Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Szinte mindegyik ügyfelünk vidéki, szeretünk vidékre felmenni.
8 % feletti hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 17 M Ft/év bevétellel, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   3D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.01.16.
Kereső

IpariCégek.hu érdekeltség:
EladóCégek.hu: Hogyan
tudja jól eladni ipari cégét?


Ipari cégeladásról egyszerűen:
a CégeladásBlog.hu, a www.eladocegek.hu oldalain.


IpariCégek.hu érdekeltség:
Ipariingatlanok.hu hirdetések:


Tulajdonosi Hirdetések (H.)
HIRDETHET: Tulajdonos (H.)

Telek ingatlanok:
Telekingatlanok.hu


Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huTérkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Kiemelt technológiai hírkategóriáink:
- Autó, jármű, közlekedés
- Önvezető

- Robot, automatika
- Mesterséges intelligencia
- Kiterjesztett valóság (AR)
- Virtuális valóság (VR)
- 3D nyomtatás

- Mágnes, MR, MRI
- Lézer
- Ultrahang
- Radar

- Energia, közmű, akkumulátor
- Solar

Segítség a honlap használatához
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;
- aldomain.ipari.hu listái ;

IpariCégek.hu

A világ első lítiumion akkumulátor megoldása tengeri olajfúró toronyhoz a Siemenstől
2019.01.04
Forrás: Siemens, Hírek
A tengeri fúrótornyokat használó olaj- és gázkitermelési szektor hosszú távú fenntarthatósága a projektek költségcsökkentésének és környezeti terhelésének függvénye.

A tengeri berendezések villamosítása terén komoly tapasztalattal rendelkező Siemens most jelentős újdonsággal járul hozzá a szektor fejlesztéséhez: a világ első, tengeri fúrótornyokhoz készült energiatároló (ESS) megoldásával.
 
A Siemens BlueVault™ névre keresztelt, modern lítiumion akkumulátor alapú megoldását a Bergentől mintegy 120 kilométerre északnyugatra, az Északi-tengeri Nova olajmezőn, a Northern Drilling Ltd. által működtetett „West Mira” fúrótornyon helyezik üzembe. A Moss Maritime által tervezett, hatodik generációs, ultra-mélytengeri, félig merülő West Mira fúrótorony a világ első tengeri fúrótornya, amely lítiumion alapú energiatároló rendszerrel és alacsony kibocsátású (dízel-elektromos) áramtermelő megoldással működik majd. A megoldás négy átalakító-akkumulátor rendszert használ és 6 megawatt a maximális teljesítménye.
 
A tengeri olajfúró tornyok energiatároló valamint áramtermelő és áramelosztó rendszerének integrálása nagyon fontos lépés a tenger olaj- és gázkitermelési ágazat környezeti fenntarthatóságának javítása irányába” – mondta Bjørn Einar Brath, a Siemens tengeri megoldások részlegének vezetője. „A tengeri fúrótornyok villamosenergia-fogyasztása jelentősen ingadozik a fúrás és dinamikus pozícionálás során. Az energiatároló rendszer bevezetésével lehetővé válik a dízelmotorok üzemidejének csökkentése, illetve működésük során az optimális üzemanyag-fogyasztás biztosítása. Mindez csökkenti a fúrótorony szennyezőanyag-kibocsátását.
 
A BlueVault megoldás üzembe állításával, becslések szerint a West Mira fúrótorony fedélzeti dízelmotorjainak üzemideje 42 százalékkal csökkenthető, ami a CO2 kibocsátást 15 százalékkal, és az NOx kibocsátást 12 százalékkal szorítja vissza – abszolútértékben ez mintegy 10.000 személyautó éves kibocsátásának felel meg.
 
Az akkumulátorokat a fúrótorony dízel-elektromos generátorai töltik fel, az akkumulátorok hatékonyan használhatók a csúcsterhelési időszakokban és – abban a rendkívül valószínűtlen esetben, ha minden motor leállna – áramellátást biztosítanak a hajtóművek működéséhez.
 
A West Mira fúrótornyot a Northern Drilling megbízásából a Seadrill Norway Operations Ltd. üzemelteti. A Wintershall a berendezést a Nova olajmező hat kútjához rendelte meg. A szerződés 2019. harmadik negyedévi, korai kezdésre szóló opciót és follow-on opciókat is tartalmaz. Amennyiben az összes opciót lehívják, a West Mira várhatóan 2022. első negyedévig a Wintershall-nál működik majd. A Siemens továbbra is szorosan együttműködik a Seadrill Ltd-vel, biztosítva, hogy az innovatív hibrid áramellátás tökéletesen megfeleljen a létesítmény teljesítménybeli és megbízhatósági előírásainak.
 
A West Mira fúrótornyon alkalmazni kívánt energiatároló megoldás már bevált és máshol is használt technológián alapul – eddig világszerte több mint 60 tengeri járművön állították üzembe, többek közt a világ első, MF Ampere elnevezésű elektromos teherkompján Norvégiában. A Siemens üzleti stratégiájában továbbra is fontos szerepet játszanak a nehéz tengeri működési körülmények közé szánt, alacsony kibocsátású megoldások, és ennek jegyében a társaság Norvégiában a közelmúltban egy teljesen robotizált és digitalizált gyárat nyitott, ahol a tengeri olaj- és gázkitermelési szektor számára fejlesztenek és gyártanak energiatároló megoldásokat.
 
Várakozásaink szerint ez a piaci szegmens jelentős bővülés előtt áll, ezért komoly beruházásokat eszközöltünk a biztonságos és megbízható ESS megoldások terén, és akkumulátormodul-gyártó üzemet létesítettünk a norvégiai Trondheimban” – tette hozzá Brath. „Az üzem fontos szerepet játszik majd a hatékony olaj- és gázkitermelési megoldások iránti, egyre növekvő globális kereslet kielégítésében, és a tengeri olaj- és gázkitermelés környezetszennyezésének csökkentésében."

www.siemens.hu  


NEWS: ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Eladó domainek, Domaint.hu:
SpaHotel.net
ThermalHotel.net , Thermal.net
Ipariingatlanok.com

2019.01.23-26., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert


Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

Hungexpo
HUNGEXPO

2019.02.21-24., Hungexpo:
Boat Show

2019.02.07-10., Hungexpo:
FeHoVA


Eladó Kúria
teljes berendezéssel:
Kúria eladó teljes berendezéssel

2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai

2017.04.05-09., Hungexpo:
Construma

Hungarotherm

Reneo

Otthon Design

Construma KertSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika


EladóCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   3D   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre