üzemeltetett e-kick robogó eXS elindítása és a Minimó koncepcióautó nemzetközi bemutatása mellett a Volkswagen Csoport a SEAT-ot választotta vezető márkájának a stratégia meghatározására és a városi mikromobilitásra irányuló termékek kínálatára.

Luca de Meo szerint „a 10 km-nél rövidebb ingázásokkal jellemezhető mikromobilitás a teljes mennyiség mintegy 60% -át teszi ki. Ez egy potenciális üzlet egy olyan mobilitási szolgáltató számára, mint amilyenek mi is szeretnénk lenni. Küldetésünk, hogy ötletekkel álljunk elő és olyan termékeket hozzunk létre, amelyek rövid távú utazásra alkalmasak. A Volkswagen Group és különböző márkái világszerte a mi megoldásainkat fogják használni. A SEAT a legjobb helyzetben van ahhoz, hogy ezt a stratégiát vezesse, először is azért, mert városi környezetünk egy olyan metropoliszban van, mint például Barcelona; és másodszor, mivel ez a város hosszú hagyományokkal rendelkezik a kétkerekű járművek tervezésében és gyártásában.

A SEAT által támogatott szoftver központ: analógból digitálisba

Annak érdekében, hogy a változó környezethez való alkalmazkodás és a vállalat digitális átalakulása sikeres legyen, a SEAT bejelentette, hogy 2019-ben létrehozza saját szoftverházát, amelynek célja a Volkswagen Group IT Szoftverfejlesztési Központok sikeres hálózatának további erősítése.

Ez az új központ több mint 100 szakembert foglalkoztat majd, és a SEAT és a Volkswagen csoport két fő dimenziójának előmozdításán dolgozik. Egyrészt arra törekszik, hogy folytassa a csoportos szintű IT-megoldások digitális átalakítását és növelje a hatékonyságot a folyamat digitalizálásával. Másrészről erősíteni kívánja az új mobilitási koncepciókon, konnektivitáson és az autó digitalizálásán alapuló üzleti modelleket, a SEAT-ra összpontosítva.

A vállalat a belső és külső tehetségek legjobbjait keresi, hogy hozzájárulásukkal a központ a digitalizálás csúcsreferenciájaként szolgáljon Barcelonában.

A Metropolis: Lab Barcelona az új központba integrálódik, és folyamatos innovációval igyekszik, megoldásokat találni a jobb mobilitásra. Más független SEAT cégek, mint például az XMOBA is, ezen az új helyszínen fognak dolgozni, hogy kihasználják az összes szinergiát. Luca de Meo elmondta, hogy „ a Barcelonában létesülő új központ megerősíti a vállalat elkötelezettségét, hogy járműgyártóból mobilitási szolgáltatóvá váljon.

Mobility advisor, egyetlen platform a mobilitási igényeknek

Pontosan egy évvel ezelőtt, a tavalyi Mobil Világkongresszuson, a SEAT számos stratégiai találkozót tartott a tech szektor leghíresebb vállalkozásainak vezetőivel, hogy új technológiákon, például mesterséges intelligencián alapuló városi mobilitási megoldásokat kutassanak és fejlesszenek ki.

Egy évvel később, ugyanazon a helyen, a SEAT az IBM-mel közösen bemutatja a „Mobility adviser”-t, egy olyan alkalmazást, amely még a koncepció teszt szakaszában van, és célja, hogy a legjobb mobilitási alternatívát kínálja a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás alapján, melyhez az információkat a környezet szolgáltatja, mint például a forgalmi minták és a felhasználók saját mobilitási szokásai és preferenciái.

Az alkalmazás a legjobb utat ajánlja, hogy a felhasználók a lehető legjobban érhessék el úticéljukat a különböző mobilitási lehetőségek elemzésével, a tömegközlekedéstől más alternatívákig, például közösségi autózás, motosharing vagy kerékpármegosztó rendszerek használatával.

A SEAT független vállalata, a jobb mobilitáshoz új megoldásokat tesztelő XMOBA vezeti majd a Mobility Advisor integrációját a végfelhasználóknak már kínált  együttműködő mobilitási megoldások platformjaként szolgáló Justmoove-ba.

Az „5G Connected Car” Barcelona utcáin

Az 5G Barcelona projekt részeként, amelynek célja a város az 5G technológia egyik európai fővárosaként való népszerűsítése, a SEAT és a Telefónica végrehajtotta az „5G Connected Car” kísérleti tesztet.

Az „5G Connected Car” lehetővé teszi a kommunikációt a jármű, a környező infrastruktúra és más autók között, ami az első lépés a kooperatív, autonóm vezetés elérése felé. A járművet jelenleg Barcelona utcáin tesztelik, hogy vezetés közben gyűjtsenek adatokat és biztonsággal kapcsolatos fejlesztési tervet dolgozzanak ki.

A csatlakozási ekoszisztéma megerősítése

A SEAT autóipar első európai gyártójaként kínál az Android Auto-val kompatibilis alkalmazást (SEAT DriveApp), melyet a Mobil Világkongresszus 1-es és 2-es csarnokai között egy Android Auto-val felszerelt Arona-t fog bemutatni. Az Android Auto a telefon használatának egyszerűbb módja az autóban. Akár a telefon képernyőjén, akár az autó kijelzőjén, az Android Auto biztonsági és kényelmi szempontok szerint készült.

A Google és az Android Auto a Google LLC védjegyei.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2018-ben közel 517.600 gépkocsiját értékesítette világszerte, ez a márka 68 éves történelének a legjobb eredménye.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen közel 15.000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Mesterséges intelligencia ; IT, informatika ; Internet ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Kiállítás ; Seat

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

2020.01.22-25., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert

2020.02.27-03.01., Hungexpo:
Boat Show

2020.02.13-16., Hungexpo:
FeHoVA


2020.04.01-05., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.05.05-08., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.08.17-09., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre