Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.03.19.
Kereső

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Három új mentőautóval bővült a repülőtéri „zöld flotta”
2018.12.01
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Három új, sűrített földgázzal működő mentőautót állított szolgálatba a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az AMS, a repülőtéri sürgősségi szolgálatot és a mozgássérültek szállítását végző szervezet.

Az Airport Medical Service csak tavaly több, mint ötvenötezer, mozgásában korlátozott utasnak segített áthidalni a terminál és a repülőgép fedélzete közötti távolságot.

Három vadonatúj Fiat Ducato mentőkocsi állt szolgálatba a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Ez még önmagában nem lenne hírértékű, mivel azonban sűrített földgázzal, azaz szaknyelven CNG-vel működnek, így jelentős előrelépésről van szó. A korábban dízelüzemű mentőautókat cserélte le a repülőtéri mentőszolgálat új, a környezetet nagyságrendekkel kevésbé terhelő járművekre. Mivel a sűrített földgáz az égés után szinte tisztán széndioxiddá és vízgőzzé alakul, az ilyen járművek károsanyag kibocsátása mindössze tíz százaléka a dízelüzemű autókénak. Mindez kedvezően hozzájárul a repülőtéri levegő minőségének javításához és egyben segíti a klímaváltozás elleni küzdelem erőfeszítéseit.

A Budapest Airport már évekkel ezelőtt elindította Greenairport programját, amelynek célja, hogy csökkentse a légikikötő működéséből adódó környezeti terhelést, elsősorban az ún. széndioxid lábnyomot és elérje minél több repülőtéri partner csatlakozását a programhoz. Ennek részeként jelentek meg egyre több helyen az elektromos meghajtású járművek, a gázüzemű targoncák a repülőtéren. Mostantól pedig a mozgássérültek szállításához használt mentőautók is csatlakoztak a zöld flottához.

Üdvözöljük az AMS önkéntes beruházását, hogy sűrített földgáz üzemű járműveket állítanak szolgálatba a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren és ezzel is támogatják a Greenairport program megvalósítását." - jelentette ki az új járművek átadásnál Szarvas Gábor, a Budapest Airport környezetvédelmi-, munkabiztonsági- és közösségi kapcsolatok igazgatója. Arról is beszélt: a partnercégek jelentős beruházásokat vállaltak annak érdekében, hogy tevőlegesen járuljanak hozzá a minél tisztább repülőtéri működés biztosításához.

Az AMS nem kevesebb, mint 30 millió forintot fordított az új járművek beszerzésére, aminek révén nem csak a környezetet óvjuk, hanem az utasoknak is magasabb színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani a repülőtéren. Erre már csak azért is szükség van, mivel az utasforgalom dinamikus növekedésével a mi feladataink is egyre összetettebbek, nagyobb a járműveink igénybevétele is. Idén volt olyan hónap, amikor több, mint hétezer mozgáskorlátozott ügyfelünk volt. A célunk az, hogy a jövőben a környezetet kímélő technológiákkal váltsuk fel a hagyományos járműparkunk egységeit.” – hangsúlyozta Agócs Gábor, az AMS mentőszolgálat ügyvezető igazgatója.

www.bud.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; BUD

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, ipariingatlanok.com, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu2017.04.05-09., Hungexpo:
Construma

Hungarotherm

Reneo

Otthon Design

Construma Kert

2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai


2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre