Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.09.21.
Kereső

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Kényelmes, sokoldalú és hálózatba kapcsolt: már rendelhető az új Audi Q3
2018.11.22
Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóinformáció
• Kompakt SUV modell még nagyobb kényelemmel és kitűnő mindennapi használhatósággal

•  Digitális kezelési és kijelző koncepció az innovatív asszisztens rendszerek mellett
•  Két erőforrással rendelhető a piaci bevezetéskor, Németországban az Audi Q3 35 TFSI alapára 33.700 eurótól indul

Inglostadt/Budapest, 2018. november 22. – Az új Audi Q3 még feltűnőbb, még tágasabb és sokoldalúbb lett. Ezzel párhuzamosan a felsőkategóriás autóknál elérhető műszaki csemegéket kínál illetve egy olyat továbbfejlesztett felfüggesztést, amely a vezetési dinamika fokozása mellett még nagyobb kényelmet biztosít. Az Audi pedig mostantól várja a kompakt családi SUV modelljére érkező rendeléseket. Németországban a Q3 alapára 33.700 euró.

Térkoncepció: jól alakítható és tágas

Az új Audi Q3 lényegesen sportosabb külsővel rendelkezik, mint elődje. Ezt erősíti a látványos, nyolcszögletű Singleframe hűtőrács, a nagyméretű légbeömlők és a kerékjáratok feletti sárvédők erőteljes domborulatai. Az első generációval összevetve a kompakt SUV lényegében minden szempontból nagyobb lett. Hossza 4.484 milliméterre, szélessége 1.849 milliméterre, magassága pedig 1.585 milliméterre változott. Tengelytávja 77 milliméterrel lett hosszabb, így minden tekintetben több helyet kínál. Az Audi Q3 ugyanakkor rendkívül sokoldalú és jól variálható, köszönhetően a hosszirányban előre és hátra mozgatható és dönthető hátsó üléssornak illetve a számos tárolóhellyel kiegészített, magasságában állítható csomagtér padlónak. A hátsó ülések helyzetétől és a háttámlák állásától függően a csomagtér kapacitása 530 és 1 525 liter között változik.

Belső tér: digitális és sportos

Az SUV modellekre jellemző módon az Audi Q3 modellbe is könnyű a beszállás, emellett 360 fokban jó kilátást illetve sportos üléspozíciót kínál. A kormánykerék szintén ennek megfelelően meredek állású. A kívánságra elektromosan állítható ülések egy felsőbb járműkategória kényelmét kínálják. A modell legfőbb újdonságai között találjuk az új kezelési és kijelzőkoncepciót, amelynél már alapkivitelben is megtalálható a digitális kombinált műszeregység. Az MMI navigációs rendszer plus esetében a vezető egy, a középkonzolon található 10,1 col képátlójú érintőképernyő segítségével irányíthatja ezt az átfogó infotainment rendszert. A légkondicionáló vezérlésével együtt ez is ergonomikusan, kissé a vezető felé fordítva került kialakításra. A kezelése magától értetődő és könnyen követhető az egyszerű menürendszernek köszönhetően. Természetesen a vezetőnek lehetősége van arra, hogy hangvezérléssel adjon utasítást a járműnek.

Infotainment és asszisztens rendszerek: intelligens összeköttetés

Az Audi Q3 az LTE Advanced adatátviteli szabvány, a Wi-Fi hotspot illetve az Audi connect szolgáltatások révén átfogó összeköttetésekkel rendelkezik a környezete felé. A navigációs rendszer a korábbi utak alapján azonosítja a vezető preferenciáit és ennek megfelelő útvonalakat kínál számára. A különleges úti célok (Point of Interest; POI), parkolóhelyek és benzinkutak mind szerepelnek a navigáció térképén. Az útvonal mentén található elérhető parkolóhelyekről, veszélyesebb helyekről és az aktuális sebességkorlátozásokról az Audi flotta által együttesen gyűjtött információkat használja az SUV modell. A portfóliót a myAudi alkalmazás teszi teljessé, amely zökkenőmentes összeköttetést biztosít az okostelefon és a Q3 között. Az ügyfelek például továbbíthatják a navigációban található útvonalakat és az okostelefon naptárának bejegyzéseit az MMI rendszere felé illetve megjelölhetik autójuk parkolóhelyét is.
A márka felsőkategóriás modelljeihez hasonlóan az Audi Q3 is innovatív segédrendszerek egész sorát - mint például az adaptív menetasszisztenst - kínálja. Integrálja az adaptív sebességasszisztens, a közlekedési torlódás asszisztens és az éppen igénybe vett forgalmi sáv tartását segítő technikákat is. Ezzel mind a hosszirányú, mind az oldalirányú mozgás kapcsán támogatja a vezetőt, így növelve a hosszú távú utakon a bent helyet foglalók kényelmét. Az Audi pre sense basic és az Audi pre sense front biztonsági rendszerek mellett az Audi side assist sávváltást segítő rendszer és az Audi active lane assist rendszer is az alapfelszereltség részét képezik.

Piaci bevezetés: három motor/váltó változat és egy limitált kiadás

Az új Audi Q3 a német piacon két választható erőforrással és elsőkerékhajtással mutatkozik be. A belépő változat motorja a 110 kW (150 LE) teljesítményű 1.5 TFSI, amelynek forgatónyomatéka 250 Nm. A Q3 alacsony vagy közepes terhelés esetén képes a második és harmadik henger átmeneti lekapcsolására is, ezzel is csökkentve a felhasznált üzemanyag mennyiségét. A hatsebességes kéziváltóval az Audi Q3 35 TFSI (üzemanyag-fogyasztás (vegyes) l/100 km: 6,3 - 6,0; szén-dioxid kibocsátás (vegyes) g/km: 145 - 139) álló helyzetből 9,6 másodperc alatt gyorsít fel 100 km/óra sebességre, legnagyobb sebessége pedig 211 km/óra. Amennyiben az ügyfél a hétsebességes S tronic váltó mellett dönt (üzemanyag-fogyasztás (vegyes) l/100 km: 5,9 - 5,7; szén-dioxid kibocsátás (vegyes) g/km: 134 - 130), a 100 km/óra sebességre való gyorsítás 9,2 másodpercet vesz igénybe, a gyorsulás pedig egészen 207 kilométeres sebességig tart. Ugyanezek az értékek vonatkoznak az S tronic váltóval szerelt Audi Q3 35 TDI modellre is (üzemanyag-fogyasztás (vegyes) l/100 km: 4,9 - 4,7; szén-dioxid kibocsátás (vegyes) g/km: 128 - 123). A finom járású kétliteres erőforrás szintén 110 kW (150 LE) teljesítményre képes, forgatónyomatéka pedig eléri a 340 Nm-t.
Az új Audi Q3 Magyarországon készül az Audi győri üzemében, az újdonság Németországban 33.700 eurós alapártól rendelhető. A kompakt családi SUV piaci bevezetésének alkalmából az Audi egy különleges felszereltségű modellel is készül az ügyfeleknek. A különösen sportos külsővel rendelkező „edition one” névre hallgató modell átfogó felszereltsége az S line változaton alapszik. A sport felfüggesztés, a 20 colos kerekek és a Matrix LED fényszórók mellett ebben a különleges kiadásban találunk sportüléseket, alul lapított karimájú bőr kormánykereket illetve hangulatvilágítást is. A fényezést illetően a sportos „pulse” narancs illetve az elegáns „chronos” szürke választható az egyedi modellváltozathoz.

Az AUDI a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 12 ország összesen 16 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2017-ben az Audi összesen mintegy 1,878 millió Audi gépkocsiját, 3,815 Lamborghini sportautóját és 55.900 Ducati motorkerékpárját szállította ki ügyfeleinek. A 2016-ös év során az AUDI AG 59,3 milliárd euró forgalom mellett 3,1 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Önvezető ; Audi ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu


2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUSSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre