Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.03.20.
Kereső

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

A Hankook Tire új, futurisztikus koncepcióabroncsokat mutat be az Essen Motor Show 2018 alkalmával
2018.11.29
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A két évente, neves egyetemek formatervező szakaival történő együttműködésben szervezett Hankook projekt, a „Design Innovation” az idei évben az Essen Motorshow keretében zárul le.

A 2018-ban a londoni Royal College of Art közreműködésével készült dizájn-tanulmányok az „Extending Future Life beyond Mobility“ („Jövőbeni élet a mobilitáson túl“) mottó alapján készültek. Az abroncsgyártó most mutatja be először Európában a londoni formatervező hallgatók győztes munkáit, az „Aeroflow” és a „Hexonic” modelleket. A Hankook által kezdeményezett innovációs projekt célja, hogy olyan ötletek kidolgozására ösztönözze a formatervező hallgatókat, melyek a mai abroncsok és mobilitási fejlesztések határain túlmutatnak.

Németország, Neu-Isenburg, 2018. november 29. – A prémium abroncsgyártó Hankook Tire az idei Essen Motor Show alkalmával ismét jövőbeni témákra összpontosít és két futurisztikus koncepcióabroncsot mutat be, az Aeroflow és a Hexonic modelleket. A Hankook „Design Innovation” projekt keretében az idén a londoni Royal College of Art közreműködésével lefolytatott innovációs projektet az „Extending Future Life beyond Mobility“ („Jövőbeni élet a mobilitáson túl“) mottója alatt indították útnak. A résztvevő diákok feladata az volt, hogy egy új koncepcióabroncsot fejlesszenek ki önvezető járművek számára, és így egészen új élményt kínáljanak a jövő mobilitása terén. A győztesek kiválasztásához az értékelési kritériumok a felhasználó számára megjelenő vonzerő, a dizájn és a meggyőző műszaki jellemzők voltak.

Ez a projekt részét képezi víziónknak és arra irányuló erőfeszítéseinknek, hogy kreatív és hatékony megoldásokat találjunk a jövőbeni autóvezetéshez.“ – magyarázza Klaus Krause, az európai kutatási és fejlesztési központ vezetője a Hankooknál. „Örömmel tölt el bennünket, hogy megint olyan kreatív ötleteket mutathatunk be, melyek azt az alkotószellemű gondolkodást képviselik, amit a munkatársainknál is támogatunk. Az utóbbi években a projekt innovatív, futurisztikus abroncsok kifejlesztéséhez járult hozzá. Kétségtelen, hogy továbbra is olyan új víziókat fogunk kidolgozni, melyek a mai abroncsok és mobilitás határain túlmutatnak.

A „Hexonic” egy intelligens abroncskoncepció önvezető, közösségi járművekhez. A tervező a teljesen önvezető, sofőr nélküli járműveket tekintette a jövőbeni városok általános jellemzőjeként, és közösen használt autókhoz fejlesztett ki egy abroncsot. Az utasok kényelme itt döntő fontosságú az utazási élmény szempontjából. A Hexonic elősegíti, hogy a jármű a lehető legmagasabb szintű menetkényelmet nyújtsa azáltal, hogy az abroncs profilján elhelyezett hét különálló szenzorral valós időben figyeli és elemzi az utat. Az abroncs ezek segítségével meghatározza az útviszonyokat, mint a tapadást, a hőmérsékletet és a terhelést, és ennek megfelelően módosítja az abroncs futófelületét.

Az „Aeroflow” modellt a motorsportban történő alkalmazásra fejlesztették ki, mellyel maximális leszorító erő érhető el. Ennek érdekében a kereket leválasztható futófelülettel szélesítették ki, és az abroncs tapadását optimalizálták. A kerekeket turbina-lapátkerekekkel szerelték fel, hogy a levegőt menet közben behajtva, szükség esetén további leszorító erőt generáljanak. A tervezéskor a leszorító erőre összpontosítottak, melyet az abroncsok tervezésekor általában nem vesznek figyelembe, ugyanakkor ez teszi egészen egyedivé ezt a tervet.

Az Essen Motor Show alkalmával Európában először bemutatott koncepcióabroncsok a jövő évben további európai vásárokon is megjelennek majd.

A Hankook Tire vállalatról

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 22.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Magyarországon, Csehországban, Oroszországban, Törökországban, Svédországban, Ukrajnában és Lengyelországban vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 30 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják.

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az ISO 9001:2008., ISO/TSO 16949:2009. minőségi és az ISO 14001:2014. környezetvédelmi tanúsítvánnyal. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

www.hankooktire.com/hu     


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Kiállítás ; Hankook Tire

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, ipariingatlanok.com, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu2017.04.05-09., Hungexpo:
Construma

Hungarotherm

Reneo

Otthon Design

Construma Kert

2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai


2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre