Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Szinte mindegyik ügyfelünk vidéki, szeretünk vidékre felmenni.
8 % feletti hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 17 M Ft/év bevétellel, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   3D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.01.16.
Kereső

IpariCégek.hu érdekeltség:
EladóCégek.hu: Hogyan
tudja jól eladni ipari cégét?


Ipari cégeladásról egyszerűen:
a CégeladásBlog.hu, a www.eladocegek.hu oldalain.


IpariCégek.hu érdekeltség:
Ipariingatlanok.hu hirdetések:


Tulajdonosi Hirdetések (H.)
HIRDETHET: Tulajdonos (H.)

Telek ingatlanok:
Telekingatlanok.hu


Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huTérkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Kiemelt technológiai hírkategóriáink:
- Autó, jármű, közlekedés
- Önvezető

- Robot, automatika
- Mesterséges intelligencia
- Kiterjesztett valóság (AR)
- Virtuális valóság (VR)
- 3D nyomtatás

- Mágnes, MR, MRI
- Lézer
- Ultrahang
- Radar

- Energia, közmű, akkumulátor
- Solar

Segítség a honlap használatához
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;
- aldomain.ipari.hu listái ;

IpariCégek.hu

A Siemens az Expo 2020 Dubai világkiállítással együtt dolgozik a jövő okos városainak tervén
2019.01.04
Forrás: Siemens, Hírek
Ahogy a Siemens a 2020-as Dubai világkiállítás területén megkezdi épülettechnológiáinak telepítését, amely globálisan a legnagyobb ilyen telepítések közé sorolható, Dubai jó úton halad afelé, hogy a történelem egyik legösszefüggőbb és legfenntarthatóbb Világkiállítását rendezze meg.

Az IoT-hoz (Dolgok Internetéhez) tervezett felhő alapú operációs rendszer, a MindSphere segítségével, amely az intelligens döntéshozatalhoz és intézkedéshez gyűjt és elemez adatokat, a digitális megoldások épületeket kapcsolnak össze, monitoroznak és ellenőriznek. Az intelligens technológiák az Expo 2020 Dubai energiahatékonysági, kényelmi és biztonsági céljainak elérését támogatják.
 
Az Expo 2020 infrastruktúra digitalizálási partnereként a Siemens az egész kiállítási területen üzembe helyezi a rendezvény minden tematikus körzetére kiterjedő Desigo CC digitális épületfelügyeleti rendszert (Mobilitás, Lehetőségek és Fenntarthatóság), az azokon belül található pavilonokat és a Dubai Exhibition Centre kiállítási központot. A rendszer szenzorokat és elemzési technikákat használ az épületfunkciók monitorozására és ellenőrzésére mindhárom körzetben, beleértve a légkondicionálást, az energiafelhasználást, a világítás vezérlését, a felvonókat, a levegő minőségét és a tűzjelző rendszereket is.
 
Az ezekből a rendszerekből nyert adatokat egy vezetési és irányítási központ kezeli majd minden egyes tematikus körzetben az energiafogyasztás csökkentése, az épületet használó személyek komfortérzetének biztosítása és a biztonság maximális szintű fenntartása érdekében. Az adatokat megkapja egy központi, átfogó, felhő alapú felügyeleti platform, a Siemens Navigator is. A felhő alapú rendszernek ez a telepítése, amely egyetlen helyszínen 137 épületet kapcsol össze, a világ egyik legnagyobb ilyen telepített rendszerét hozza létre és az üzemeltetők számára biztosítja az egész terület láthatóságát, valamint lehetővé teszi, hogy az adatok elemzésével nyomon követhessék az energiafelhasználást a Világkiállítás alatt. A digitális infrastruktúrát működtető MindSphere gondoskodik a számos szenzorból, hálózati átjáróból, rendszerből és alkalmazásból származó adatok integrálásáról, egyeztetéséről, elemzéséről és vizuális megjelenítéséről, hogy lehetővé tegye az intelligens intézkedések meghozatalát.
 
Az Expo 2020 Dubai a legmagasabb szintű digitalizált és összefüggő expóját építi fel a rendezvény 167 éves történetében, és ezt adatvezérelt infrastruktúrával támogatjuk a fenntarthatóság és a biztonság érdekében” - mondta Markus Strohmeier, a Siemens Middle East Building Technologies divíziójának ügyvezető alelnöke. – „Az Expo 2020 Dubai, ahol több mint 25 millió látogatóra számítanak, a legnagyobb rendezvény, amelyet valaha az arab világban rendeztek és globális összehasonlítási alapként szolgál arra, hogy hogyan formálja át az okos infrastruktúra a jövő városainak alapjait. Büszke vagyok arra, hogy a Siemens jelentős szerepet játszik ennek a nemzetközi jelentőséggel bíró rendezvénynek a digitalizálásában.
 
Mohamed Alhashmi, az Expo 2020 Dubai innovációért és a jövő technológiájáért felelős alelnöke így nyilatkozott: „Az innováció központi jelentőségű a Világkiállítások és az Egyesült Arab Emirátusok szempontjából. Dubai ambiciózus terveinek részeként, melynek célja, hogy úttörő szerepet játsszon a okos város technológia terén, örömünkre szolgál, hogy a Siemensszel kötött partneri együttműködésnek köszönhetően az Expo 2020 Dubai globális szinten is élen járhat az okos városok potenciális lehetőségeinek bemutatásában.
 
A kulcsfontosságú biztonsági rendszereket integrálni fogják az Expó digitális infrastruktúrájába, beleértve a Siemens Siveillance VMS300 videó felügyeleti rendszer világrekordnak számító telepítését, illetve a hatékony SiPass Integrated beléptető rendszert is. Több mint 20 alrendszert, többek között biztonsági, beléptető, épületfelügyeleti és tűzvédelmi rendszereket fognak integrálni a központosított Siveillance Vantage vezetési és irányítási platformba, amelyek holisztikus helyzetismeretet biztosítanak és lehetővé teszik az intelligens döntéshozatalt.
 
A Siemens ezen kívül kötelezettséget vállalt egy globális logisztikai központ létrehozására is a helyszín későbbi felhasználásának kulcsfontosságú részeként. A vállalat az innovatív megoldások, technológiák és termékek széles körét biztosítva segíti a rendezvény tervezését, kiépítését és üzemeltetését. Az együttműködés keretében a Siemens okos alkalmazásokat is biztosít az Expo 2020 Dubai műszaki és helyszíni üzemeltetéséhez, beleértve az IoT-hoz fejlesztett nyílt, felhő alapú operációs rendszert, a MindSphere-t is.
 
A Siemens hosszú ideje folytatja az infrastruktúra digitalizálását a Közel-Keleten, beleértve olyan regionális látványosságokat is, mint a Dubai Nemzetközi Repülőtér, a Dubai Opera és a Sheikh Zayed nagymecset Abu Dhabiban, amelyek Siemens technológiát használva jelentősen javították az energiahatékonysági és biztonsági jellemzőiket.
 
A vállalat azóta vesz részt a világkiállításokon, mióta 1851-ben Londonban bemutatta mutatós távíróját a legelső ilyen rendezvényen. 1937-ben Párizsban a Siemens végezte a német pavilon díszkivilágításának felszerelését és 1967-ben a vállalat működtette a teljes montreali kiállítási terület infrastruktúráját.

www.siemens.hu   


NEWS: ; IT, informatika ; Internet ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Eladó domainek, Domaint.hu:
SpaHotel.net
ThermalHotel.net , Thermal.net
Ipariingatlanok.com

2019.01.23-26., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert


Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

2019.02.07-10., Hungexpo:
FeHoVA


2019.02.21-24., Hungexpo:
Boat Show

Hungexpo
HUNGEXPO

Eladó Kúria
teljes berendezéssel:
Kúria eladó teljes berendezéssel

2017.04.05-09., Hungexpo:
Construma

Hungarotherm

Reneo

Otthon Design

Construma Kert

2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar NapjaiSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika


EladóCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   3D   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre