Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.09.22.
Kereső

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Két új budapesti étterem kapott idén Michelin csillagot
2019.03.28
Forrás: Michelin, Hírek
Izland és Horvátország először szerepel a MICHELIN Guide Main Cities of Europe 2019 kalauzban, Bécsben is van már három csillagos étterem

Megjelent a MICHELIN Guide Main Cities of Europe 2019 című étterem kalauz. Budapestnek két új csillagos étterme is van, a Stand és a Babel. A Standot két tapasztalt séf viszi, akik évek óta együtt dolgoznak. A fogásaik tükrözik a személyiségüket, de a szívükhöz a  klasszikus magyar ételek állnak legközelebb. A Babel elegáns étterem, közel a Duna-parthoz. A séf, Veres István Erdélyből származik, az ő gyermekkori emlékei hatják át és inspirálják a menüt.

A kétcsillagos Onyx, az egycsillagos Costes, Costes DownTown és Borkonyha Winekitchen, valamit a BibGourmand minősítéssel rendelkező Stand25, Fricska és Petrus éttermek megtartották korábbi eredményeiket.

A bécsi Amador Juan Amador séf irányításával idén háromcsillagos lett. Az elegáns étterem és pince, mely a Hajszan pincészetben található, 2017-ben kapott 2 csillagot, most csatlakozott a legmagasabb elismeréssel rendelkező exkluzív, háromcsillagos társasághoz. Az itteni konyha visszafogott, ugyanakkor kreatív és kontrasztokkal teli.

Bécs egy újabb egycsillagos étteremmel is büszkélkedhet, az aend -del. Az étterem kevesebb, mint egy évvel a nyitás után már el is nyerte az elismerést, ami jól mutatja a csapat ambícióit és lendületét. Csak a legjobb, szezonális alapanyagokkal dolgoznak, a vonzó látvány merész, markáns ízekkel párosul.

Gwendal POULLENNEC, A Michelin Kalauzok nemzetközi igazgatója elmondta: "a Main Cities kalauz 22 ország 38 városát  tartalmazza és több mint 1900 éttermet ajánl. Nagy öröm, hogy  immár Reykjavik Izlandról valamint Zagreb és Dubrovnik Horvátországból is szerepel az idei kiadásban, még nagyobb választási lehetőséget kínálva ezzel az európai olvasóknak.

Horvátország idén először szerepel a kalauzban. A divatos Noel Zágrábban csillagot kapott, a 360° Dubrovnik óvárosában pedig megtartotta korábbi csillagát. Zagrábban két étterem is BibGourmand minősítést kapott, az Agava és a Tač.

Két új bécsi BibGourmand minősítést is tartalmaz a klauz, az egyiket a DiningRuhm, a másikat a Gasthaus Seidl étterem kapta. Ez a minősítés a jó ár-érték arányú, minőségi ételeket kínáló éttermeket jelenti, és nagyon népszerű a Michelin Kalauz olvasói körében.

Reykjavik a harmadik újonnan szereplő város idén az étteremkalauzban, a Skál! BibGourmand minősítést kapott. Az Izland legelső piacán működő étteremben akár a pultnál is ehet a vendég.

Összesen hét európai étterem kapott újonnan 2 csillagot, így összesen 92 kétcsillagos étterem szerepel a Michelin Kalauzban. Az új háromcsillagos étteremmel együtt összesen 23 étterem büszkélkedhet  a legelőkelőbb címmel.

Végül 44 étterem kapott újonnan csillagot, így összesen 382 egycsillagos étterem szerepel idén a Main Cities of Europe kalauzban.

MICHELIN Guide Main Cities of Europe 2019:

- Háromcsillagos étterem - 23 (az 1 új étteremmel együtt)
- Kétcsillagos étterem - 92 (a 7 új étteremmel együtt)
- Egycsillagos étterem - 382 (a 44 új étteremmel együtt)
- BibGourmand - 271 (a 28 új étteremmel együtt)

MICHELIN Guide Main Cities of Europe 2019 letöltése:
https://www.michelin.hu/content/newsAndPressArticles/michelin-options-2019.pdf 

www.michelin.hu 


NEWS: ; Élelmiszer ; Ipari hírek ; Ipari cégek ; Michelin

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu


2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

MASCUS

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre