Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


CES 2019: Bosch okosmegoldások Las Vegasban
2018.12.20
Forrás: Bosch, Sajtóközlemény
A Bosch standja: központi csarnok 14.020 számú stand Twitter: #BoschCES
¤ Világpremier: a Bosch tanulmánya egy integrált szolgáltatásokkal felvértezett, vezető nélküli, elektromos ingajármű

¤  CES 2019 innovációs díj: hat kitüntetett Bosch-megoldás
¤  A jövő mobilitása: kevesebb stressz, fokozott biztonság és hatékonyság
¤  Intelligens segítség: megkönnyítik a mindennapokat otthon és a kertben az önmaguktól tanuló asszisztensek

A Bosch Las Vegasban a CES 2019-en (Consumer Electronics Show, azaz fogyasztói elektronikai szakkiállítás) 2019. január 8–11. között a Központi Csarnok 14.020 számú standján az aktuális kihívásokra – így a városiasodásra, a népességnövekedésre vagy éppen az éghajlatváltozásra – kínált műszaki megoldásait mutatja be. A technológiák és szolgáltatások nemzetközi szállítója innovatív megoldásokat és szolgáltatásokat mutat be a mobilitás jövője és az intelligens otthonok számára.

Világpremier: a Bosch tanulmányjárműve az újfajta mobilitásért
A Bosch a CES-en megélhetővé teszi a mobilitás egy új módját egy integrált szolgáltatásokkal felvértezett, vezető nélküli, elektromos ingajármű-tanulmányjármű segítségével. Ez a közeljövőben a nagyvárosok utcaképének részévé válik majd: vezető nélküli ingajáratok, amelyek teljes mértékben hálózatba kapcsolódnak a környezetükkel, és szinte zajtalanul suhannak a belvárosokon át. A Bosch szállítja az ehhez szükséges hardvert, szoftvert és digitális szolgáltatásokat, amelyekkel a felhasználók lefoglalhatják a járműveket, kifizethetik a viteldíjat és utazásuk során a járműveket megoszthatják más utasokkal.

CES innovációs díj: hat kitüntetés a Boschnak
A CES innovációs díjat a Bosch összesen hat megoldása kapta meg. A CES innovációs díjakról a Consumer Technology Association (CTA, Fogyasztói Elektronikai Szövetség) dönt, és minden évben 28 kategóriában választanak kitüntetetteket. Ezek a jövő trendjeit jelzik, és a Bosch alábbi megoldásait díjazták.

1. A járművek hálózatba kapcsolásának mindent összefogó kialakítása
A hálózatba kapcsolt és automatizált vezetés jövőjéért a járműveknek zökkenőmentesen kell kommunikálnia egymással, valamint a környezetükkel is. A Bosch ezért kifejlesztett egy univerzális összeköttetési egységet, amely a jármű-teljes környezet kommunikáció (vehicle-to-everything, V2X) során használt összes WLAN- és mobilhálózat-alapú átviteli technológia minden fajtájával rendelkezik. Ennek segítségével a járművek országtól és gyártótól függetlenül képesek kommunikálni egymással, valamint a közlekedési infrastruktúrával. Az adatkapcsolatok összetett kezelését a Veniam portugál startupvállalat szoftvere végzi. Ez állandóan és minden igényhez igazodva keresi a legjobb átviteli technológiát, és automatikusan vált az elérhető lehetőségek között.

2. Teherautók külső visszapillantó tükrök nélkül
Az új Mercedes-Benz Actros az első sorozatgyártású teherautó, amelynek a hagyományos- és nagylátószögű visszapillantó tükreit egy kamerarendszer helyettesíti. A MirrorCam nevű rendszer jóvoltából a járművezető jobban átlátja a teherautó melletti és mögötti területet. Ez egyrészről fokozza a biztonságot, másrészről a fizikai tükrök elhagyása csökkenti az üzemanyag-fogyasztást is a kompakt digitális kamerák jelentős légellenállási előnyének köszönhetően. A fülke két oldalán, a tető alsó élén elhelyezett kamerák képét valós időben közvetíti a rendszer az A-oszlop belső oldalára szerelt egy-egy 15 col képátlójú képernyőre. Ráadásul a rendszer az aktuális helyzethez igazodva módosítja mindig a megjelenítést. Vagyis a MirrorCam hatalmas előnyt jelent a légellenállás, a biztonság és a jármű kezelése terén. A Daimler MirrorCam fejlesztésében a Bosch és a Mekra Lang cégek vettek részt.

3. Az okostelefon az új autókulcs
A Bosch szolgáltatása, a Perfectly keyless (tökéletesen kulcs nélküli) digitális hozzáférési rendszer jóvoltából a jövőben az autóvezetők, a járműmegosztó-flották üzemeltetői és a fuvarvállalatok a járművek kulcsait digitalizálhatják. Okostelefon-alkalmazással bármikor meghatározhatják, hogy ki és mikor férhet hozzá az autóikhoz vagy teherautóikhoz. A Bosch-rendszer titka: az okostelefon és a jármű kapcsolatát minden eddiginél biztonságosabbá teszi. Egy digitális ujjlenyomathoz hasonlóan a Perfectly keyless pontosan felismeri azt az okostelefont, amely rendelkezik a szükséges jogosultsággal. A CES 2019 kiállításon a Bosch egy Ford Mustang bemutatójárműben szemlélteti a megoldást.

4. Radaralapú rendszerek a motorkerékpár-balesetek megakadályozására
Holttérfigyelő, ütközésfigyelmeztető és a követési távolságot tartó adaptív sebességszabályozó. A motorkerékpárok érzékszerveként funkcionáló radar új asszisztens- és biztonsági rendszereket tesz elérhetővé a kétkerekűek számára, és pontos képet alkot a járművek környezetéről. Ezzel a vezetéstámogató rendszerek nemcsak a biztonságot fokozzák, hanem egyúttal a motorozás élményét és komfortját is, hiszen tehermentesítik a motorost. A Bosch balesetkutatási részlegének becslései alapján a radaralapú vezetéstámogató rendszerek minden hetedik motorkerékpár-balesetet megakadályozhatnák. Az elektronikus rendszerek mindig figyelnek, és veszély esetén az embernél gyorsabban reagálnak. Az ezek mögött rejlő technológia a radarérzékelő, a fékrendszer, a motorvezérlés és az ember-gép interfész kombinációja.

5. Alkalmazás az elektromos robogók hálózatba kapcsolásához
Az elektromos robogók egy új alkalmazással a hálózatba kapcsolás mestereivé válhatnak. Ez többek között jelzi a villanyrobogó akkumulátorának töltöttségi szintjét, és lehetővé teszi a jármű és a robogós közötti kommunikációt, valamint hálózatba kapcsolja más felhasználókkal a közösségi hálózatokon keresztül. Így a felhasználók egyszerűen megtalálhatják a közelben tartózkodó barátaikat. Ezenkívül a robogó kormányán egy hálózatba kapcsolt tartón rögzíthető a sisak, és a tartó is az alkalmazással vezérelhető. Amikor a jármű parkol, akkor ezzel egyrészről megoldott a sisak elhelyezése, másrészről ez védi a robogót a lopástól, illetve a kétkerekű képernyőjét a vandalizmustól.

6. Utólagos megoldás a hatékonyabb gépek és háztartások érdekében
A Bosch által kifejlesztett Fantom-algoritmus (Phantom) segít a közepes méretű vállalkozásoknak, hogy kielemezzék gépeik energiahatékonyságát, és jelentős mértékben fokozzák azt. Az utólagos megoldás pár perc alatt telepíthető, és érzékelők segítségével felméri a berendezés kihasználtságát, illetve működési módját. Ez alapján értékes áttekintést nyújt a használatról, a kihasználtságról és az esetleges hibákról. Így a gép optimálisan és energiahatékony módon üzemeltethető. A Bosch Fantom a háztartásban is alkalmazható, ugyanis felismeri, hogy melyik berendezés mennyi áramot fogyaszt. Az energiafelhasználást áttekinthetővé teszi, így csökkenthető a fogyasztás.

A jövő mobilitásához kínált megoldások és szolgáltatások
A Convenience Charging jóvoltából nyugodtan használhatók az elektromos autók – ez a célja a Bosch kényelmes töltést biztosító szolgáltatásának, amelyet a vállalat a CES 2019 kiállításon egy Audi A3 e-tron modellen alapuló bemutatójárműben szemléltet. Az integrált töltési és navigációs megoldás fokozza az elektromobilitás mindennapos használhatóságát. Ezzel pontosan tudja az elektromotoros jármű, hogy hol fogy majd el az akkumulátorban tárolt töltés, ám azt is, hogy hol lehet azt ismét feltölteni. Ehhez a Convenience Charging az elektromos hajtásláncból származó információkat a jármű, valamint a környezet további adataival veti össze, és így megbízható hatótávolság-előrejelzést készít. Az útvonaltervezés új módjának köszönhetően a szolgáltatás a töltési lehetőségekkel a vezető személyes preferenciái szerint tervez. A jövőben az elektromos autók használói közvetlenül az előre lefoglalt töltőpontra szállíttathatnak ki majd élelmiszert. Így a vezető a töltés idejét optimálisan kihasználhatja. A Convenience Charging alkalmazással az autóvezetők a jövőben az útjuk során szükséges töltési megállókat kényelmesen a fotelból is megtervezhetik majd. A töltőpontok mentén kialakított ajánlott útvonalak kényelmesen átvehetők ezt követően a járműben.

A telefon biztonságos használata autózás közben
A mySPIN okostelefon-integráció jóvoltából az autóvezetők az okostelefon-alkalmazásokat menet közben is biztonságosan használhatják. Újdonság e téren, hogy immár a MirrorLink-szabványt alkalmazó járművek számára is elérhető ez az integrációs megoldás. A jövőben elegendő lesz egyetlen adapter, amellyel a mySPIN-kompatibilis alkalmazások az infotainment rendszer képernyőjén vagy a műszeregységben felnagyítva és alapvető funkcióikra korlátozva jeleníthetők meg. Az autósok az alkalmazásokat érintéssel vagy a jármű saját forgó-nyomó kapcsolójával vezérelhetik. A Bosch a mySPIN okostelefon-integrációt haszonjárművek, motorkerékpárok, robogók és motoros sporteszközök számára is fejleszti.

Életmentő felhő
Csupán Németországban minden évben nagyjából 2000 figyelmeztetést közvetítenek a rádiókon keresztül a forgalommal szemben haladó járművekről. Azonban a legtöbbször ez a figyelmeztetés túl későn érkezik, ugyanis az autópályán a forgalommal szembeni haladás átlagosan 500 méter után véget ér – a legrosszabb esetben halálos kimenetellel. A Bosch felhőalapú megoldása mind a forgalommal szemben haladót, mind az összes többi veszélyeztetett közlekedőt tíz másodpercen belül figyelmezteti. Nagyjából 15 rádió- és navigációs alkalmazás támaszkodik már most a Bosch forgalommal szemben haladóra figyelmeztető rendszerére, és ezzel Európa 13 országának felhasználóit érik el. Mindezt egy olyan szoftvermodul teszi lehetővé, amely a szolgáltatást integrálja a meglévő szórakoztató és információs rendszerekbe, valamint alkalmazásokba.

Még pontosabbá válik az elektronikus horizont
Az elektronikus horizont már ma is olyan információkkal szolgál, mint az utak szintkülönbsége, vagy a kanyarok íve, ezek a navigációs adatok kiegészítéseként szolgálnak. Így a rendszerrel a járművek felkészülhetnek az elkövetkező útszakaszra, ami mind a kényelmet, mind a biztonságot fokozza. A Bosch már az elektronikus horizont következő generációján dolgozik, amely a jövőben még pontosabbá és aktuálisabbá válik majd. Az utak osztályozása, valamint a kanyarprofilok és a magassági profilok mellett a járműrendszerek és a navigációs rendszer számára minden egyes forgalmi sáv geometriai adatait, valamint háromdimenziós objektumokkal rendelkező infrastruktúra-adatokat szolgáltat majd. Ez segít az automatizált járműveknek, hogy pontosan meghatározzák helyzetüket a választott forgalmi sávon belül.

Automatizált vezetés „érzésre”
A Bosch útviszony-előrejelző szolgáltatásának köszönhetően az önvezető járművek előre tudják, hogy milyen környezeti viszonyok állnak előttük, és milyen változások várhatók az út során. Ehhez a vállalat a partnere, a Foreca időjárásadatait használja. Amikor elegendő mennyiségű hálózatba kapcsolt jármű közlekedik már az utakon, a Bosch az útviszony-előrejelző szolgáltatását a járművekből származó adatokkal egészíti majd ki. Ezzel a szolgáltatás fokozza az automatizált vezetési funkciók biztonságát, elérhetőségét és kényelmét.

Önvezető szolgáltatás a városban
Az amerikai egyesült államokbeli Szilícium-völgyben fekvő San José a közeljövőben a Bosch és a Daimler automatizált személyszállítási szolgáltatásának kísérleti városává lép elő. A három érintett fél erről írt alá szándéknyilatkozatot. A Bosch és a Daimler a Mercedes-Benz S-osztály típusú járművekkel nyújtott alkalmazásalapú szolgáltatást kiválasztott ügyfelek számára kínálja majd. A tesztterület a San Carlos út, illetve a Stevens Creek sugárút –azaz a városközpont és Nyugat-San José városrész közötti fő közlekedési folyosó – mentén fekszik. A Bosch és a Daimler közösen dolgoznak a városi automatizált közlekedés megvalósításán. A cél a teljes mértékben automatizált és vezető nélküli (a SAE besorolása szerinti 4. és 5. szintet teljesítő) önvezető rendszer kifejlesztése, amely a következő évtized elejéig sorozatgyártásra éretté válik.

Átfogó biztonsági megoldás a hálózatba kapcsolt járművek számára
Minden olyan új jármű, amely 2018 áprilisa óta kapott típusbizonyítványt, egyúttal egy hálózatba kapcsolt jármű is – az automatikus segélyhívó funkció jóvoltából. Emiatt egyre fontosabbá válnak a hálózatba kapcsolt járművek átfogó biztonsági koncepciói. Az ESCRYPT a CES 2019 kiállításon a CycurACCESS rendszerrel például egy kulcs nélküli hozzáférési rendszerhez kidolgozott biztonsági megoldást mutat be. A modern titkosítási eljárásoknak köszönhetően a digitális kulcs rendkívül biztonságos. Ezenkívül a Bosch leányvállalata egy teljes körű megoldást is bemutat a biztonságos távoli szoftverfrissítések terén, mely során hatékony kulcs- és tanúsítványkezelést biztosít a végpontok – az autó vezérlőegysége és a járműgyártó IT-rendszere – közötti titkosítás.

Intelligens segédek: megoldások az okosotthon számára
Intelligens készletkezelés az élelmiszerek felismerésével
A hálózatba kapcsolt berendezések út közben vagy otthon egyaránt jól érezhetően segítik a tulajdonosaikat – például az optimalizált készletezésben. Új funkció az élelmiszerfelismerés és a tárolási ajánlás a belső kamerával is felszerelt, hálózatba kapcsolt Bosch hűtőszekrények esetében. A gép körülbelül 60 különböző gyümölcs- és zöldségfajtát ismer fel automatikusan, és egy alkalmazáson keresztül tanácsokat ad az ideális elhelyezésre. Így az élelmiszerek optimálisan tárolhatók, tovább frissek maradnak, vagyis ritkábban kell kidobni azokat.

Főzés maszatos érintőképernyők nélkül
A PAI a Bosch egy új, a konyhapult fölé szerelhető projektora, mely által a munkafelület érintőképernyővé válik. Egy beépített háromdimenziós érzékelő felismeri a felületen végzett érintéseket, így teszi lehetővé az érintésvezérlést. A főzés vagy sütés során a felhasználó kényelmesen hozzáférhet különböző digitális szolgáltatásokhoz, például játszi könnyedséggel lapozhatja a szakácskönyvet vagy vezérelheti a hálózatba kapcsolt háztartási eszközöket. A robusztus kialakításának köszönhetően a PAI kezelőfelülete a hagyományos okostelefon vagy táblagép képernyőjével ellentétben még „koszos” ujjakkal is gond nélkül kezelhető, ráadásul a munkafelületen is több hely marad szabadon.

A pázsit egyszerű gondozása mesterséges intelligenciával
Gépi tanulással javítja a Bosch az Indego robotfűnyíró akadályfelismerését. A fűnyírás során kielemzik különböző érzékelők adatait – a motor áramfelvétele, gyorsulás, fordulatszám és haladási irány. Az MI segítségével a Bosch a fűnyírást még egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi: a felhasználótól az Indego átveszi a fűnyírás feladatát. A cél, hogy minden egyes Indego önállóan tanuljon, és ezáltal optimálisan hozzáigazítsa működését az adott kerthez. A Bosch új hálózatba kapcsolt Indego S+ típusa új lehetőségeket kínál a tulajdonosok számára. Ez ugyanis immár akár hangutasításokkal is vezérelhető az Amazon Alexa digitális asszisztensen keresztül – ezzel ez az első olyan robotfűnyíró a piacon, amelyik ilyen képességgel bír.

Személyi asszisztenssé lép elő a polc
Az új, interaktív BML100PI projektormodullal a szekrények polcai intelligenssé válhatnak. E modul kivetítéssel szimultán érintőképernyő-funkciókat kínál akár hat polc felületén. Ezzel például időjárás-előrejelzések, a személyes napi programok és a közelgő események emlékeztetői vetíthetők ki a szekrényben. Ezen információk alapján a felhasználó minden napra kap ajánlásokat kap az öltözetre vonatkozóan, amelyek akár meg is oszthatók a közösségi hálózatokon. Ha elfogynak a ruhák a polcról, akkor a virtuális érintőképernyő segítségével közvetlenül rendelhető új ruhadarab egy kiválasztott webáruházból vagy időpont foglalható egy mosodában. Az interaktív kivetítőmodullal minden hagyományos polc személyes asszisztenssé lép elő, ami jelentősen fokozza a mindennapok kényelmét.

Minden mozdulatot felismer
A BMI270 szenzor egy új intelligens tehetetlenségérzékelő (IMU, Inertial Measurement Unit – inerciamérő egység), amely rendkívül kis áramfogyasztással bír, és kifejezetten a hordható elektronikus eszközökhöz tervezték. A BMI270 javítja ezen hordható eszközök funkcionalitását, így például a lépésszámlálást vagy a gesztusfelismerést. Felismeri a különböző aktivitásokat, többek között az állást, a sétálást, a futást vagy a kerékpározást, valamint a különböző aktivitások közötti váltást. Ezenkívül észleli az aktivitások kontextusát is – például, hogy egy jármű belsejében található-e éppen. Az új szenzor olyan gesztusokat is felismer, mint a kéz hajlítása vagy felemelése, illetve a csukló elfordítása. Ezzel a hordozható eszközök, például az okosórák intuitív gesztusokkal is vezérelhetők. A gesztusfelismerés teljes mértékben kompatibilis a Google hordozható eszközök számára kifejlesztett Wear OS operációs rendszerével. Az IMU nagy teljesítményét az autóiparban bizonyított elfordulásérzékelő és egy jelentősen továbbfejlesztett gyorsulásérzékelő kombinációja teszi lehetővé.

A szoba klímájának kézben tartása
A mobil AIR jóllétérzékelő innovatív klímakomfortot biztosít otthon. Méri a levegőminőséget, a hőmérsékletet és a páratartalmat, valamint a fényerőt és a zajszintet, és ezen adatokat továbbítja. A felhasználók okostelefon nélkül is használhatják a mobil jóllétérzékelőt a könnyen megérthető, a közlekedési lámpák logikáját alkalmazó szimbólumoknak köszönhetően. A Bosch AIR alkalmazás ezenkívül részletes információkat kínál a korábban mért adatokról, és egyedi beállítási lehetőségeket biztosít. A szoba levegőjének javításával és az egészséges klímát célzó javaslatokkal az AIR hozzájárul a teljesítmény, a koncentráció és a jóllét fokozásához.

Hangvezérléses fűtés
A .aino csevegőbot segítségével a felhasználó a fűtőrendszerével akár hétköznapi nyelven is beszélgethet. Így például a leírt vagy kimondott „fázom” kijelentés nyomán a szoba hőmérsékletét két fokkal megnöveli a rendszer. A csevegőbot megérti a „kicsit hideg” és a „nagyon hideg” közötti különbséget is, és ezeket eltérő hőmérsékletváltozásként valósítja meg. Ezenkívül a rendszer hasznos energiatakarékossági tippeket is ad, például az időjárás-előrejelzés alapján, és lehetőségeket ajánl a fűtőrendszer hatékonyságának fokozására. Kívánságra a .aino ezenkívül az energiafogyasztásról heti vagy havi jelentéseket küld, amelyek tartalmazzák az előző évi értékekkel való összehasonlítást is.

A Bosch a CES 2019 kiállításon

¤  SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ: 2019. január 7., hétfő, 09.00–09.45 (helyi idő szerint) a Mandalay Bay Hotel épületében, a South Convention Center központ 2. szintjén a B, C és D bálteremben.
¤  KIÁLLÍTÁSI STAND: 2019. január 8–11., kedd–péntek a Központi Csarnokban (Central Hall) a 14020 számú stand
¤  KÖVESSE a Bosch újdonságait a CES 2019 kapcsán a Twitteren: #BoschCES
¤  PANELBESZÉLGETÉSEK A BOSCH SZAKÉRTŐIVEL:
2019. január 9., szerda, 09.00–10.00 (helyi idő szerint)
Connected Home Innovations (A hálózatba kapcsolt otthon innovációi) – Előadó: Anne Rucker, a digitális stratégia globális igazgatója. Helyszín: Venetian, 4. szint Marcello 4405.
2019. január 9., szerda, 09.00–10.00 (helyi idő szerint)
Technology, Jobs, and the Future of Work (Technológia, állások és a munka jövője) – Előadó: Charlie Ackerman, az emberi erőforrások észak-amerikai rangidős alelnöke. Helyszín: Las Vegas Convention Center, Északi Csarnok (North Hall) N258.
2019. január 9., szerda, 14.15–15.15 (helyi idő szerint)
IoT to the Max, Thanks to 5G (A tárgyak internete maximalizálva az 5G jóvoltából) – Előadó: Davie Sweis, az internetes üzlet alelnöke. Helyszín: Las Vegas Convention Center, Északi Csarnok (North Hall) N256.

Háttér információ

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója. Világszerte mintegy 402.000 munkatársat foglalkoztat (2017. december 31-én) és
78,1 milliárd euró árbevételt ért el 2017-ben. A cégcsoport négy üzleti területen végzi tevékenységét, ezek a mobilitási megoldások, az ipari technika, a fogyasztási cikkek, valamint az energia- és épülettechnika. Vezető IoT-vállalatként a Bosch innovatív megoldásokat kínál az intelligens otthonokhoz, az intelligens városokhoz, a hálózatba kapcsolt mobilitáshoz, és a hálózatba kapcsolt gyártáshoz. Szakértelmét az érzékelők technológiájában, a hálózatba kapcsolt szoftverek és szolgáltatások területén, valamint saját IoT felhőjében is hasznosítja, ügyfelei számára hálózatba kapcsolt, cross-domain megoldásokat kínál egyetlen forrásból. A Bosch csoport stratégiai célja innovatív megoldások létrehozása a hálózatba kapcsolt világ számára. A Bosch csoport termékei és szolgáltatásai hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az „Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő csaknem 440 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch globális gyártási és értékesítési hálózata a világ szinte minden országát lefedi. A jövőbeli növekedés alapja a vállalat innovatív ereje. A Bosch 64.500 munkatársat foglalkoztat a kutatás és fejlesztés területén világszerte 125 telephelyen.

A vállalatot 1886-ban Robert Bosch (1861-1942) „Finommechanikai és Elektrotechnikai Műhelyként” alapította Stuttgartban. A Robert Bosch GmbH tulajdonosi szerkezete szavatolja a Bosch csoport vállalati önállóságát. Ez lehetővé teszi a vállalat számára jelentős, a jövő biztosítása érdekében történő befektetések megvalósítását. A Robert Bosch GmbH üzletrészeinek 92 százaléka a Robert Bosch Stiftung GmbH közhasznú alapítvány tulajdonában van. A szavazati jogok többsége a Robert Bosch Industrietreuhand KG-é, amely a vállalati társasági jogokat is gyakorolja. A maradék üzletrészek a Bosch családnál és a Robert Bosch GmbH-nál vannak.

További információért látogasson el honlapunkra:
www.bosch.hu


* NEWS * ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Önvezető ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika ; Mesterséges intelligencia ; Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR) ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika ; Fém, gépipar ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Bosch ; Kiállítás


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre