Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Szinte mindegyik ügyfelünk vidéki, szeretünk vidékre felmenni.
8 % feletti hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 17 M Ft/év bevétellel, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   3D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.01.16.
Kereső

IpariCégek.hu érdekeltség:
EladóCégek.hu: Hogyan
tudja jól eladni ipari cégét?


Ipari cégeladásról egyszerűen:
a CégeladásBlog.hu, a www.eladocegek.hu oldalain.


IpariCégek.hu érdekeltség:
Ipariingatlanok.hu hirdetések:


Tulajdonosi Hirdetések (H.)
HIRDETHET: Tulajdonos (H.)

Telek ingatlanok:
Telekingatlanok.hu


Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huTérkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Kiemelt technológiai hírkategóriáink:
- Autó, jármű, közlekedés
- Önvezető

- Robot, automatika
- Mesterséges intelligencia
- Kiterjesztett valóság (AR)
- Virtuális valóság (VR)
- 3D nyomtatás

- Mágnes, MR, MRI
- Lézer
- Ultrahang
- Radar

- Energia, közmű, akkumulátor
- Solar

Segítség a honlap használatához
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;
- aldomain.ipari.hu listái ;

IpariCégek.hu

A Siemens az Egyesült Királyság eddigi legnagyobb tengeri hálózat bekötésére kapott megrendelést
2018.12.21
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens kapott megbízást a Moray East tengeri szélenergia-erőmű hálózatba történő bekötésére.

A Moray East erőművet a portugál Energias de Portugal közüzemi társaság leányvállalata, az EDP Renewables, a párizsi székhelyű globális energia és szolgáltatócsoport, az ENGIE, és a Mitsubishi Corporation leányvállalata, a Diamond Generation Europe Ltd. által létrehozott közös vállalat fejleszti. A projekt keretében a Siemens szállítja az összes szükséges alkatrészt, így többek közt a szélturbinák által termelt 66 kV-ot 220 kV feszültségre átalakító offshore transzformátor modulokat (OTM®), valamint a szárazföldi állomást, amely az elektromos áramot az országos hálózat számára is megfelelő, 275 kV feszültségre alakítja. Az Egyesült Királyságban ez lesz a 11. olyan projekt, ahol a Siemens részvételével történik a tengeri szélerőművek bekapcsolása a szárazföldi hálózatba. A Moray East emellett átviteli kapacitás és megrendelés tekintetében az eddigi legnagyobb megbízás, amelyet a Siemens az Egyesült Királyságban kapott, tengeri erőmű hálózati bekötésére vonatkozóan.
 
A skóciai Aberdeenshire partjaitól 22 km-re létesülő szélerőmű teljes kapacitása 950 megawatt (MW) lesz. A Moray East hálózati bekötését Siemens OTM® transzformátor modulokkal oldják meg. A világon először, három OTM® összekapcsolásával fedik le a szélerőmű 950 MW kapacitását. Mivel a hagyományos váltóáramú platformoknál az OTM® sokkal kisebb és könnyebb, nem lesz szükség speciális hajókra a szállításhoz és üzembe helyezéshez. Így az innovatív megoldás időt és pénzt takarít meg, egyben jól mutatja, hogy a Siemens valóban elkötelezett amellett, hogy segítse a villamosenergia-termelő cégek munkáját hatékonyabb és gyorsabb megoldásokkal.

A Siemens feladata lesz a teljes szárazföldi alállomás létrehozása, így többek között három SVC Plus és három offshore alállomás platform kialakítása. Emellett 30 km felszín alatti exportkábel kialakítása a termelt áram szállításához a New Deer-i alállomásig (Aberdeenshire). A szárazföldi alállomás területének előkészítési munkálatai 2018. szeptemberben kezdődtek meg. A tervek szerint a Moray East 2021. áprilisban kezdi meg működését.

A Moray East mind költség, mind nagyságrend alapján mérföldkőnek számít a megújuló forrásból származó elektromos energiatermelés terén. A projektnek köszönhetően nagy mennyiségű, környezetbarát módon termelt áram áll majd rendelkezésre, nagyon versenyképes árakon. „A 950 megawattos offshore szélerőmű 57,50 angol font/MWh áron szállítja majd az áramot, ami kevesebb, mint a fele a jelenleg építés alatt álló offshore szélerőművek árainak” – mondta Ralf Christian, a Siemens Energy Management divíziójának vezérigazgatója. „A hálózati összeköttetés segít a költségek leszorításában."

Mirko Düsel, a Siemens Energy Management átviteli megoldásokért felelős vezérigazgatója elmondta: „Nagyon büszke vagyok ezekre a nagy formátumú, megújuló energiaprojektekre. Nem csak a mérnöki szakértelmünket testesítik meg, de bizonyítják a megújuló és tiszta energiatermelés iránti elkötelezettségünket is. Nagyon örülünk, hogy piacvezető technológiánkat alkalmazzák ennél a projektnél.

Oscar Diaz, a Moray East projektigazgatója elmondta: „Nagyon fontos ez a pillanat a már eleve mérföldkőnek számító projekt történetében. A megújuló energiát rendkívül versenyképes áron tudjuk így biztosítani. Hálásak vagyunk a helyi érdekelteknek, akik továbbra is bevonnak minket számos kezdeményezésbe, lehetővé téve a projekt által teremtett gazdasági lehetősek kiaknázását, ahogy haladunk az építkezés felé.

A globálisan piacvezető Siemens jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezik a tengeri (offshore) hálózati bekötések terén – a társaság eddig mintegy 7.000 MW tengeren működő szélerőmű hálózatra történő bekötését végezte el. További 3.900 MW kapacitásra van szerződése. A Moray East a Siemens 11. offshore projektje az Egyesült Királyságban, és világszerte a 14. a váltóáramú (AC) technológiát alkalmazó projektek sorában.

A Samsungnak biztosított szállítmányozás és szolgáltatások által a projekt a helyi ipart és beszállítókat is támogatja. A helyszín kezelésével és a Siemens által végzendő munka elősegítésével a helyi I&H Brown skót társaságot bízták meg. A projektet a Siemens manchesteri irodájából irányítják majd, és a tervek szerint számos további angol beszállítót bíznak meg a projekt során – további részletek a következő hónapok során várhatók.

További információk a hálózati bekötési üzletágról:
http://www.siemens.com/gridaccess 

www.siemens.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Eladó domainek, Domaint.hu:
SpaHotel.net
ThermalHotel.net , Thermal.net
Ipariingatlanok.com

2019.01.23-26., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert


Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

2019.02.07-10., Hungexpo:
FeHoVA


2019.02.21-24., Hungexpo:
Boat Show

Hungexpo
HUNGEXPO

Eladó Kúria
teljes berendezéssel:
Kúria eladó teljes berendezéssel

2017.04.05-09., Hungexpo:
Construma

Hungarotherm

Reneo

Otthon Design

Construma Kert

2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar NapjaiSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika


EladóCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   3D   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre