Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.09.21.
Kereső

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Continental technológiával működik a Jeep® Wrangler új eTorque lágyhibrid-rendszere
2019.01.16
Forrás: Continental, Sajtóközlemény
¤ Az erőteljes új eTorque technológiával javul az üzemanyag gazdálkodás és csökken a CO2 emisszió

¤  A Continental úttörő, folyadékhűtéses 48 voltos Eco Drive részét képzi az FCA US LLC eTorque közepesen hibrid-rendszernek, amely most az ikonikus Jeep® Wrangler-ben érhető el
¤  A technológia most kerül először használatba az utcai terepjáró (SUV) szegmens esetében, egy Észak-Amerikai járműgyártóval

Budapest, 2019. január 16. - A Continental technológiai vállalat bejelentette, hogy az új Jeep® Wrangler-hez fogja beszállítani az FCA US LLC eTorque enyhén hibrid-rendszerét. A Continental iparágon belül úttörőnek számító, folyadékhűtéses 48 voltos Eco Drive technológiája támogatja az eTorque rendszert, így hozzájárul a SUV legendás teljesítményéhez, miközben javítja az üzemanyag-hatékonyságot is.

Andreas Wolf, a Continental Powertrain divíziójának vezérigazgatója szerint „az elektromosítás kulcsfontosságú a jövő mobilitásának szempontjából. A belsőégésű motorok és az elektrifikáció kiegészítik egymást, amikor a hatékonyságról, azaz alacsonyabb CO2 kibocsátásról és üzemanyag fogyasztásról, valamint az emisszióról van szó. És persze ne feledjük el az elektromos 48-voltos berendezés által nyújtott vezetési élményt sem.

A Jeep Wrangler egy ikonnak számít az iparágon belül, köszönhetően annak, hogy minden terepen jól teljesít. A Continental 48 voltos Eco Drive-ja által működtetett eTorque rendszerének köszönhetően ezúttal is elsőként lép a fejlődés útjára.” – tette hozzá Kregg Wiggins, a Continental Powetrain Észak-Amerika vezető alelnöke.

   A Continental úttörő, folyadékhűtéses 48 voltos Eco Drive részét képzi az eTorque közepesen hibrid-rendszernek, amely hamarosan az ikonikus Jeep® Wrangler-ben érhető el.

Javuló üzemanyag gazdálkodás és vezetési kényelem

A Continental kompakt 48 voltos Eco Drive technológiája és integrált teljesítményelektronikája kiegészíti az eTorque által nyújtott előnyöket, így javul az üzemanyag gazdálkodás, az automatikus indítás reakció, és a teljes start-stop funkcionalitás, miközben a zajszint pedig csökken.

Az Eco Drive akár 120 Nm forgatónyomatékot is képes a hajtóműbe juttatni a motor elülső kiegészítő meghajtóján keresztül. Így az automatikus indítás kevesebb, mint 0,5 másodpercet vesz igénybe.

A 14,3 kg-os Jeep verzió is segíti a regeneratív fékezés maximalizálását, úgy, hogy eközben 4,1 kW/L-el piacvezetőnek számít a teljesítménysűrűség tekintetében.

Továbbá a technológia lehetővé teszi, hogy a forgatónyomaték kétszer olyan gyorsan jusson el a kerekekhez, mint ahogyan azt a hagyományos 12 voltos indító tenné lehetővé. Emellett a folyadékhűtéses 48 voltos Eco Drive gyorsabban pörgeti a motort, így az eTorque előnyei még jobban érzékelhetőek.

   A Continental 48 voltos Eco Drive-ja egy moduláris koncepción alapul. Ennek köszönhetően a Continental skálázni tudja a technológiát annak érdekében, hogy teljesítse a különböző jármű kategóriák - köztük a kompakt Renault Scénic diesel, az Audi A8 sedan, és a nagyteljesítményű Jeep Wrangler SUV - által felállított teljesítménykövetelményeket.

Teljesítmény kompromisszumok nélkül

Amikor a csapatunk elkezdett dolgozni a Jeep Wrangler-nek tervezett Continental 48 voltos Eco Drive technológiával, tudtuk, hogy ez egy hihetetlen élményt fog nyújtani a sofőröknek.” – mondta Beyza Sarioglu, a Continental Észak-Amerika Hybrid and Electric Vehicle üzletágának vezetője. „A javuló üzemanyag gazdálkodás mellett az eTorque technológia a jármű teljesítményét is segíti, különösen extrém körülmények között.

A Continental rendszer Eco Drive-jának folyadékhűtése és invertere kompromisszumok nélküli és magas szintű teljesítményt eredményez magas környezeti hőmérsékleten.

Sokoldalú technológia többféle alkalmazásmódhoz

A Continental 48 voltos Eco Drive-ja egy moduláris koncepción alapul. Ennek köszönhetően a Continental skálázni tudja a technológiát annak érdekében, hogy teljesítse a különböző jármű kategóriák - köztük a kompakt Renault Scénic diesel, az Audi A8 sedan, és a nagyteljesítményű Jeep Wrangler SUV - által felállított teljesítménykövetelményeket. Továbbá a vásárlók a vadonatúj eTorque technológiát a 2019 Ram 1500-ban is élvezhetik, amely rákerült a Wards 2019 10 legjobb motorját összegyűjtő listájára a 3,6 literes Pentastar V6 motorjával.

www.continental.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Continental

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu


2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUSSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre