Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.09.22.
Kereső

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Kamstrup és a Siemens nagyszabású intelligens mérőrendszerprojektet valósít meg Írországban
2019.02.01
Forrás: Siemens, Hírek
A Kamstrup-Siemens konzorcium az ESB Networks ír energiaszolgáltató cég számára 250.000 elektromos fogyasztásmérőből, egy távoli leolvasórendszerből és egy adatkezelő rendszerből álló intelligens mérőrendszer-megoldást szállít.

A projekt végrehajtását a 2019-2020. évben tervezik.
 
Az ESB Networks megközelítőleg 2,3 millió háztartást lát el elektromos árammal Írországban és sok más európai energiaszolgáltató céghez hasonlóan úgy döntöttek, hogy az ügyfeleik, a gazdaság és a környezet számára előnyös intelligens fogyasztásmérőket szerelnek fel.
 
A Kamstrup a Siemensszel közösen egy olyan megoldást biztosít, amely a kiváló minőségű intelligens fogyasztásmérők és a független, kategóriájában vezető „Siemens EnergyIP” fogyasztásmérő adatkezelő megoldás mellett az élvonalbeli „Kamstrup OMNIA” adatgyűjtő rendszert is tartalmazza. Ezzel az átfogó megoldással az ESB Networks teljes rugalmassággal és skálázhatósággal kezelheti a jövőbeli fogyasztásmérő-telepítéseket.
 
A Siemens tulajdonában levő OMNETRIC vállalat feladata lesz az intelligens fogyasztásmérők adatainak integrálása a meglevő kommunikációs és vállalati infrastruktúrával. Ez biztosítja, hogy az ESB Networks és a fogyasztók teljes mértékben ki tudják használni a digitális értéklánc által kínált előnyöket.
 
Együtt, a Kamstrup és a Siemens világszínvonalú tapasztalatokkal rendelkezik a fejlett intelligens fogyasztásmérő rendszerek tervezése és üzemeltetése terén. Továbbá egy 2012 óta érvényben levő együttműködési keretmegállapodás (Master Alliance Agreement) keretében a két vállalat már évek óta együtt dolgozik, hogy világszerte megismerjék az ügyfelek igényeit.
 
A közös megoldás újabb példa arra, ahogy integrálni tudjuk megoldásainkat más technológiai partnerekével. Az adatgyűjtésre használt, iparági szinten vezető OMNIA platformunk és OMNIPOWER intelligens fogyasztásmérőink széles körű tapasztalaton és bevált technológián alapulnak. A megoldásunk az ESB Networks számára pontos, megbízható és biztonságos adatokat fog biztosítani, ami alapvető fontosságú ahhoz, hogy az ESB Networks egy stabil és rugalmas hálózatot hozhasson létre és jó minőségű szolgáltatást nyújthasson az ügyfeleinek” – mondta Kim Lehmann, a Kemstrup vezérigazgatója.
 
Kim Lehmann hozzátette: „Ugyanakkor kezelni tudjuk az ESB Networks számára szükséges skálázhatóságot és Siemensszel együtt agilis partnerként járunk el.
 
Gary O'Callaghan, a Siemens Ltd. vezérigazgatója a következőket fűzte hozzá: "Ez a projekt újabb előrelépést jelent Írország energiahálózatának digitalizálása felé. A szén-dioxid-mentesítés irányába történő globális elmozdulás és az ügyfelek részéről jelentkező igény az energiavállalatok aktívabb szerepvállalása iránt azt jelenti, hogy energiarendszereink egyre bonyolultabbá válnak.
 
A Siemens „EnergyIP” fogyasztásmérő adatkezelő rendszer közel valós időben dolgozza fel több millió elosztott hálózati eszköz és intelligens készülék adatait és új módszereket támogat a fogyasztásmérők adatainak kezelésére, a hálózat optimalizálására és elemzésére, az elosztott energiagazdálkodásra, az energiapiacon való részvételre és az eszközök kezelésére” – mondta.
 
A modern elektromos fogyasztásmérőkre történő átállás fontos pillére Írország Éghajlatváltozási Cselekvési Tervének. Az éghajlatváltozás kezeléséhez a fogyasztásmérők aktualizálására irányuló program alapvető szerepet játszik Írország növekvő megújulóenergia-termelési képességei előnyeinek maximalizálásában és a közlekedés és fűtés villamosításában, hogy a szénalapú tüzelőanyagokat tiszta elektromos energiával lehessen kiváltani. Úgy véljük, a Kamstrup és a Siemens integrált megoldása támogatni fogja ennek a célnak az elérését” – mondta Eoghan Barrett, az ESB Networks Smart Metering (intelligens fogyasztásmérő) programjának vezetője.

www.siemens.hu  


NEWS: ; IT, informatika ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu


2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUSSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre