Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.09.22.
Kereső

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Mercedes-Benz V-osztály: a sikermodell még vonzóbb lett
2019.01.31
Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
A Mercedes-Benz V-osztály 2014-es premierje egy teljesen új tervezői szemléletről árulkodott a megjelenés, a minőségi összhatás és a biztonsági felszereltség terén.

A koncepció áttörő sikerét igazolja, hogy a megjelenés óta 209.000 darab V-osztályt értékesítettek világszerte. A most bemutatott frissítések új lendületet biztosítanak a sikermodell számára. A legfontosabb újdonság az átdolgozott orrkialakítás és az OM 654-es négyhengeres dízelmotor-generáció megjelenése, amelyben a csúcsot a 239 lóerős V 300 d modell jelenti. A V-osztályhoz elérhetővé válik a 9G-TRONIC automata váltó, emellett pedig a már ismert biztonsági és vezetési segédrendszerek, mint például az Active Brake Assist tudása is sokat fejlődött. A megújult V-osztály Európában 2019 márciusától lesz rendelhető. A Mercedes-Benz Vans üzletága az eDrive@VANs stratégia mentén folytatja fejlődését, így hamarosan egy teljesen elektromos modellváltozat is bemutatkozik majd.

Új formaterv és még nagyobb kényelem

A V-osztály megjelenésében és minőségi összhatásában is kategóriája vezető helyét foglalja el. A modell stuttgarti formatervezői olyan megjelenést alkottak a típusnak, amely hűen követi a jelenlegi Mercedes-Benz személyautók formanyelvét. A megújult V-osztály új orrkialakításának köszönhetően az autó még szélesebbnek tűnik. Ezt a hatást erősíti egyébként az új, nagyobb légbeömlőkkel rendelkező lökhárító és a gyémántmintás hűtőrács is, valamint a rács közepén, két ezüstszínű léc közé elhelyezett Mercedes-csillag.

A személyreszabatóság, mint koncepció az AVANTGARDE és az EXCLUSIVE vonal része maradt, míg az AMG vizualitásban erősített az új krómbetétes hűtőráccsal és az eddigieknél is sportosabb összhatással.

A sikeres fekete-fehér árnyalatok mellett megjelent a grafit- és a szelenitszürke metálfényezés, valamint egy teljesen új választható szín, az acélkék is.
Bár az új jácintvörös metálfényezés a megújult V-osztály igazán érzelmes oldalát mutatja, a négyféle új könnyűfém keréktárcsa erőteljes és modern kiállást biztosít az autónak. A magasfényű feketére fényezett, ötküllős, 17-colos és a magasfényű termolitszürke, 18-colos, könnyűfém keréktárcsák épp olyan különlegesek, akár az ugyancsak 18 colos, ötküllős, fekete kerekek. Az új kerékportfólió csúcsát a magasfényű, feketére fényezett 19 colos, tízküllős könnyűfém keréktárcsák jelentik.

A megújult V-osztály belső terében szintén a jelenlegi Mercedes-Benz személyautó-kínálat modelljeinek megoldásai köszönnek vissza, így az autót belül is a letisztult, modern stílus jellemzi. A V-osztály új légbeömlőket kapott, sportosabb turbina-kialakítással, amely még könnyebben állítható. Szintén az autó belső kialakításához tartozik az egyszerre modern és elegáns benyomást keltő új, „tartufo” nappabőr kárpitozás. Ami a V-osztálynál használt anyagokat illeti: a fekete és selyembézs színben is elérhető Lugano bőr- és nappabőr kárpitozással és a Santos fekete szövettel együtt összesen hatféle különböző kárpitozás érhető el világos és sötét színekkel. A modern és az elegáns jelzők tökéletesen körülírják az új műszerfali betéteket is, amelyek elérhetőek zongoralakk, ébenfa, szénszálas és szálcsiszolt alumínium kivitelben is.

A vezetőülés mögötti első sor opcionálisan elérhető luxusülései az S-osztályhoz hasonlóan már teljesen hátradönthetők, miközben már hátmasszázst és klimatizálást is kínálnak. Az új V-osztály így tökéletesen töltheti be a VIP utazóbusz szerepét, pihentető wellness környezetet kínálva az autó utasainak.

Új motor és új váltó – erőteljes és hatékony

A modellfrissítésnek köszönhetően a Mercedes-Benz V-osztály megkapja a négyhengeres OM 654-es dízel motorcsaládot a következő variációkban:

• V 250 d 190 lóerővel (140 kW) és 440 Nm nyomatékkal (vegyes üzemanyag-fogyasztás: 5,9-6,3 l/100 km, vegyes széndioxid-kibocsátás: 154-165 g/km)
• Továbbá – a kategória legjobb értékeivel – a V 300 d 239 lóerővel (176 kW) és 500 Nm nyomatékkal (vegyes üzemanyag-fogyasztás: 5,9-6,3 l/100 km, vegyes széndioxid-kibocsátás: 154-165 g/km)

Gyorsítás közben a V 300 d átmenetileg képes további 30 Nm nyomaték leadására (átmeneti nyomatéktöbblet) az 500 Nm-es csúcsnyomaték mellett. A V 300 d álló helyzetből 7,9 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/h-ra. Végsebessége 220 km/h.

Az új motorgeneráció még hatékonyabb és tisztább, miközben fokozott zaj- és vibráció-szigetelése még visszafogottabbá teszi. A belső tér így válik kellemesen csendessé, miközben a zavaró vibrációk csökkentek.

Az új motorgeneráció innovatív oldaláról tanúskodik az alumínium blokk és az acél dugattyúk, a még hatékonyabb égési folyamat, valamint a NANOSLIDE® hengerfal bevonat a motor belső súrlódásának csökkentése érdekében. Mindez az új V 250 d esetében - az elődmodellhez képest - körülbelül 13 százalékos üzemanyag-megtakarítást eredményez.

Az emisszió csökkentéséért felelős alkatrészek többsége közvetlenül a motorra épül. Az integrált technológiai megközelítés hatékonyabb égési folyamatot, dinamikus kipufogógáz-visszavezetést és a leömlőkhöz közeli kipufogógáz-kezelést biztosít, amely hozzájárul az alacsony üzemanyag-fogyasztáshoz és nagyban csökkenti a károsanyag-kibocsátást. A motorhoz közeli elhelyezés miatt a kipufogógáz-utánkezelő rendszer hővesztesége alacsony, ami előnyös működési körülményeket biztosít. Az intézkedések a következők:

• Magas és alacsony nyomású kipufogógáz-visszavezetés hűtéssel együtt
• Dízel oxidációs katalizátor (DOC), amely csökkenti a szénmonoxid (CO) kibocsátását és az el nem égett szénhidrogének (HC) mennyiségét
• Részecskeszűrő SCR katalizátorral (sDPF)
• SCR katalizátor a nitrogénoxid kibocsátásának csökkentésére. Továbbá AdBlue® karbamid-oldat befecskendezése a kipufogógázba
• További SCR katalizátor ASC katalizátorral a kipufogórendszerben

A modellfrissítés során mutatkozik be a V-osztályban az opcionálisan elérhető 9G-TRONIC automata váltó. A különösen kényelmes és hatékony váltó a korábbi 7G-TRONIC-ot váltja és széria a V 300 d (vegyes üzemanyag-fogyasztás 5,9-6,3 l/ 100 km, vegyes széndioxid-kibocsátás 154-165 g/km) és a V 250 d (vegyes üzemanyag-fogyasztás 5,9-6,3 l/ 100 km, vegyes széndioxid-kibocsátás 154-165 g/km) esetében. A vezető a DYNAMIC SELECT üzemmódválasztó segítségével válthat a „Comfort” és a „Sport” menetprogramok között, befolyásolva a sebességfokozatok kapcsolását. Az „M” üzemmód pedig lehetővé teszi a manuális vezérlésű fokozatváltást a DIRECT SELECT kormánykerék váltófüleivel.

A megújult V-osztály minden változata alaphelyzetben a hátsó kerekeit hatja, de opcionálisan 4MATIC állandó összkerékhajtás is elérhető, melynek köszönhetően a modell különböző tapadási viszonyok között is agilisan mozoghat. Az összkerékhajtású modellváltozatok magassága is két méter alatt marad, amivel a megújult V-osztály nem veszít a hétköznapi használhatóságából, és elfér hagyományos garázsokban és többszintes földalatti parkolóházakban egyaránt.

Megújult V-osztály: még biztonságosabb

Az alapfelszereltség részét képező oldalszél asszisztens segítségével a vezetőnek még erős oldalszél esetén is könnyű dolga van a megújult V-osztály úton tartásában. Az új Active Brake Assist fékrásegítő rendszer képes felismerni a ráfutásos baleset kockázatát, amelyre kezdetben vizuális és akusztikus jelzésekkel hívja fel a figyelmet. Amennyiben a vezető reagál, az Active Brake Assist a helyzetnek megfelelően növeli a féknyomást a szükséges szintre, azonban ha a vezető nem reagál, a rendszer automatikus fékezést végez. Városi forgalomban a rendszer álló tárgyakra és átkelő gyalogosokra is reagál, segítve a baleset elkerülését vagy a sérülések mértékének csökkentését.

További újdonságot jelent a V-osztály esetében elsőként elérhető, opcionális Highbeam Assist Plus, amely lehetővé teszi az útpálya állandó, széles megvilágítását anélkül, hogy elvakítaná a többi közlekedőt. Elöl haladó vagy szemből érkező járművek esetén a főfényszóró bizonyos LED-es moduljai a fénycsóvából egy U-alakot képezve lekapcsolnak, ezzel megakadályozva az elvakítást, de biztosítva a tökéletes és maximális megvilágítást a távolsági fényszóróval az útpálya többi részén.

Megújulás a Mercedes-Benz kemping és szabadidős modelleknél is

A stílus, a minőség, a teljesítmény, a hatékonyság és a biztonság tekintetében a V-osztály alapjaira épülő Marco Polo modellcsalád is előre lép - profitálva a frissítésekből. A kompakt Marco Polo és a Marco Polo HORIZON kemping és szabadidős modellek szintén megkapják az új orrkialakítást, az új színeket és könnyűfém keréktárcsákat, valamint az új légbeömlőket és kárpitozásokat. Emellett hozzájuk is elérhető az új dízelmotor akár 239 lóerős (vegyes üzemanyag-fogyasztás 6,1-6,8 l/ 100 km, vegyes széndioxid-kibocsátás 160-180 g/km) teljesítménnyel, továbbá az Active Brake Assist fékrásegítés és a Highbeam Assist Plus adaptív fényszóró.

Az eDrive@VANs stratégia kibővítése

A Mercedes-Benz Vans hamarosan tovább lép a kategóriában, és első prémium gyártóként fog teljesen elektromos modellt is kínálni. Továbbá a Mercedes-Benz Vans elkötelezett az átfogó eDrive@VANs stratégia következetes kiterjesztése mellett. A már elérhető eVito és a 2019 második felétől elérhető eSprinter modellek mellet tovább bővül a teljesen elektromos járművek köre egy magánhasználatra is alkalmas típussal.

A Mercedes-Benz Vans a V-osztály szegmensének elektromos jövőjébe enged majd bepillantást a „Concept EQV” szériaközeli tanulmánnyal, mely a Genfi Autószalonon ünnepli majd világpremierjét.

www.mercedes-benz.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Mercedes ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu


2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

MASCUS

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre