Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.04.21.
Kereső

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

A Siemens és az ST Engineering megbízást kapott egy lebegő tengeri erőmű kialakítására a Dominikai Köztársaságban
2018.12.21
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens és a szingapúri ST Engineering tengeri ágazata közösen megbízást kapott egy SCC-800 2x1C SeaFloat típusú, lebegő platformra épített, tengeri erőmű kialakítására a Dominikai Köztársaságban.

A megbízó a Dominikai Köztársaságban működő, független áramtermelő (IPP) Transcontinental Capital Corporation (Bermuda) Ltd. Seaboard Corporation leányvállalata. Az Estrella del Mar III (Tengeri csillag III) elnevezésű projekt keretében rendkívül hatékony erőmű létrehozására kerül sor a Dominikai Köztársaság partjainál.
 
A Siemens vezetésével zajló együttműködés során a Siemens a 145 megawattos, kombinált ciklusú erőmű kulcsrakész átadásáért felelős, míg az ST Engineering feladata az úszó platform műszaki tervezése, beszerzése, és megépítése, az erőmű kiegyensúlyozása és az úszó erőmű üzembe helyezése. A Siemens innovatív, hibrid SIESTART technológiája a rugalmas (gázturbinás), kombinált ciklusú erőművet ötvözi akkumulátoros energiatároló rendszerrel. A szárazföldi dokkban készülő, kiváló minőségű SeaFloat erőmű a hagyományos szárazföldi erőműveknél alacsonyabb költséggel készül el. Az Estrella del Mar III a tervek szerint 2021 tavaszán kezdi meg működését Santo Domingóban.

A korszakalkotó SeaFloat technológia a legmodernebb, kombinált ciklusú erőmű-technológiát egyesíti a jelenlegi és jövőbeli energiapiac által megkövetelt mobilitással és rugalmassággal” – mondta Karim Amin, a Siemens Power and Gas értékesítési vezérigazgatója. „A víziónk az, hogy mindenkinek legyen hozzáférése megfizethető és tiszta elektromos áramhoz és vízhez. Nem kis feladat, de elkerülhetetlen, tekintettel a klímaváltozásra és bővülő népesség növekvő energiaigényére” – tette hozzá Karim Amin.
 
Az ST Engineering és a Siemens együttműködése lehetővé teszi a két társaság erősségeinek és szaktudásának kiaknázását, a legmodernebb, vízen úszó erőmű megtervezése, megépítése és üzembe helyezése érdekében. Nagy öröm számunkra, hogy a projekt végén, az SCC-800 2x1 úszó erőműnek köszönhetően, a Dominikai Köztársaságban több ember férhet hozzá tiszta és környezetbarát elektromos energiához” – mondta Ng Sing Chan, az ST Engineering tengeri részlegének elnöke.
 
Az Estrella del Mar III az ügyfél által kért helyszínen, a fővárosban, Santo Domingóban kerül üzembe helyezésre. A megfelelő nagyságú szabad területek hiánya miatt és az úszó erőművekkel kapcsolatban szerzett, korábbi tapasztalatok alapján az ügyfél választása az SCC-800 2x1 SeaFloat megoldásra esett, két Siemens SGT-800 gázturbinával és egy SST-600 gőzturbinával. A gáz és gőzturbina generátor szettek kifejezetten úszó alkalmazáshoz készültek, kompakt kialakításúak, integrált vázzal, hárompontos rögzítéssel. A SIESTART megoldáshoz a Fluence Energy – a Siemens és az AES cége – biztosítja az 5MW/10 MWh akkumulátor energiatároló rendszert, amely az erőműbe integrálásra kerül a frekvenciaszabályzás vezérlése érdekében. Ez lehetővé teszi az erőmű számára, hogy teljes kapacitáson üzemeljen, a legjobb üzemanyag-fogyasztás mellett.
 
A SeaFloat erőművek használhatók alaperőműként vagy meglevő erőművek vészhelyzeti, tartalék erőműveként is a csúcsidőszakok illetve leállások esetére, valamint humanitárius célból katasztrófák esetén a gyors áramellátás biztosítására. A SeaFloat erőművek még sótalanító berendezésekkel is kiegészíthetők, így tiszta ivóvizet tudnak biztosítani és segítenek a betegségek megelőzésében. A gázturbinák és kombinált ciklusú konfigurációk széles skálája választható, és az ügyféllel közösen, az adott felhasználási célnak leginkább megfelelő megoldás alakítható ki.
 
A Siemens SeaFloat erőművek a társaság már bevált és megbízható berendezéseit használják, amelyeket kifejezetten úszó felhasználásra alakítottak át. A legnagyobb piaci kereslet az SGT-800 gázturbina iránt mutatkozik, amelyből eddig 350 darabot adtak el és több mint 7 millió üzemórát működött. Emellett a társaság az SGT-A65 és SGT-8000H szériára alapozva további megoldásokat is kifejlesztett, a különböző piaci igények kielégítésére. A SeaFloat erőművek a tengeren vagy nagyobb folyón megközelíthető helyszíneken, szinte bárhol elhelyezhetők, és így megtakarítható a földterület megvásárlásának költsége. A SeaFloat tervezése során elsődleges cél volt a lehető legkisebb méret kialakítása, és a teljesítménysűrűség terén is új fejezetet nyitott.
 
Mivel az üzem építése és az üzembe helyezés nagy része a világ legjobb dokkjaiban, szigorúan ellenőrzött feltételek mellett, szabványosított berendezésekkel történik, a projekt átfutási ideje meglehetősen rövid. Az erőmű építése emellett nem befolyásolja a szükséges szárazföldi infrastruktúra kialakításának munkálatait – például alállomás-szállítóvezeték és hozzáférési utak kialakítása. Így az infrastruktúraprojektek teljes megvalósítási ideje jelentősen csökkenthető.
 
További információk a SeaFloat-ról: www.siemens.com/seafloat 
További információk a SIESTART-ról: www.siemens.com/siestart 

www.siemens.hu  


NEWS: ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, ipariingatlanok.com, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu

2018.05.23-24., Mezőfalva:
NAK Szántóföldi Napok2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUS

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre