Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.05.26.
Kereső

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

A Siemens Mobility nagy összegű megrendelést nyert el új generációs londoni metrószerelvények gyártására
2018.12.07
Forrás: Siemens, Hírek
• A londoni metró 94 új szerelvénye az Inspiro platform tervei alapján készül
• A szerelvények átadásának kezdete: 2023

• A digitális szolgáltatások a Siemens Mobility Railigent rendszerén alapulnak
• Az új kocsik tágasak és légkondicionáltak lesznek, a szerelvény pedig hosszában átjárható és akadálymentes
• Megnövelt férőhely-kapacitás, maximális áteresztőképesség és kényelmesebb utazás az utasok milliói számára

A Siemens Mobility nagy értékű pályázatot nyert el az Egyesült Királyságban. A London Underground (LUL), a Transport for London (TfL) a brit főváros városi vasúti rendszerének üzemeltetéséért felelős leányvállalata 94 db új generációs metrószerelvény tervezéséről és legyártásáról szóló szerződést írt alá a Siemens Mobility-vel, megközelítőleg 1,5 milliárd GBP (1,54 milliárd euró) értékben. Az új szerelvények az 1970-es években átadott jelenlegi flottát hivatottak leváltani. A szerelvényeket a Piccadilly vonalon állítják forgalomba, az első szerelvényeket 2023-ban adják majd át.

Az általunk gyártott új londoni metrószerelvényekkel jelentősen nőni fog az utaskapacitás és a járatsűrűség a Piccadilly vonalon. – Az új szerelvények nagymértékben hozzá fognak járulni az utazási élmény javításához is. Szolgáltatásaink a szerelvények teljes élettartama alatt lehetővé teszik a London Underground számára, hogy a lehető legmegbízhatóbb szolgáltatást biztosítsák az utazóközönség számára, a lehető legkevesebb üzemszünet mellett – mondta el Sabrina Soussan, a Siemens Mobility vezérigazgatója.

Nigel Holness, a London Underground ügyvezető igazgatója szerint: – Az új szerelvények üzembe állítása a Piccadilly vonalon jelentős mértékben javítja több millió ügyfelünk utazási élményét, hiszen nő a járatsűrűség és megbízhatóbb szerelvények közlekednek majd az elkövetkező évtizedekben. Ez a megrendelés a Piccadilly vonalon közlekedő, a hetvenes években átadott teljes flotta lecserélését jelenti. Az első új szerelvényeket 2023-ban adják át.

Az új szerelvények üzembe állításával csökkenni fog a zsúfoltság a vonalon az egyre növekvő népességű nagyvárosban.
A Piccadilly vonalon közlekedő tágas új szerelvények a Siemens Mobility Inspiro szerelvénycsalád tervein alapulnak, és lényegesen jobb komfortérzetet és kényelmet biztosítanak az utasok számára. A korszerű metrószerelvények nagymértékben javítják majd több millió ügyfél utazási élményét: a szerelvények ajtajai szélesebbek, a kocsik hosszabbak, átjárhatók és teljes mértékben légkondicionáltak. Fedélzeti informatikai rendszerek segítik az utasokat a leszállást követő továbbutazás megtervezésében.

A flottaszolgáltatási szerződés részeként a Siemens Mobility az első szerelvények üzembe helyezését követő öt évig köteles biztosítani a szükséges pótalkatrészeket. A Siemens Mobility az általános garanciális időszak leteltét követően a szerelvények teljes élettartamára kiterjedő műszaki támogatást biztosít. Az LUL digitális szolgáltatásokat is rendelt, amelyek a Siemens Railigent rendszerén alapulnak.

A TfL és a Siemens Mobility egymással szorosan egyeztetve mérlegelik a szerelvények helyi, egyesült királyságbeli gyártásának lehetőségeit a Siemens Mobility bécsi székhelyű nemzetközi kiválósági központjával együttműködésben. A Siemens Mobility 2018 márciusában jelentette be, hogy helyi szerelvénygyártó üzemet létesít a Kelet-Yorkshire megyében található Goole városában. A tervezett üzemben a Siemens Mobility akár 700 (az építkezés során további 250) munkahelyet teremthet, míg a teljes nagy-britanniai szállítási láncon belül további 1 700 új munkahely jöhet létre.

Az LUL a Piccadilly, a Bakerloo, a Central és a Waterloo & City vonalakra kiterjedő ún. „Deep Tube Upgrade Program” részeként rendelte meg az új szerelvényeket. 2026-ig a naponta 700 000-es utasforgalmat bonyolító Piccadilly vonalon csúcsidőben növelik a járatsűrűséget (óránként 24-ről 27 járatra). Ezen a vonalon a csúcsidőszakban 135 másodpercenként közlekednek majd a vonatok.

A Piccadilly vonalon üzembe helyezendő új szerelvények szállításáról szóló hivatalos szerződést a Siemens Mobility és a London Underground (Transport for London leányvállalata) kötötték meg. A (hozzávetőlegesen) 1,5 milliárd GBP összértékű szerződés összegéből egy kb. 1,54 milliárd eurós keretet a Siemens Mobility azonnal lehívhat, míg az összeg fennmaradó részét (a vonatkozó számviteli elvekkel összhangban) a szerződési időszak során lehet felhasználni a 40 évre szóló flottaszolgáltatási megállapodásban rögzítetteknek megfelelően.

Ez a sajtóközlemény, a hozzá tartozó sajtófotók és további tájékoztató anyagok az alábbi linken érhetők el:
www.siemens.com/press/tube-london

www.siemens.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; IT, informatika ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra2019.05.23-24., Mezőfalva:
NAK Szántóföldi Napok, 2019.05.23-24., Mezőfalva

Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu
2019.08.17., Zákányszék:
Zákányszéki TraktorShow

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2019.08.02-04.

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUS

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre