Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.09.22.
Kereső

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Az Encana a Siemenst választotta, hogy forgó gépeket szállítson a Pipestone feldolgozóüzem számára
2019.02.01
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemensre esett a választás, hogy egy belépő és értékesítési gázszállító gépsort és egy fagyasztó kompresszorgépsort szállítson az Encana Pipestone feldolgozóüzeme számára, amely a kanadai Alberta tartománybeli Grand Prairie-ben működik.

A jövőbeli kapacitásbővítéshez is tartalékkal rendelkező Pipestone feldolgozóüzem az Encana számára naponta 19.000 hordónyi nettó nyers kondenzátum feldolgozási kapacitást, valamint naponta 170 millió köbláb nettó bemeneti földgázfeldolgozó kapacitást biztosít. A Pipestone feldolgozóüzem tulajdonosa a Keyera, amely feldolgozási szolgáltatásokat biztosít majd az Encana számára. A létesítmény teljes feldolgozási kapacitása 200 millió köbláb lesz naponta és várhatóan 2021-ben kezdi meg a működését.
 
Az első gépsor egy Siemens SGT-750 gázturbinából és a gázturbinával meghajtott két Dresser-Rand DATUM kompresszorból áll a bemenő és értékesített gáz sűrítéséhez. Mindehhez egy Siemenes hőhasznosító kazán társul, amely a termeléshez állít elő hőt. A fagyasztási célú sűrítéshez használt második gépsor egy elektromos motorral hajtott Siemens DATUM kompresszorból és egy Siemens frekvenciaváltóból áll.

A Siemens csúcstechnológiás SGT-750 gázturbinája a teljesítménykategóriájában az egyetlen olyan gázturbina, amely ágazati szinten vezető üzemanyag-hatékonyságot kínál és az egyik legalacsonyabb károsanyag-kibocsátási profillal rendelkezik – mondta Patrice Laporte, a Siemens America Oil & Gas üzletágának alelnöke. – A gépsorkonfiguráció, amely az SGT-750 és a nagy hatékonyságú DATUM kompresszorok összekapcsolásából áll, kiváló megoldást kínál az Encana Pipestone gázsűrítő szolgáltatásához.
 
Az SGT-750 turbina eredményességét az energiatermelési és mechanikus meghajtási alkalmazások terén az elégedett ügyfelek sora igazolja és a turbina egyre népszerűbbé válik a létesítményüzemeltetők körében is. 2015-ben a Siemens három, SGT-750 gázturbinával hajtott csővezeték kompresszoros gépsort szállított a Közép-Amerikában működő Fermaca cég El Encino-La Laguna csővezeték projektjéhez. 2017-ben Kína legnagyobb akrilgyártója, a Zhejiang Satellite Energy Co. a Siemenst választotta, hogy a propilénszárító üzemének II. fázisához egy SGT-750 gázturbinát szállítson két Siemens STC-SH egytengelyes kompresszor hajtásához.
 
Ehhez a két kompresszor gépsorhoz az összes berendezést egyetlen forrásból biztosítjuk, ami igazolja az Encana töretlen bizalmát a berendezéseink és a Siemens azon képessége iránt, hogy egyetlen szereplőként biztosítson megoldást ügyfeleinek – mondta Matthew Chinn, a Siemens Oil and Gas New Equipment Solutions üzletágának ügyvezető alelnöke. – Ezen kívül a megoldásunk az ágazat versengő termékeihez képest kevésbé tőkeintenzív az SGT-750 turbina alacsonyabb életciklus költségei kiváló jellemzőinek köszönhetően.
 
A maximális üzemidővel és alacsony környezetterheléssel az SGT-750 az ügyfelek számára olyan könnyű ipari gázturbinát kínál, amelyet úgy terveztek és fejlesztettek, hogy egy repülőgép-hajtóműre épülő gázturbina méret- és súlyelőnyeit biztosítsa a hagyományos, nagy igénybevételre tervezett ipari gázturbinák robusztusságának, rugalmasságának és hosszú élettartamának megőrzése mellett.
 
A DATUM kompresszor-termékcsalád a hatékonyságáról, megbízhatóságáról és egyszerű karbantarthatóságáról ismert, ami ezeket a kompresszorokat ideálisan alkalmassá teszi a tartalék nélkül bemeneti/értékesítési gáz- és fagyasztási célú sűrítési alkalmazásokhoz. 2015-ben az Encana 10 DATUM kompresszorgépsort vásárolt a vállalat Cutbank Ridge programjához, amelyet Brit Columbia északkeleti része földgázforrásainak hosszú távú fejlesztésére dolgoztak ki.

Az SGT-750 gázturbináról további információk a következő címen találhatók:
https://sie.ag/2ORY764  
A DATUM kompresszorokról további információk a következő címen találhatók:
http://bit.ly/2Ms5zbz 

www.siemens.hu   


NEWS: ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu


2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUSSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre