Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Szinte mindegyik ügyfelünk vidéki, szeretünk vidékre felmenni.
8 % feletti hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 17 M Ft/év bevétellel, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   3D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.01.16.
Kereső

IpariCégek.hu érdekeltség:
EladóCégek.hu: Hogyan
tudja jól eladni ipari cégét?


Ipari cégeladásról egyszerűen:
a CégeladásBlog.hu, a www.eladocegek.hu oldalain.


IpariCégek.hu érdekeltség:
Ipariingatlanok.hu hirdetések:


Tulajdonosi Hirdetések (H.)
HIRDETHET: Tulajdonos (H.)

Telek ingatlanok:
Telekingatlanok.hu


Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huTérkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Kiemelt technológiai hírkategóriáink:
- Autó, jármű, közlekedés
- Önvezető

- Robot, automatika
- Mesterséges intelligencia
- Kiterjesztett valóság (AR)
- Virtuális valóság (VR)
- 3D nyomtatás

- Mágnes, MR, MRI
- Lézer
- Ultrahang
- Radar

- Energia, közmű, akkumulátor
- Solar

Segítség a honlap használatához
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;
- aldomain.ipari.hu listái ;

IpariCégek.hu

Menetrend szerint álltak üzembe az RRX vonatok Németországban
2018.12.21
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Mobility által, a Rajna-Ruhr Expressz (RRX) részére épített, több egységből álló elektromos motorvonatok (EMU) üzembeállítására a terveknek megfelelően, a 2018. december 9-i menetrendváltozással egy időben került sor.

A vonatokat a Német Szövetségi Vasúti Hatóság (EBA) hivatalosan jóváhagyta. A projekt során sikerült az eredetileg tervezett határidőket tartani, és az új motorvonatokat a Düsseldorf, Duisburg, Essen, Dortmund, Hamm, Paderborn és Kassel érintésével közlekedő, RE 11-es vonalon állították üzembe. Ezen a vonalon naponta közel 43.000 ember utazik. Összesen 15 vonatot állítanak üzembe. A vonalon használt korábbi szerelvényekhez képest az új Desiro HC vonatok 25 százalékkal több utast szállíthatnak, ugyanakkor sokkal kényelmesebbek és praktikusabbak. A Siemens Mobility által biztosított, digitális karbantartás és szolgáltatás 99 százalék feletti rendelkezésre állást garantál.

A Desiro HC motorvonat Rajna-Ruhr Expressz vonalán történő üzembe állításával és jóváhagyásával ismét bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk vasúti megaprojekteket határidőre teljesíteni. Ez megbízható partnerré tesz bennünket világszerte a közlekedési vállalatok szemében, ha komplex projekteket kell kezelni a teljes életciklusuk alatt” – mondta Sabrina Soussan, a Siemens Mobility vezérigazgatója.

A Rajna-Ruhr Expressz a világ első olyan szériagyártású vasúti szerelvénye, amelyen új típusú, magas frekvenciájú kezeléssel készült ablakok találhatók, jelentősen javítva a mobiltelefonok térerejét a kocsik belsejében. A rádióhullámok üvegen történő akadálytalan áthaladását lehetővé tevő, speciális üvegbevonatot a Siemens Mobility kutatói fejlesztették ki. A megoldás lényege az ablakpaneleket borító, átlátszó és elektromosan vezető bevonatba lézerrel felvitt, finom mintázat. Az új típusú ablakokon a rádióhullámok akár 500-szor jobban képesek áthatolni, mint a hagyományos, hőszigetelő üvegeken. Ennek köszönhetően az utasok most először élvezhetik a szakadozásmentes adat- és hangforgalmat menet közben is, anélkül, hogy a szerelvényekben speciális jelerősítőket kellene elhelyezni.

A Német Szövetségi Vasúti Hatóság jóváhagyására az új németországi eljárást követően került sor, amely a vonatgyártók és üzemeltetők számára tervezési biztonságot nyújt. A folyamatban elismert tesztelőközpontok adhatják ki az igazolásokat és bizonyítékokat, a vonat tervezési fázisával kezdve.

Észak-Rajna-Vesztfália tartományban (NRW) naponta mintegy 2,4 millió ember használja a regionális vasúti hálózatot, és számuk folyamatosan növekszik. A városi régió számára az évszázad vasúti projektjének tartott RRX segít majd a Rajna-Ruhr régió folyamatosan növekvő közlekedési igényeit kielégíteni. Ha elkészül a hálózat, hét vasútvonal köti majd össze Észak-Rajna-Vesztfália főbb városait a szomszédos Rajna-vidék-Pfalz és Hessen tartomány olyan nagyvárosaival, mint Koblenz és Kassel. A rendszerinfrastruktúra bővítésének és modernizációjának lezárultát követően a Köln és Dortmund közötti fővonalon a vonatok negyedóránként közlekednek, a Rajna-Ruhr-expressz vonalán (RRX vonalon) lévő városokban lakó mintegy 8 millió ember igényeit – azaz Észak-Rajna-Vesztfália tartomány lakosságának 45 százalékát – kiszolgálva.

A projekt keretében a Siemens Mobility összesen 82 darab, a már bevált Desiro modellcsaládhoz tartozó, emeletes motorvonatot szállít. A legújabb Desiro HC típus nagy befogadóképességű, minden 105 méter hosszú vonat négy kocsiból áll, 400 ülőhellyel. Az RRX vonalon két összekapcsolt vonatból álló, 800 fős kapacitású szerelvények közlekednek majd. A vonatok szerelését és karbantartását a Siemens Mobility 32 éves időtartamra vállalja. Külön erre célra épült fel a közelmúltban a világ legmodernebb vasúti karbantartóüzeme Dortmund-Evingben. Az 1,7 milliárd eurós RRX szerződés a Siemens Mobility eddigi legnagyobb megrendelése a német regionális vasúti szektorban.

A sajtóközlemény szövege, további anyagokkal és fotókkal az alábbi linken érhető el: www.siemens.com/press/RRX

A Siemens Mobility a Siemens AG önállóan irányított vállalata. A közlekedési megoldások terén már 160 éve élen járó társaságként a Siemens Mobility folyamatosan fejleszti portfólióját a gördülőállomány-ágazat, a vasúti automatizálás és villamosítás, a kulcsrakész rendszerek, az intelligens közlekedés és a kapcsolódó szolgáltatások kulcsfontosságú területein. A digitalizálás révén a Siemens Mobility lehetővé teszi a vasútüzemeltető számára az intelligens infrastruktúra kialakítását, az értékteremtés fenntartható növelését a teljes életcikluson keresztül, az utasok kényelmének javítását, és a rendszer megfelelő rendelkezésre állását. A 2018. szeptember 30-án lezárt pénzügyi évben a korábbi Siemens Mobility Divízió 28.400 fős nemzetközi csapata 8,8 milliárd eurós bevételt könyvelhetett el.
További információk a www.siemens.com/mobility oldalon találhatók.

www.siemens.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Eladó domainek, Domaint.hu:
SpaHotel.net
ThermalHotel.net , Thermal.net
Ipariingatlanok.com

2019.01.23-26., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert


Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

Hungexpo
HUNGEXPO

2019.02.07-10., Hungexpo:
FeHoVA


2019.02.21-24., Hungexpo:
Boat Show

Eladó Kúria
teljes berendezéssel:
Kúria eladó teljes berendezéssel

2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai

2017.04.05-09., Hungexpo:
Construma

Hungarotherm

Reneo

Otthon Design

Construma KertSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika


EladóCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   3D   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre