Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.09.22.
Kereső

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Siemens ipari gázturbinákat szállít a kanadai Albertában működő gázfeldolgozó üzemeknek
2019.02.01
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemenst választották ki két SGT-300 ipari gázturbina szállítására egy, a kanadai Alberta tartománybeli Montney városában működő termelőüzem számára.

A berendezésekre szóló megrendelés, amelyet a vevő fővállalkozója (EPC)  adott, az SGT-300 turbina első alkalmazását jelenti Kanadában.
 
A gázfeldolgozó üzem az Edmontontól északkeletre található Grande Prairie régióban működő ügyfél termelésének növelését segíti és a vállalat meglévő víztelenítő és sűrítő létesítménye mellett épül fel. A 2020. évi átadása után az üzem az ügyfél számára további napi 50 millió köbláb földgázfeldolgozási kapacitást és napi 30.000 hordó kondenzátum stabilizálási kapacitást biztosít majd.
 
A két SGT-300 ipari gázturbina, amely együtt 12 megawatt villamos energiát termel, megfelel a projekt minden követelményének és kompresszorokat fog hajtani a létesítményben. Az SGT-300 egy robusztus, bevált gázturbina, amelyet áramtermelésre és mechanikus hajtási alkalmazásokhoz használnak a világ különböző tájain. A gázturbina hírnevét leginkább az olaj- és gáziparban szerezte kompakt felépítésével, egyszerű helyszíni karbantartásával és megbízhatóságával.
 
A gáztermelő üzem számára összeállított turbinacsomag ház nélküli kivitelben készült, ami lehetővé teszi, hogy az egész üzemet átfogó tűzriasztó és tűzoltó rendszer gondoskodjon a dolgozók biztonságáról az egész létesítményben. Ez a megoldás egyben akadálytalan hozzáférést tesz lehetővé a karbantartási és szemrevételezéses ellenőrzések során.
 
A nagyfokú hatékonyságának, innovatív száraz, alacsony kibocsátású égőrendszerének, és a globális szinten felhalmozódott több mint 4,5 millió órányi üzemeltetési tapasztalatnak köszönhetően az SGT-300 egység logikus választás volt ehhez a projekthez – mondta Matthew Chinn, a Siemens New Equipment Solutions Worldwide részlegének ügyvezető alelnöke. – Ezek a szolgáltatások végső soron a vevő üzemeltetési és karbantartási költségeit minimalizálják az üzem élettartama során”.
 
A két SGT-300 egység szállítására várhatóan 2019 nyarának vége felé kerül sor, mindössze 10 hónappal az első megrendelés után. Az egységeket a tervek szerint 2019 őszén helyezik üzembe.
 
A Siemens gázturbináit továbbra is előnyben részesítik Kanada északnyugati részén az olaj- és gázipari alkalmazások széles körénél – mondta Patrice Laporte, a Siemens America Oil and Gas üzletágának alelnöke. – Ez lesz az SGT-300 első alkalmazása az országban és örömünkre szolgál, hogy együttműködhetünk az ügyféllel és EPC-jével a termelés jövőbeli növelésének támogatása érdekében a Grande Prairie régióban.

www.siemens.hu  


NEWS: ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu


2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

MASCUS

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre