Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.04.21.
Kereső

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Több mint 10 millió SEAT Martorellből
2018.12.20
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
A gyár 25. évfordulója
¤ A SEAT gyár negyedszázados működése alatt 39 különböző modellt gyártott
¤ A martorelli létesítményekben több, mint 12.500 alkalmazott dolgozik

Martorell / Budapest, 2018. december 20. - A SEAT martorelli gyára idén ünnepli 25. születésnapját, és 2018-ban újabb mérföldkőhöz érkezett: a gyár ezen időszak alatt több mint 10 millió gépkocsit gyártott. Az elmúlt negyedszázadban Spanyolország legnagyobb  autógyárának gyártósorairól 39 különböző modell gurult le, kezdve az első generációs SEAT Ibizától és SEAT Cordobától egészen a SEAT Aronáig, vagy az Audi A1-ig, amelynek gyártása hetekkel ezelőtt kezdődött.

A gyárat 1993-ban avatták fel 244.5 milliárd pesetás (1.47 milliárd eurós) beruházás eredményeként. A SEAT a barcelonai vámszabad övezetben lévő régi gyárában 40 évig folyó termelést követően vitte át a gyártást Martorellbe, és azóta ott zajlik a márka főbb modelljei,  valamint az Audi Q3  és az A1 gyártása. A gyár a Volkswagen-csoport harmadik legnagyobb gyára Európában, és az Industry 4  norma szerinti "okos gyárként" működik.

A 10 milliomodik gépkocsit, egy SEAT Arona FR 1.5 TSI tipusú, Desire piros és a Middnight fekete színekben pompázó gépkocsit a martorelli gyárban állítják ki a gyár 25. évfordulója tiszteletére rendezett kiállításon. Az Aronát az MQB A0 jelzésű moduláris keresztmotoros platformra építették, melyet az Arona „közösen használ” az Ibizával és a most érkezett Audi A1-el. A SEAT  volt a Volkswagen-csoport első márkája, amely ezt a platformot elkezdte használni, ez nagyobb gyártási rugalmasságot tesz lehetővé, mivel  különböző modelleknél használható  egyazon kategória különböző karosszéria változatainál. Ez a platform tette  lehetővé, hogy a martorelli gyár újabb három modellt gyárthasson az elmúlt 18 hónapban.

A SEAT gyártásért és logisztikáért felelős alelnöke, Dr. Christian Vollmer kijelentette, hogy „a gyár 1993-as felavatása óta Martorell-t úgy ismerik, mint az innováció élharcosát. A technológia és a magasan képzett munkaerő terén megvalósított  folyamatos befektetéseknek köszönhetően a gyár  évről évre javította a termékek és a gyártási folyamatok minőségét egészen addig, hogy ma a SEAT gyár a legtöbb gépkocsit gyártja Spanyolországban,  és az Industry 4.0 norma szerint a digitalizálás mértékadó gyárának tekinthető."

Irány a jövő - az Industry 4.0
Az elmúlt 25 év során a gyártási folyamatok jelentősen átalakuláson mentek át. Ebben az értelemben a SEAT határozottan elkötelezett amellett, hogy a martorelli gyárat az Industry 4.0 normának megfelelővé alakítsa át, azzal a céllal, hogy egy okos, digitalizált és hálózatba kapcsolt üzemet hozzon létre. Egy olyan üzemet, amely alkalmazkodik a gyártási igényekhez és folyamatokhoz, és amelyik nagyobb hatékonysággal kezeli az erőforrásokat, és az egyes területek közötti kapcsolatrendszert.

Ezen átalakulás egy példájaként a gyárban ma több, mint 2000 robot működik, amelyek légyeges szerepet játszanak.  A robotok állandó mozgásban vannak, hogy összeszereljék a több, mint 3000 alkatrészt, amelyeket  egy   gépkocsiba beépítenek, és a robotok még a jelenleginél is fontosabb szerepet fognak játszani az elkövetkező években. Az Industry 4.0 norma mindezen újdonságai együtt léteznek a gyárban dolgozó 8 000 munkással, akik minden nap  2400 gépkocsit gyártanak. Ez  azt jelenti, hogy megközelítőleg minden 30 másodpercben elkészül egy gépkocsi.

A beruházás, a foglalkoztatás és a termelés mértékadó gyára
A SEAT termék offenzívája az elmúlt két év során rekord nagyságú befektetést és kutatási-fejlesztési  kiadásokat követelt meg, ezek nagysága az elmúlt évben elérte a 962 millió eurót. Ma ez a gyár gyártja az Ibizát és a Leont, ami 2019-ben új generációval jelenik meg, valamint a városi crossovert, az Aronát. Ezen túl a közelmúltban az Audi A1-et is felvették a gyártott modellek közé. Ezt az Audit csak a SEAT gyárban gyártják, és onnan kerül minden piacra.  Az Audi az Audi A1-et az Audi Q3 gyártási sikerét követően adta Martorellnek, az Audi Q3-ast is kizárólag itt gyártották hét éven keresztül.

A gyártási mennyiség növekedése és a Martorellben gyártott modellek száma, valamint a gépkocsik hálózatba kapcsolhatóságára vonatkozó stratégiai projektek beindítása, a gyár digitalizálása és a Tarraco kifejlesztése és  beindítása miatt az alkalmazottak létszáma több, mint 15.000 jól képzett személyre  nőtt. Közülük 12.500-an Martorellben dolgoznak a gyártósoron és a vállalat központi kiszolgáló  részlegeiben, valamint a SEAT Technikai Központjában, ahol a márka  összes gépkocsi modelljét tervezik és fejlesztik. Egyedül 2018-ban  több mint 500 új alkalmazottat vettek fel határozatlan időre szóló szerződéssel.

Elkötelezetten a fenntarthatóság mellett
A SEAT az utóbbi években felgyorsította fenntarthatósági projektjeit és ez az elkötelezettsége átfogja a teljes vállalati tevékenységet, beleértve  a kutatást és a fejlesztést, a gyártást, a logisztikát és az értékesítést.
Ebben az értelemben a martorelli gyár már 2011 óta megvalósítja az ECOMOTIVE FACTORY tervet abból a célból, hogy  hatékony, fenntartható és környezettudatos létesítmények jöjjenek létre. A vállalat környezetre gyakorolt hatásának 2010. évi szintjét 2025-re a felére kívánja csökkenteni. Az elmúlt hét évben a SEAT a környezetre gyakorolt hatását már 35,5 %-kal csökkentette az olyan kezdeményezéseknek köszönhetően, mint a „SEAT al Sol”, ami az európai autóipar legnagyobb napenergiával működő létesítménye.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2017-ben közel 470.000 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen közel 14.700 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Seat

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, ipariingatlanok.com, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu

2018.05.23-24., Mezőfalva:
NAK Szántóföldi Napok2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUS

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre