Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Szinte mindegyik ügyfelünk vidéki, szeretünk vidékre felmenni.
8 % feletti hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 17 M Ft/év bevétellel, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   3D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.01.16.
Kereső

IpariCégek.hu érdekeltség:
EladóCégek.hu: Hogyan
tudja jól eladni ipari cégét?


Ipari cégeladásról egyszerűen:
a CégeladásBlog.hu, a www.eladocegek.hu oldalain.


IpariCégek.hu érdekeltség:
Ipariingatlanok.hu hirdetések:


Tulajdonosi Hirdetések (H.)
HIRDETHET: Tulajdonos (H.)

Telek ingatlanok:
Telekingatlanok.hu


Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huTérkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Kiemelt technológiai hírkategóriáink:
- Autó, jármű, közlekedés
- Önvezető

- Robot, automatika
- Mesterséges intelligencia
- Kiterjesztett valóság (AR)
- Virtuális valóság (VR)
- 3D nyomtatás

- Mágnes, MR, MRI
- Lézer
- Ultrahang
- Radar

- Energia, közmű, akkumulátor
- Solar

Segítség a honlap használatához
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;
- aldomain.ipari.hu listái ;

IpariCégek.hu

A Siemens és az ST Engineering megbízást kapott egy lebegő tengeri erőmű kialakítására a Dominikai Köztársaságban
2018.12.21
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens és a szingapúri ST Engineering tengeri ágazata közösen megbízást kapott egy SCC-800 2x1C SeaFloat típusú, lebegő platformra épített, tengeri erőmű kialakítására a Dominikai Köztársaságban.

A megbízó a Dominikai Köztársaságban működő, független áramtermelő (IPP) Transcontinental Capital Corporation (Bermuda) Ltd. Seaboard Corporation leányvállalata. Az Estrella del Mar III (Tengeri csillag III) elnevezésű projekt keretében rendkívül hatékony erőmű létrehozására kerül sor a Dominikai Köztársaság partjainál.
 
A Siemens vezetésével zajló együttműködés során a Siemens a 145 megawattos, kombinált ciklusú erőmű kulcsrakész átadásáért felelős, míg az ST Engineering feladata az úszó platform műszaki tervezése, beszerzése, és megépítése, az erőmű kiegyensúlyozása és az úszó erőmű üzembe helyezése. A Siemens innovatív, hibrid SIESTART technológiája a rugalmas (gázturbinás), kombinált ciklusú erőművet ötvözi akkumulátoros energiatároló rendszerrel. A szárazföldi dokkban készülő, kiváló minőségű SeaFloat erőmű a hagyományos szárazföldi erőműveknél alacsonyabb költséggel készül el. Az Estrella del Mar III a tervek szerint 2021 tavaszán kezdi meg működését Santo Domingóban.

A korszakalkotó SeaFloat technológia a legmodernebb, kombinált ciklusú erőmű-technológiát egyesíti a jelenlegi és jövőbeli energiapiac által megkövetelt mobilitással és rugalmassággal” – mondta Karim Amin, a Siemens Power and Gas értékesítési vezérigazgatója. „A víziónk az, hogy mindenkinek legyen hozzáférése megfizethető és tiszta elektromos áramhoz és vízhez. Nem kis feladat, de elkerülhetetlen, tekintettel a klímaváltozásra és bővülő népesség növekvő energiaigényére” – tette hozzá Karim Amin.
 
Az ST Engineering és a Siemens együttműködése lehetővé teszi a két társaság erősségeinek és szaktudásának kiaknázását, a legmodernebb, vízen úszó erőmű megtervezése, megépítése és üzembe helyezése érdekében. Nagy öröm számunkra, hogy a projekt végén, az SCC-800 2x1 úszó erőműnek köszönhetően, a Dominikai Köztársaságban több ember férhet hozzá tiszta és környezetbarát elektromos energiához” – mondta Ng Sing Chan, az ST Engineering tengeri részlegének elnöke.
 
Az Estrella del Mar III az ügyfél által kért helyszínen, a fővárosban, Santo Domingóban kerül üzembe helyezésre. A megfelelő nagyságú szabad területek hiánya miatt és az úszó erőművekkel kapcsolatban szerzett, korábbi tapasztalatok alapján az ügyfél választása az SCC-800 2x1 SeaFloat megoldásra esett, két Siemens SGT-800 gázturbinával és egy SST-600 gőzturbinával. A gáz és gőzturbina generátor szettek kifejezetten úszó alkalmazáshoz készültek, kompakt kialakításúak, integrált vázzal, hárompontos rögzítéssel. A SIESTART megoldáshoz a Fluence Energy – a Siemens és az AES cége – biztosítja az 5MW/10 MWh akkumulátor energiatároló rendszert, amely az erőműbe integrálásra kerül a frekvenciaszabályzás vezérlése érdekében. Ez lehetővé teszi az erőmű számára, hogy teljes kapacitáson üzemeljen, a legjobb üzemanyag-fogyasztás mellett.
 
A SeaFloat erőművek használhatók alaperőműként vagy meglevő erőművek vészhelyzeti, tartalék erőműveként is a csúcsidőszakok illetve leállások esetére, valamint humanitárius célból katasztrófák esetén a gyors áramellátás biztosítására. A SeaFloat erőművek még sótalanító berendezésekkel is kiegészíthetők, így tiszta ivóvizet tudnak biztosítani és segítenek a betegségek megelőzésében. A gázturbinák és kombinált ciklusú konfigurációk széles skálája választható, és az ügyféllel közösen, az adott felhasználási célnak leginkább megfelelő megoldás alakítható ki.
 
A Siemens SeaFloat erőművek a társaság már bevált és megbízható berendezéseit használják, amelyeket kifejezetten úszó felhasználásra alakítottak át. A legnagyobb piaci kereslet az SGT-800 gázturbina iránt mutatkozik, amelyből eddig 350 darabot adtak el és több mint 7 millió üzemórát működött. Emellett a társaság az SGT-A65 és SGT-8000H szériára alapozva további megoldásokat is kifejlesztett, a különböző piaci igények kielégítésére. A SeaFloat erőművek a tengeren vagy nagyobb folyón megközelíthető helyszíneken, szinte bárhol elhelyezhetők, és így megtakarítható a földterület megvásárlásának költsége. A SeaFloat tervezése során elsődleges cél volt a lehető legkisebb méret kialakítása, és a teljesítménysűrűség terén is új fejezetet nyitott.
 
Mivel az üzem építése és az üzembe helyezés nagy része a világ legjobb dokkjaiban, szigorúan ellenőrzött feltételek mellett, szabványosított berendezésekkel történik, a projekt átfutási ideje meglehetősen rövid. Az erőmű építése emellett nem befolyásolja a szükséges szárazföldi infrastruktúra kialakításának munkálatait – például alállomás-szállítóvezeték és hozzáférési utak kialakítása. Így az infrastruktúraprojektek teljes megvalósítási ideje jelentősen csökkenthető.
 
További információk a SeaFloat-ról: www.siemens.com/seafloat 
További információk a SIESTART-ról: www.siemens.com/siestart 

www.siemens.hu  


NEWS: ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Eladó domainek, Domaint.hu:
SpaHotel.net
ThermalHotel.net , Thermal.net
Ipariingatlanok.com

2019.01.23-26., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert


Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

2019.02.07-10., Hungexpo:
FeHoVA


Hungexpo
HUNGEXPO

2019.02.21-24., Hungexpo:
Boat Show

Eladó Kúria
teljes berendezéssel:
Kúria eladó teljes berendezéssel

2017.04.05-09., Hungexpo:
Construma

Hungarotherm

Reneo

Otthon Design

Construma Kert

2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar NapjaiSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika


EladóCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   3D   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre