Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


Az új Mercedes-Benz CLA Coupé: Világszínvonal Magyarországról
2019.01.30
Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
Intelligencia felsőfokon, Kecskemétről
A CES (Consumer Electronics Show) keretein belül bemutatkozott az új, hazánkban gyártott Mercedes-Benz CLA Coupé, mely figyelemfelkeltő formatervvel és rendkívül intelligens megoldásokkal érkezik.

Az MBUX belső tér asszisztenstől kezdve, amely a vezérlési parancsokat akár kézmozdulatok alapján is képes teljesíteni, az Augmented Reality navigáción keresztül az egyedi fitness-javaslatokat felvonultató ENERGIZING COACH funkcióig az új CLA számtalan okos megoldással büszkélkedhet. Mindezeken túl a négyajtós kupét magas szintű aerodinamikai tulajdonságai, hatékonysága és a Vezetői segédrendszerek csomag új Intelligent Drive funkciói teszik még kiemelkedőbbé. A formaterv az elődmodellénél is kecsesebb, a motorháztető Powerdome domborításai és a lejjebb helyezett hátsó rendszám pedig még jobban kihangsúlyozzák a modell kupés karakterét. A „Világszínvonal Magyarországról” szlogent az új CLA tovább erősíti, hiszen a Mercedes-Benz legújabb büszkeségét továbbra is Kecskeméten gyártják majd, csakúgy, mint az elődmodellt.

Az MBUX (Mercedes-Benz User Experience) multimédiarendszerrel a Mercedes-Benz már a jelenleg gyártott A-osztály bevezetésekor új mércét állított fel a járműiparban a kezelhetőség és a kommunikáció tekintetében. „Az intelligens belső tér asszisztenssel most egy magasabb szintre emeljük az MBUX kezelési élményét: a rendszer már a kézmozdulatokat is felismeri - még jobban megkönnyítve a kezelhetőséget.“ – mondta Ola Källenius, a Daimler AG konszern kutatásokért és a Mercedes-Benz Cars fejlesztésekért felelős igazgatója. „A CLA azonban nem csupán ezzel az újdonsággal képvisel magas szintű intelligenciát az autógyártás területén. “ – tette hozzá.

A CLA első generációja, amelyből mintegy 750 ezer darab talált gazdára, fantasztikus sikernek bizonyult. A kompakt négyajtós kupéval teljesen új kategóriát alkottunk.” – emelte ki Britta Seeger, a Daimler AG igazgatótanácsának tagja, a Mercedes-Benz Cars értékesítésért és marketingért felelős vezetője. „A modell új generációját a lehető legmagasabb szintű intelligencia jegyében fejlesztettük tovább, a második generációs CLA ráadásul elődjénél is sportosabb és több érzelmet sugall. Az MBUX multimédia rendszerrel kiegészítve ez az autó új mércét állít fel kategóriájában.

A Mercedes-Benz újgenerációs kompakt modelljei jelentősen hozzájárultak a márka megfiatalításához. A CLA fontos szerepet játszik új vevőkör megnyerésében és a vevők megtartásában. A CLA Coupé-t 2013-ban mutatták be az Amerikai Egyesült Államokban, ez volt az első kompakt Mercedes-Benz modell az amerikai piacon. A csúcsidőszakban az Amerikai Egyesült Államokban a CLA vásárlók több mint kétharmadát versenytársaktól sikerült átcsábítani. Az amerikai CLA tulajdonosok átlagosan tíz évvel fiatalabbak, mint a tipikus Mercedes-Benz vásárlók. A CLA tulajdonosok egyébként mindemellett Európában is a legfiatalabbak a Mercedes-Benz vevőkörében. 2017-ben az európai vásárlók fele korábban versenytársak autóit vezette. Azok az európai vásárlók, akik korábban CLA Coupé vagy Shooting Brake modellek tulajdonosai voltak, 75 százalékban következő autójuk kiválasztásakor is a Mercedes-Benznél maradtak. Az összesen mintegy 750.000 eladott járművel az első generációs CLA Coupé és CLA Shooting Brake modellek jelentősen hozzájárultak a kompakt autók sikeréhez.

Forgalmazásának első évében a hagyományoknak megfelelően Edition 1 kiadásban is elérhető lesz az új CLA. A limitált darabszámú Edition 1 változatok kívül-belül számos egyedi ismertetőjeggyel büszkélkednek, amelyek kihangsúlyozzák a modell exkluzivitását. Magyarország számára komoly jelentőséggel bíró és egyben nagyon örömteli hír, hogy a 2019 májusában piacra kerülő új CLA gyártása továbbra is Kecskeméten marad.

Külső formaterv: tele érzelemmel

Az új CLA négyajtós kupé változata a formaterv tekintetében új szintre emeli a Mercedes-Benz ‘érzéki letisztultság’ formanyelvét. A tökéletes arányokkal rendelkező modell végleges megjelenése nagyon közel áll az első skiccekhez: hosszan elnyúló motorháztető, kupésan ívelő tetővonal, széles nyomtávok méretes kerékjárati ívekkel és erőt sugárzó farrész hangsúlyos vállakkal. Az új CLA számára tehát minden adott ahhoz, hogy egy modern dizájnikonná válhasson.“ – így foglalta össze dióhéjban a CLA formatervét Gorden Wagener, a Daimler AG formatervezési igazgatója.

Az oldalablakok felett végighúzódó belépő vonal és a keret nélküli ajtók kombinációja a CLA Coupét összetéveszthetetlen, sportosan elegáns karakterrel ruházza fel. Az elölnézetet a markáns, erősen előredöntött ‘cápaorr’ határozza meg a hosszú motorháztetővel egyetemben, amit az úgynevezett Powerdome domborítások tesznek igazán egyedivé. A keskeny fényszórók a mélyre húzott motorháztetővel és a gyémánt mintázatú hűtőráccsal együtt határozottan sportos karaktert adnak a modellnek. A lapos, kétrészes hátsó fényszórók és a hátsó lökhárítóra költöztetett rendszámtábla a CLA-t hátulnézetből különösen szélesnek láttatják; a hangsúlyos vállak és kerékjáratok, továbbá a széles nyomtávok pedig szintén hozzájárulnak az erőt sugárzó kiálláshoz. Az összkép egyszerre elegáns és sportos, az aprólékosan megtervezett optikai törések és felületek révén pedig érdekes fény-árnyék játék figyelhető meg az autón, különösképp oldalnézetből.

A belső teret csúcstechnológia és fiatalos avantgárd stílus jellemzi. A CLA minden elemét tekintve különleges és egyedi - legyen szó a kormánykerékről, az ajtók kialakításáról, a középkonzolról vagy akár az ülésekről. A sajátos hangulatot az A-osztályhoz hasonlóan elsősorban a modern kialakítású műszerfal határozza meg. A szárnyprofilt idéző műszerfal törés nélkül köti össze a két ajtót, a rendkívül széles digitális műszercsoport pedig teljesen különálló egységként trónol a műszerfal tetején. A hatást a változtatható hangulatvilágítás teszi teljessé, de a sportos, turbina optikájú szellőzők is hozzájárulnak a prémium miliő megteremtéséhez.

Futómű: rendkívül agilis, mégis komfortos

Az új CLA hiánytalanul nyújtja menet közben is a sportos formaterv által ígért teljesítményt: elsősorban a szélesebb nyomtávoknak (elöl +63 mm, hátul +55 mm az elődhöz képest) és az alacsonyabb súlypontnak köszönhető, hogy a CLA minden idők legsportosabban vezethető kompakt Mercedes-Benz modellje. A magas szintű dinamikát és komfortot szolgálja az új fejlesztésű, több lengőkaros hátsó futómű, valamint a szériában járó direktkormányzás is. A karosszéria oldaldőlését egy nagyobb átmérőjű stabilizátor hivatott mérsékelni. Opcionálisan adaptív lengéscsillapítás is elérhető a modellhez, így a vezető bármikor kedvére választhat a kényelmes és a fokozottan dinamikus futóműhangolás között. Szériában 16 colos kerekekkel és 205/60 R16 méretű abroncsokkal érkezik a CLA, opcionálisan azonban akár 19 colos könnyűfém keréktárcsákat is lehet választani (225/40 R19 abroncsokkal). A mérnökök a menetstabilizáló rendszert is speciálisan a CLA sportos menettulajdonságaihoz és magas kanyarsebességeihez hangolták.

Egy évvel bemutatását követően az MBUX még okosabb lett

A Mercedes-Benz legújabb multimédia rendszere, az MBUX (Mercedes-Benz User Experience) tavaly ünnepelte világpremierjét a Las Vegas-i CES keretein belül, teljesen lenyűgözve a szakmát. Az MBUX-et komoly informatikai háttér, kiváló képernyő és grafika, teljesen személyre szabható kijelző-tartalom, hatékony Head-up Display, Augmented Reality funkcióval kibővíthető navigáció, intelligens, tanulni képes szoftver és a korszakalkotó „Hey, Mercedes!“ beszédvezérlés jellemzi. Most azonban az MBUX belső tér asszisztens révén új szintre lép a rendszer, ami még könnyebbé varázsolja az intuitív kezelhetőséget.

A beszédvezérlés funkció már egyre több témakörben ismeri fel a jellemző parancsokat. A rendszer folyamatos fejlesztésének köszönhetően most már az országspecifikus tartalmak is beépíthetők a rendszerbe.

Az új CLA-ban debütál az MBUX beszédvezérlésének legújabb generációja, amely a ‘Hey, Mercedes!’ hívószóra a korábbinál lényegesen komplexebb kéréseket és parancsokat képes megérteni, illetve teljesíteni.“- mondta Sajjad Khan, a Mercedes-Benz Cars Digitális járművekért és mobilitásért felelős részlegének vezetője. „A beszédvezérlés legújabb generációját nem tudják megzavarni az autóban egymással beszélgető utasok sem, a rendszer ugyanis csak annak az embernek a hangjára figyel, aki a ‘Hey Mercedes’ parancsszóval utoljára aktiválta.

MBUX belső tér asszisztens: még magasabb szintű felhasználói élmény

A belső tér asszisztens funkció révén az MBUX mostantól kézmozdulatokkal is irányítható, ezáltal intelligensebb, mint valaha. Az innovatív technológiának köszönhetően számos kényelmi és MBUX-funkció kezelése még könnyebb és intuitívabb lett. A belső tér asszisztens külön parancs nélkül várja az utasításokat és nem csak világosban, hanem sötétben is működik.

Az MBUX belső tér asszisztens többek között lehetővé teszi a képernyőtartalmak változtatását, amennyiben valamelyik kezünkkel a multimédia érintőképernyő vagy a touchpad felé közelítünk. A rendszer az aktuális menüválasztás függvényében tesz javaslatokat a kiválasztható tartalmakra. Mindezeken felül további újdonság, hogy az MBUX megkülönbözteti a vezető és az utas hangját, így magától tudja, hogy melyik ülésnél kell aktiválnia például a masszázsfunkciót.

A belső tér asszisztens különösen érdekes tulajdonsága a „személyes kedvenc” funkció, ami a középkonzol felett V-alakban tartott mutató és középső ujjakkal hívható elő. Ily módon számos korábban elmentett funkció aktiválható rendkívül egyszerű módon, például igazán praktikus lehet a „Navigálj haza!“ parancs elmentése. A rendszer ebben a tekintetben is meg tudja különböztetni felhasználóit: a vezető és az utas eltérő kedvenc funkciókat menthet el.

Mindezeken felül több más intuitív képességgel is rendelkezik az MBUX kézmozdulat-felismerése: amennyiben például sötétben kezünkkel a belső tükör felé közelítünk, az olvasólámpa be- vagy kikapcsolható, ha pedig a vezető sötétben az utasoldali ülés felé nyúl, az ülést az autó automatikusan megvilágítja, hogy könnyebben megtalálhassa a sofőr az ott elhelyezett tárgyakat. Amint elveszi a kezét az ülésről, az utasülés megvilágítása magától kikapcsol.

„Hey, Mercedes!“: még pontosabb szövegértés, még okosabb válaszadás

A CLA-ban megtapasztalhatjuk a beszédvezérlés legmagasabb szintjét. Többek között itt debütál a felhasználókat megkülönböztetni képes hangfelismerés: a rendszer csak annak a parancsaira, kérdéseire válaszol, aki legutóbb aktiválta a „Hey Mercedes“ kulcsszóval. Első körben - kizárólag az amerikai piacon - az eddigieknél lényegesebben komplexebb kérdésekre is képes válaszolni a teljesen online rendszer (például: Milyen gyerekbarát éttermek vannak a közelben?; Milyen eredményt ért el tegnap valamely sportcsapat?; Hogy alakult egy cég részvényeinek árfolyama?; Milyen nagy Texas állam?; Mennyi a banán cukortartalma?; stb.). Mindez jól jelzi, hogy milyen komoly potenciál van az egyedülállóan intelligens MBUX rendszerben.

ENERGIZING komfortvezérlés: wellness vezetés közben

Az ENERGIZING komfortvezérlés összekapcsolja a gépjármű különböző komfortfunkcióit. Teljesen új funkciónak számítanak az ENERGIZING Plus csomaghoz járó ENERGIZING COACH intelligens ajánlások. Az ENERGIZING komfortvezérlés alapvetően a klímaberendezés, az ülések (fűtés, szellőztetés, masszázs), a belső világítás, valamint a hangrendszer funkcióit kapcsolja össze - különféle összeállításokat kínálva a felhasználók aktuális hangulatának, igényeinek megfelelően.

ENERGIZING csomagok: a következő lépés az intelligens komfortban

Újdonságnak számítanak az ENERGIZING COACH funkciókat tartalmazó ENERGIZING csomagok. Az intelligens algoritmusokon alapuló szolgáltatás személyre szabott programokat képes összeállítani. A 2019-es Las Vegas-i CES rendezvényen az új CLA mellett világpremierjét ünnepeli a Mercedes-Benz vivoactive® 3 Smartwatch okosóra is: amennyiben a járművezető ezt az okosórát, vagy egy, a rendszerrel kompatibilis Garmin® eszközt hord, majd pedig összekapcsolja azt a gépjárművel, az ENERGIZING COACH az óra adatai alapján szabja személyre az ENERGIZING funkciókat. A funkció célja az, hogy akár fokozottan stresszes állapot esetén, vagy akár hosszú, monoton utak alkalmával is jobb közérzete legyen a vezetőnek a relaxáló programok hatására és kipihenten érje el úti célját. A járművel összekapcsolt Garmin okoseszköz által regisztrált pulzus is megjeleníthető a médiakijelzőn.

Aerodinamika: intelligens megoldások, egyedülálló légellenállási együttható

Az új CLA fejlesztése során a szakértők rengeteg szimulációt végeztek az aerodinamika finomhangolása érdekében, még mielőtt megtörténtek volna az első éles, szélcsatornás mérések. A rendkívül pontos és élethű szimulációkat a számítógépes technológia fejlődése tette lehetővé, és ez a módszer igen hatékony megoldásnak bizonyult a fejlesztés során.

A szimulációk jelentős előnye a hagyományos szélcsatornás tesztekkel szemben az, hogy egy-egy formai változtatás hatása sokkal gyorsabban megvizsgálható aerodinamikai aspektusból, hiszen nem szükséges minden változtatáshoz fizikai modellt készíteni. Az új CLA 0,23-as légellenállási együtthatója (cw-értéke) továbbra is egyedülállóan alacsony. Az egyedi dizájn mellett a karosszéria minden eleme a kiváló légellenállás jegyében született, de még a kerekek megrajzolásakor is kiemelkedően fontos szempont volt az optimális aerodinamika; a legjobb érték egyébként a speciális Aero felnikkel érhető el. Szintén a légellenállást hivatott javítani a CLA-hoz szériában járó hűtőrács mögötti kétrészes zsalurendszer és a szinte teljes alsó burkolat.

Intelligent Drive: biztonsági funkciók egyenesen az S-osztályból

Az új Mercedes-Benz CLA a legújabb vezetői asszisztens rendszereket kapta meg, amelyek az aktív biztonságot eddig nem látott szintre emelik kategóriájában. Egyes funkciók egyenesen az S-osztályból érkeztek. A CLA-hoz első ízben érhető el a különböző forgalmi helyzetek esetén a részben autonóm vezetés, amelyet a jármű környezetének lehető legpontosabb feltérképezése tesz lehetővé: a javított kamera- és radarrendszerek már 500 méteres hatótávolságban is működnek. Mindezeken felül a modell térkép- és navigációs adatokat is használ az asszisztens funkciókhoz. Így például a Vezetői Segédrendszerek Csomag részét képező DISTRONIC aktív követési távolságtartó asszisztens a járművezető kényelmét szolgálva az útvonalat is figyeli. További újdonság a modellben az Aktív vészmegállás asszisztens és az intuitív Aktív sávváltás asszisztens is.

Az új CLA esetében a szériafelszereltség részét képezi a Sebességkorlátozás asszisztens, az Aktív sávtartó asszisztens, illetve a kibővített Aktív fékasszisztens is. Utóbbi hatékony támogatást nyújt, amennyiben egy ráfutásos baleset veszélyét észleli, valamint felismeri a gépjármű útját keresztező gyalogosokat és kerékpárosokat is. Az Aktív sávtartó asszisztens 60-200 km/h között a kormánykerék vibrálásával figyelmezteti a járművezetőt a véletlenszerű sávelhagyásra, elmaradó kormányzási reakció esetén pedig egyoldali fékezéssel tereli vissza az autót a forgalmi sávba.

A Mercedes-Benz CLA biztonsági rendszerét a gyártó vadonatúj járműbiztonsági technológiai központjában (TFS) fejlesztették. Az autó strukturális kialakításakor a korábbi, valós balesetekből összegyűjtött tapasztalatokat is felhasználták a tervezők. Biztonsági szempontból a karosszéria lelke az ütközés irányától függetlenül rendkívül stabil utascella, amelyet nagyszilárdságú acél felhasználásával alakítottak ki.

Az első üléseknél a szériafelszereltség részét képezik a hárompontos biztonsági övek, az övfeszítők és az överő-határolók. A PRE-SAFE® utasvédelmi rendszerrel kombinálva a vezető és az első utas oldalán reverzibilis övfeszítők találhatók. A hátsó sorban a külső ülések szintén hárompontos biztonsági övekkel, övfeszítőkkel és överő-határolókkal vannak felszerelve. Az új CLA-hoz szériában járnak a frontlégzsákok, az első oldallégzsákok, a függönylégzsákok valamint a vezetőoldali térdlégzsák is. A Vezetői Segédrendszerek csomag részét alkotó PRE-SAFE PLUS® a ráfutásos baleseteket képes felismerni: veszély esetén az ütközés előtt aktiválja a féket, amivel csökkenti az előregurulásból adódó járulékos balesetek kockázatát.

MULTIBEAM LED fényszórók: optimális látás minden helyzetben

A MULTIBEAM LED fényszóró újabb példa arra, amikor a luxusautókra jellemző extrákat a kompakt szegmensbe ültetik át. A MULTIBEAM LED fényszórók a menetfényt gyors és precíz elektronikus vezérléssel az adott közlekedési helyzethez igazítják. Mindkét fényszóró 18 különálló és külön-külön szabályozható LED-del rendelkezik. A LED-fényszórók természetes fényhez hasonló színhőmérséklete kíméli a szemet és segíti a koncentrációt. A MULTIBEAM LED fényszórókon kívül LED High Performance fényszórók is elérhetők. Az új Mercedes-Benz CLA-hoz szériában halogén fényszórók járnak, integrált LED-es nappali menetfényekkel kiegészítve. Opcionálisan a hátsó lámpák is teljes LED-technológiával vannak felvértezve.

Meghajtás: Las Vegasban a legerősebb motorral debütál az új CLA

Las Vegas-i világpremierjén az új CLA 250 modellvariáns mutatkozik be, motorházteteje alatt négyhengeres turbós benzinmotor található 225 lóerős (165 kW-os) csúcsteljesítménnyel és 350 Nm-es maximális forgatónyomatékkal. Az erőátvitelről ebben az esetben szériában hétfokozatú 7G-DCT duplakuplungos automataváltó gondoskodik. Az új CLA 250 vegyes fogyasztása 6.3-6.1 l/100 km, amihez 143-140 g/km-es CO2-kibocsátás tartozik. (A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok ideiglenesek. Az adatok meghatározása során a tanúsítási folyamat a WLTP tesztelési eljárásnak megfelelően zajlott, és az adatok a NEDC (New European Driving Cycle) számokkal korreláltak. Az Európai Közösségben a hivatalos adatokra még nem áll rendelkezésre egységes jóváhagyás, tanúsítvány vagy megfelelőség. Ezért különbségek lehetnek az itt megadott adatok és a hivatalos adatok között.) A piaci bevezetésre májusban kerül sor, addig számos benzin- és dízelmotorral bővül az új CLA palettája.

www.mercedes-benz.hu 


* NEWS * ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Mercedes ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika ; Fém, gépipar ; Kiállítás


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre