Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Szinte mindegyik ügyfelünk vidéki, szeretünk vidékre felmenni.
8 % feletti hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 17 M Ft/év bevétellel, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   3D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.01.16.
Kereső

IpariCégek.hu érdekeltség:
EladóCégek.hu: Hogyan
tudja jól eladni ipari cégét?


Ipari cégeladásról egyszerűen:
a CégeladásBlog.hu, a www.eladocegek.hu oldalain.


IpariCégek.hu érdekeltség:
Ipariingatlanok.hu hirdetések:


Tulajdonosi Hirdetések (H.)
HIRDETHET: Tulajdonos (H.)

Telek ingatlanok:
Telekingatlanok.hu


Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huTérkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Kiemelt technológiai hírkategóriáink:
- Autó, jármű, közlekedés
- Önvezető

- Robot, automatika
- Mesterséges intelligencia
- Kiterjesztett valóság (AR)
- Virtuális valóság (VR)
- 3D nyomtatás

- Mágnes, MR, MRI
- Lézer
- Ultrahang
- Radar

- Energia, közmű, akkumulátor
- Solar

Segítség a honlap használatához
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;
- aldomain.ipari.hu listái ;

IpariCégek.hu

Elkészült az első Rajna-völgyi Mireo vonat
2018.12.14
Forrás: Siemens, Hírek
Elkészült az új Mireo regionális és elővárosi vonatszerelvény-platform első komplett szerelvénye.

A következő hónapok során összesen nyolc, gyártás előtti szerelvény készül a társaság Wegberg-Wildenrath-ban található tesztelési és jóváhagyási központjában (PCW). A német vasúthálózaton történő üzembe helyezés előtt, a vonatokat a tesztelési központban, az előírások szerint széleskörű tesztelési programnak vetik alá.

Nagyon örülök annak, hogy az innovatív és energiatakarékos Mireo vonatcsalád elsőként Baden-Württemberg tartományban áll üzembe, 2020. júniusban. Az új vonatok a regionális Offenburg-Basel vonalon utazók számára a korábbinál magasabb kényelmet, és környezetbarátabb működést biztosítanak” – mondta Winfried Hermann közlekedési miniszter és parlamenti képviselő.

A regionális hatóságok, a Siemens Mobility és társaságunk közötti együttműködést mindig a kölcsönös bizalom, konstruktivitás és partnerségi szellem jellemezte. Ennek gyümölcsét élvezhetik rövidesen az utazók. Ezek a modern szerelvények minden korábbinál nagyobb kényelmet kínálnak utasaink számára a Rajna-völgyi vasúthálózaton” – mondta David Weltzien, a DB Regio AG Baden-Württemberg régióért felelős igazgatója.

A mai napon, alig másfél évvel a megrendelést követően, határidőre elkészítettük az első Mireo szerelvényt a Rajna-völgyi vasúthálózat részére. A gyors gyártást az intelligens moduláris rendszer és a vonatokhoz használt szabványosított alkatrészek tették lehetővé. Az új kialakítás a vonatok teljes életciklusa alatt nyereséges működést biztosít az üzemeltetők számára” – mondta Sabrina Soussan, a Siemens Mobility GmbH vezérigazgatója.

A Mireo szerelvények hétköznapokon az Offenburg – Freiburg – Basel/Neuenburg (Svájc) regionális vonalon, míg vasárnapokon a Kaiserstuhl régióban, Freiburg és Endingen/Breisach között közlekednek majd. A három kocsiból álló szerelvények 220 ülőhellyel rendelkeznek, maximális sebességük 160 km/h. A vonatok belső kialakítása során a kényelem és a biztonság volt a két fő szempont. A tágas térérzetet kínáló kocsikban nagyméretű információs kijelző, vezeték nélküli internet, és zártláncú biztonsági kamerarendszer található. Az ülések tágasak, a szerelvényeken CO2 légkondicionáló működik, és akár 27 kerékpárt is befogadó, többcélú részek is kialakításra kerültek. A mozgássérült utasok a mosdókhoz akadálytalanul férhetnek hozzá. Minden ajtónál automatikusan lenyíló küszöb található, amely a vonat és a platform közötti rést áthidalva kényelmes és biztonságos le- és felszállást tesz lehetővé.

A Mireo energiatakarékos és környezetbarát design alapján készült, önhordó, hegesztett alumínium vázzal. A jobb aerodinamikai tulajdonságoknak, energia-hatékony alkatrészeknek és intelligens elektromos vezérlésnek köszönhetően a vonat alacsonyabb fogyasztással, alacsonyabb kibocsátás és alacsonyabb zajszint mellett működik. A régebbi vonatokhoz viszonyítva a teljes energiafogyasztás mintegy 25 százalékkal alacsonyabb. A speciális anyaghasználatnak köszönhetően, életciklusa végén a Mireo 95 százalékban újrahasznosítható.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Siemens Mobility Kft. R&D munkatársai is részt vállalhattak a sikerben. A vonat vészfék, forgóváz felügyelet, fék, valamint tempomat szoftverét a magyar kollégák fejlesztették, jelenleg pedig a helyszínen tartanak ügyeletet.

A sajtóközlemény szövege, sajtófotók és további anyagok itt érhetők el: www.siemens.com/press/Mireo    

A Siemens Mobility a Siemens AG önállóan irányított vállalata. A közlekedési megoldások egyik vezető fejlesztőjeként a Siemens Mobility már 160 éve újítja meg folyamatosan portfólióját a gördülőállomány-ágazat, a vasúti automatizálás és villamosítás, a kulcsrakész rendszerek, az intelligens közlekedés és a kapcsolódó szolgáltatások kulcsfontosságú területein. A digitalizálás segítségével a Siemens Mobility intelligens infrastruktúrát biztosít az üzemeltetők számára, fenntartva a folyamatos értékteremtést a teljes életcikluson keresztül, javítva az utasok utazási tapasztalatait és garantálva a rendszer rendelkezésre állását. A 2017. szeptember 30-án lezárt pénzügyi évben a korábbi Siemens Mobility Divízió a 28.400 fős nemzetközi csapatával 8,1 milliárd eurós bevételt könyvelhetett el.
További információk a www.siemens.com/mobility honlapon találhatók.

www.siemens.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika ; IT, informatika ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Eladó domainek, Domaint.hu:
SpaHotel.net
ThermalHotel.net , Thermal.net
Ipariingatlanok.com

2019.01.23-26., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert


Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

2019.02.07-10., Hungexpo:
FeHoVA


Hungexpo
HUNGEXPO

2019.02.21-24., Hungexpo:
Boat Show

Eladó Kúria
teljes berendezéssel:
Kúria eladó teljes berendezéssel

2017.04.05-09., Hungexpo:
Construma

Hungarotherm

Reneo

Otthon Design

Construma Kert

2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar NapjaiSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika


EladóCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   3D   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre