Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Szinte mindegyik ügyfelünk vidéki, szeretünk vidékre felmenni.
8 % feletti hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 17 M Ft/év bevétellel, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   3D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.01.16.
Kereső

IpariCégek.hu érdekeltség:
EladóCégek.hu: Hogyan
tudja jól eladni ipari cégét?


Ipari cégeladásról egyszerűen:
a CégeladásBlog.hu, a www.eladocegek.hu oldalain.


IpariCégek.hu érdekeltség:
Ipariingatlanok.hu hirdetések:


Tulajdonosi Hirdetések (H.)
HIRDETHET: Tulajdonos (H.)

Telek ingatlanok:
Telekingatlanok.hu


Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huTérkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Kiemelt technológiai hírkategóriáink:
- Autó, jármű, közlekedés
- Önvezető

- Robot, automatika
- Mesterséges intelligencia
- Kiterjesztett valóság (AR)
- Virtuális valóság (VR)
- 3D nyomtatás

- Mágnes, MR, MRI
- Lézer
- Ultrahang
- Radar

- Energia, közmű, akkumulátor
- Solar

Segítség a honlap használatához
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;
- aldomain.ipari.hu listái ;

IpariCégek.hu

ŠKODA SCALA – Tel-Avivban tartja világpremierjét az új kompakt modell
2018.12.11
Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
› A ŠKODA a legerősebb európai gyártó a stratégiai fontosságú izraeli piacon
› A ŠKODA AUTO DigiLab vegyesvállalat formájában képviselteti magát az IT-központnak számító Tel-Avivban

› Mintegy 20 ezer kiszállított jármű 2018 első tizenegy hónapja alatt és 8,0 százalékos piaci részesedés
› A RAPID és a SUPERB egyaránt piaci szegmense legnépszerűbb modelljének bizonyult 2017-ben
› A ŠKODA a kilencvenes évek eleje óta van stabilan jelen Izraelben

Mladá Boleslav/Budapest, 2018. december 11. - Tel-Aviv városa az IT startup-cégek világszerte legjelentősebb központjai közé tartozik. Milyen helyszín illene hát jobban az új ŠKODA SCALA világpremierjéhez, hisz az új kompakt modell csúcsszínvonalú connectivity-kínálattal érkezik és új mobil online-szolgáltatásainak köszönhetően az infotainment területén is nagy lépést tesz előre. A cseh autógyártó azonban számos további okból is a Földközi-tenger partján tartja az új ŠKODA SCALA december 6-i bemutatóját. Champion Motors importőrén keresztül a márka a legerősebb európai autógyártó Izraelben, a két cég emellett a ŠKODA AUTO DigiLab Israel formájában vegyesvállalatot is működtet Tel-Avivban, amelynek keretében a ŠKODA innovatív startup-cégekkel működik együtt a digitalizáció és a mobilitási szolgáltatások területein.

A ŠKODA izraeli sikerei nagy hagyományokra tekinthetnek vissza, a nagymúltú márka már 1991-ben exportálta ide FAVORIT és FORMAN modelljeit. Napjainkig a ŠKODA több mint 200 ezer autóját szállította ki ottani ügyfeleinek, ezzel a legerősebb európai autómárka az országban. A márka az elmúlt 10 év során közel megnégyszerezte ügyfélkiszállításait, piaci részesedése pedig 4,1-ről 8,0 százalékra bővülve csaknem megduplázódott. 2018 januártól november végéig mintegy 20 ezer gépkocsi talált gazdára Izraelben a Champion Motors importőrön keresztül, a cseh gyártó ezzel negyedik helyen áll az izraeli járműpiacon.

A ŠKODA RAPID és SUPERB egyaránt piaci szegmense legnépszerűbb modelljének bizonyult 2017-ben, de a kompakt kategóriában elért második helyével az OCTAVIA is az élmezőny tagja, a ŠKODA KODIAQ pedig az idén az izraeli „Év Autója” cím birtokosa a nagyméretű SUV-modellek körében. A hajtásrendszerek tekintetében az izraeli vásárlók a benzinmotorokat és az automata sebességváltókat részesítik előnyben. Nagyjából egy hónapot igényel, míg a gyártott járművek eljutnak Izraelbe, amelyeket hajóval a szlovéniai Koper kikötőjéből továbbítanak az izraeli Ashdodba.

A ŠKODA AUTO teljes izraeli értékesítésének mintegy ötven százalékát a flottaeladások teszik ki, számos bank, illetve nagykereskedelmi és telekommunikációs vállalat mellett ugyanis több izraeli minisztérium, valamint állami hatóság is a ŠKODA autói mellett döntött. Egyedül 2016-ban mintegy 850 gépkocsit szállított ki kormányzati intézményeknek az importőr Champion Motors, amely során több mint hétszáz ŠKODA OCTAVIA került különböző minisztériumokhoz és bő száz ŠKODA SUPERB állhatott szolgálatba vezető rendőrségi tisztségviselők, illetve ugyancsak minisztériumok járműveként. További mintegy negyven ŠKODA SUPERB miniszterek, a legfelsőbb bíróság tagjai és minisztériumi vezetők használatában áll. Mindemellett neves globális vállalatok helyi hálózata is a cseh márka modelljeiből állított össze tekintélyes méretű járműparkot.

A pénzügyi szektorban a három legnagyobb izraeli flottavásárló összesen 1200 ŠKODA gépkocsit rendelt, ami több mint negyven százalékát teszi ki e három vállalat teljes céges flottájának. A ŠKODA AUTO emellett az izraeli hightech-szektorban is stabil flottapartnernek számít.

A ŠKODA AUTO DigiLab vegyesvállalattal képviselteti magát az „IT-hotspot” Izraelben
A ŠKODA AUTO DigiLab és a Champion Motors izraeli ŠKODA-importőr 2017-ben közös vállalatot alapított Tel-Avivban, amelynek célja az IT-szakma helyi szereplőivel és felsőoktatási intézményeivel folytatott folyamatos együttműködés. Jelenleg több mint hatezer start-up cég, valamint multinacionális nagyvállalatok mintegy háromszáz fejlesztő- és kutatóintézménye, illetve hightech-cégek százai működnek Izraelben. Az autóipar egyszerre e dinamikus fejlődés jelentős felhasználója és hajtóereje: Izraelben jelenleg több mint ötszáz start-up cég és kutatócsoport foglalkozik autóipari projektekkel – mintegy hatszor annyi, mint 2013-ban.

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, RAPID, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2017-ben több mint 1 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu  


NEWS: ; IT, informatika ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Škoda

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Eladó domainek, Domaint.hu:
SpaHotel.net
ThermalHotel.net , Thermal.net
Ipariingatlanok.com

2019.01.23-26., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert


Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

2019.02.21-24., Hungexpo:
Boat Show

2019.02.07-10., Hungexpo:
FeHoVA


Hungexpo
HUNGEXPO

Eladó Kúria
teljes berendezéssel:
Kúria eladó teljes berendezéssel

2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai

2017.04.05-09., Hungexpo:
Construma

Hungarotherm

Reneo

Otthon Design

Construma KertSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika


EladóCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   3D   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre