Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Szinte mindegyik ügyfelünk vidéki, szeretünk vidékre felmenni.
8 % feletti hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 17 M Ft/év bevétellel, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   3D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.01.16.
Kereső

IpariCégek.hu érdekeltség:
EladóCégek.hu: Hogyan
tudja jól eladni ipari cégét?


Ipari cégeladásról egyszerűen:
a CégeladásBlog.hu, a www.eladocegek.hu oldalain.


IpariCégek.hu érdekeltség:
Ipariingatlanok.hu hirdetések:


Tulajdonosi Hirdetések (H.)
HIRDETHET: Tulajdonos (H.)

Telek ingatlanok:
Telekingatlanok.hu


Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huTérkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Kiemelt technológiai hírkategóriáink:
- Autó, jármű, közlekedés
- Önvezető

- Robot, automatika
- Mesterséges intelligencia
- Kiterjesztett valóság (AR)
- Virtuális valóság (VR)
- 3D nyomtatás

- Mágnes, MR, MRI
- Lézer
- Ultrahang
- Radar

- Energia, közmű, akkumulátor
- Solar

Segítség a honlap használatához
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;
- aldomain.ipari.hu listái ;

IpariCégek.hu

Konzorciumba lépett a Scania, amelynek célja elősegíteni a gázüzemű tehergépkocsik nagymértékű elterjedését Európa-szerte
2018.12.06
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
December 6-án a BioLNG EuroNet nevű konzorcium bejelentette elkötelezettségét az LNG (cseppfolyósított földgáz), mint közúti járművek üzemanyaga, további térnyerése iránt Európa-szerte új infrastruktúra létrehozásával,

amelynek biztosítania kéne a hosszú távú sikert és a tömeges elterjedést.

A konzorcium tagjai, köztük a Shell, a Disa, a Scania, az Osomo és az Iveco, mind a saját külön tevékenységüket folytatják, azonban azzal a közös céllal, hogy kétezerrel több LNG-üzemű tehergépkocsi kerüljön az utakra, 39 LNG-töltőállomás nyíljon meg és Hollandiában felépüljön egy bio-LNG-termelő üzem.

A Belgiumban, Franciaországban, Németországban, Hollandiában, Lengyelországban és Spanyolországban felépülő LNG Retail töltőállomások egy európai hálózat részét képezik majd. A töltőpontok körülbelül négyszáz kilométerenként helyezkednek el majd fő közlekedési folyosók mentén Spanyolországtól Kelet-Lengyelországig.

Az LNG egy egyre megfizethetőbb üzemanyag a nehéz-tehergépkocsik hajtására, és ezáltal egy fontos energiaforrás lesz, ahogyan a fuvarozási ágazat fejlődik” – mondta Kapitάny István, a Shell Retail alelnöke. „A Shell elkötelezett, hogy több kis szén-dioxid-terheléssel járó energiát kínáljon ügyfeleinek, az új LNG Retail töltőállomások pedig létfontosságú szerepet játszanak ebben. Nagyon várom, hogy ez a fontos töltőállomás-hálózat már fogadhassa az európai járművezetőket az elkövetkező években.

A bio-LNG-üzem a tervek szerint háromezer megatonna bio-LNG-t termel majd évente, és hulladékból állít elő biometánt. Ezt az LNG-töltőhálózaton keresztül értékesítik majd a végfelhasználóknak.

Ez a program töltőállomásokra, bioüzemanyag-termelésre és pénzügyi támogatásokra is kiterjed, amelyek mind szükségesek ahhoz, hogy a haladó gondolkodású ügyfelek a nagyobb kezdeti költségek ellenére is beruházzanak ezekbe a tehergépkocsikba” – mondta Jonas Nordh, a Scania fenntartható közlekedési megoldásokért felelős igazgatója. „Noha a CO2-kibocsátást körülbelül húsz százalékkal csökkentő LNG manapság szélesebb körben elérhető, a CO2-kibocsátást több mint kilencven százalékkal mérséklő biogáz egyre nagyobb arányban bekeverhető a földgázba, ahogyan a biogáztermelés felfut.

A BioLNG EuroNet arra törekszik, hogy a jövőben még jobban elterjessze Európa-szerte az LNG-t, mint közúti járművek üzemanyagát.

A projektről:

• A BioLNG Euronet projekt az európai piac jelentős szereplőit fogja össze: Shell, DISA, Osomo, Scania és Iveco. Ezeknek a projektpartnereknek célja segíteni az Európai Unió azon céljának az elérését, hogy 2030-ra hatvan százalékkal csökkenjen a CO2-kibocsátás, ehhez pedig megkezdik az egész európai kontinensen a nehézsúlyú közúti fuvarozás hosszú távú szén-dioxid-semlegesítését.

• A Hollandiában felépülő bio-LNG-üzem nagyáruházakból és éttermekből összegyűjti majd a kommunális hulladékot, amelyből biogázt állít elő. Az új, szabadalmazott membránszeparációs technológia használatával biológiai eredetű LNG-t állítanak majd elő.

• A projektben érintett kétezer új, LNG-üzemű nehéz-tehergépkocsit versenyképes finanszírozással és üzemeltetési megoldásokkal adják majd lízingbe a végfelhasználóknak, hogy csökkentsék a költségeiket. Csak az LNG-üzemű nehéz-tehergépkocsik dízelüzeműekhez képesti többletköltségét finanszírozzák majd meg a projekt részeként. Minden egyes LNG-üzemű tehergépkocsi esetében harmincezer euróban maximalizálják a finanszírozható költségeket.

• A bio-LNG energiasűrűsége révén a tehergépkocsik hosszabb távolságokat tehetnek meg, így jobban megfelelnek a tehergépkocsi-üzemeltetők igényeinek most és a jövőben. Energiaforrásként ipari szerves hulladék használatával a CO2-kibocsátás sokkal kisebb lesz, mint a hagyományos üzemanyagok esetében. A bio-LNG létfontosságú annak a hosszú távú célnak a teljesítésében, hogy 2030-ra tovább csökkenjen Európában a közúti közlekedési ágazat szén-dioxid-terhelése. A bio-LNG gyakorlatilag megszünteti a kén, valamint csökkenti a nitrogénoxidok és a részecskék kibocsátását.

• A BioLNG EuroNet konzorcium minden egyes tagja várhatóan a hozzájárulása költségeinek húsz százalékára fedezetet kap az EU-tól.

• A BioLNG EuroNet konzorcium tagjainak nyújtott EU-s pénzügyi támogatás a közlekedési ágazat számára elérhető Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz (CEF) körébe tartozik.

• Az Európai Parlament és a Tanács 2014/94/EU irányelve (2014. október 22.), amely az alternatív üzemanyagok infrastruktúrájának fejlesztését írja elő, meghatároz egy közös keretet az Európai Unióban az alternatív üzemanyagok infrastruktúrájának fejlesztését segítő intézkedésekhez és a közlekedés környezeti hatásának csökkentéséhez. Ez minimális követelményeket ír elő az alternatív üzemanyagok infrastruktúrájának kiépítésére vonatkozóan, beleértve a cseppfolyósított földgázt (LNG) és a sűrített földgázt (CNG).

A Scaniáról
A Scania a szállítmányozási iparág vezető gyártói közé tartozik. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt közösen vezetjük a változást, mely a fenntartható fejlődés irányába mutat. 2017-ben 82.500 tehergépjárművet és 8.300 autóbuszt értékesítettünk, valamint 8.500 ipari- és hajómotort adtunk el ügyfeleinknek. A nettó értékesítési árbevétel megközelítette a 120 billió svéd koronát, aminek 20%-a a szervizszolgáltatásokból adódott. Az 1891-ben alapított Scania több mint 49.300 alkalmazottjával mintegy száz országban van jelen. A kutatás és fejlesztés jellemzően Svédországban összpontosul, kiegészülve Brazíliával és Indiával, míg a termelés Európában, Dél-Amerikában és Ázsiában folyik, regionális központtal Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a Volkswagen Truck & Bus AG tagja, ami nemrég TRATON AG-vé alakult.

További információkért látogasson el a www.scania.hu weboldalra!


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Scania

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Eladó domainek, Domaint.hu:
SpaHotel.net
ThermalHotel.net , Thermal.net
Ipariingatlanok.com

2019.01.23-26., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert


Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

Hungexpo
HUNGEXPO

2019.02.07-10., Hungexpo:
FeHoVA


2019.02.21-24., Hungexpo:
Boat Show

Eladó Kúria
teljes berendezéssel:
Kúria eladó teljes berendezéssel

2017.04.05-09., Hungexpo:
Construma

Hungarotherm

Reneo

Otthon Design

Construma Kert

2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar NapjaiSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika


EladóCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   3D   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre