Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.06.12.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A Q-család új csúcsmodellje – Már megrendelhető az Audi Q8
2018.08.02
Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóinformáció
• Luxusszínvonalú SUV-kupé munkára és szabadidőre
• Erőteljes, 210 kW (286 LE) teljesítményű 3.0 TDI quattro és mild-hibrid rendszer

•  Alapára 22.750.350 Ft, piaci bevezetés augusztusban

Ingolstadt, 2018. július 9. – Két világ erényeit ötvözi az Audi Q8, a négyajtós luxuskupék eleganciáját a nagyméretű SUV-modellek praktikus sokoldalúságával kombinálja. Gazdagon felszerelt utasterével, variálható csomagtartójával, a legkorszerűbb kezelési és futóműtechnikával, illetve intelligens vezetői segédrendszerekkel az Audi Q8 a munka és a szabadidő során egyaránt ideális útitárs. quattro állandó összkerékhajtása és akár 254 milliméteres szabadmagassága révén az új SUV-kupé ott is folytathatja útját, ahol a műutak már véget érnek. A szerelőszalagról Pozsonyban legördülő Audi Q8 már megrendelhető Európában és várhatóan augusztusban érkezik a márkakereskedőkhöz.

Sokoldalú, sportos és elegáns – méretek és térkoncepció
Hosszúsága 4986, szélessége 1995, magassága pedig 1705 milliméter – ezek az Audi Q8 méretei, amelyekkel a négykarikás márka minden más SUV-modelljénél intenzívebben sugározza sportosságát és különleges stílusát. A kupékat idéző tetőívével jóval laposabbnak hat Q7 testvérmodelljénél, amelynél 66 milliméterrel rövidebb, ám 27 milliméterrel szélesebb. Meghatározó orrkialakítása, karosszériája rövid hátsó túlnyúlása, jelentős, akár 254 milliméteres szabadmagassága, valamint tekintélyes méretű, 795 milliméter átmérőjű kerekei az erőteljes dinamika összhatását sugározzák.

A Q-család új arculata – a külső dizájn
Az Audi Q8 azon progresszív formai nyelvezet képviselője, amelyet az Audi új A8 családjával mutatott be. Az erőteljes kontúrvonalak és atletikusan feszes felületek erőt, igényességet és az állandó összkerékhajtás különleges dinamikáját sugározzák. A Q8 mindezt egészen egyéni módon, az elegáns, négyajtós luxuskupék és a határozott kiállású SUV-modellek ötvözeteként testesíti meg, egyértelmű utalásokkal az Audi egyik ikonjára – az „Ős-quattro” modellre.

Impozáns, nyolcszögletű Singleframe hűtőrácsával az Audi Q8 a márka Q-családjának újszerű arculatát hordozza. Hat függőleges krómozott lamellájával a hűtőrács stabil és masszív hatást kelt. Széles és extraként színében elkülönülő maszk kapcsolja a Singleframe hűtőrácsot a markáns fényszórókhoz, emellett az előrenyúló első légterelő, valamint a határozott kontúrokkal kiformált, nagyméretű légbeömlő nyílások tovább erősítik az agresszív külsőt.

Digitális karakter – világítástechnika és fénydizájn
A fényszórók kínálatában kétféle változat közül választhatnak a Q8 vásárlói, mindkettő LED-technikájú. Távolról különösen lapos hatást keltenek a kétrészes fényszórók. Felső részükben egyebek mellett a nappali menetfény és a tompított világítás, míg alattuk lesötétítve és némileg hátrébb tolva a távolsági fény működik. Az extrafelszerelésként rendelhető HD Matrix LED fényszórókban e funkció 24-24 LED-egységből épül fel.

A letisztult stílus az új prémiumkarakter – az utastér
A karcsú műszerfal és a nyugodt, határozottan vízszintes orientációjú vonalvezetés az Audi Q8 utastere által közvetített tágas térérzetet erősíti. A belső formai nyelvezet egyértelműen letisztult, s minden kezelőelem logikusan viszonyul egymáshoz, az első ajtók között a műszerfalon végighúzódó, széles wrap-around ívtől egészen a világítás extraként Black Panel kivitelben, érintőfelületként is rendelhető kezelőpaneljéig. Az utastér így minden részletében nyugalmat sugároz.

Stílusos megjelenés – színek és anyagok
Az Audi Q8 palettáján összesen tizenkét, sportos formáit egyaránt jól kiemelő külső szín sorakozik, köztük az új Sárkánynarancs és Galaxiskék árnyalatokkal. A külső kiegészítő elemek alapkivitelben szemcsézett antracit felületűek, a két opcionális külső optikai csomag részeként pedig a karosszéria színében vagy Szkandium-szürkére fényezve jelennek meg. Az S line külső optikai csomagban matt szürke tónus kölcsönöz a Singleframe hűtőrács maszkja, a pengeelem (Blade), a küszöbborítás betétjei és a diffúzorbetét számára még hatásosabb megjelenést.

Sportos terepjáró – quattro összkerékhajtás és légrugózás
Az új SUV-kupé vásárlói háromféle futóműkonstrukció közül választhatnak. A csillapítás-szabályzással kiegészített futómű az alapkivitel része, de kívánságra az ugyancsak csillapítás-szabályzással kínált adaptív légrugózás (adaptive air suspension) is rendelkezésre áll, igény szerint különösen kényelmes vagy hangsúlyosan sportos hangolással. E rendszerben az Audi drive select menetdinamikai szabályzórendszer segítségével négyféle üzemmód állítható be, akár 90 milliméteres tartományon változtathatva a karosszéria magasságát. Színvonalas lengéskényelem és agilis irányíthatósági tulajdonságok – az adaptive air suspension egyszerre kínálja mindkettőt.

Gazdaságos erőmű – a 3.0 TDI motor MHEV-technikával
Az új mild-hibrid technikának (MHEV) köszönhetően az Audi Q8 hajtásrendszere különösen erős és gazdaságos. A 48 voltos fedélzeti elektromos hálózat két meghatározó műszaki komponense a lítiumion-akkumulátor és a szíjhajtású indítógenerátor (RSG). Az akkumulátor a csomagtér padlózata alatt kapott helyet és 10 Ah elektromos kapacitású. 55 és 160 kilométer/óra között a dinamikus SUV-modell leállított motorral gördülhet szabadon („vitorlázás”), ezt követően,amikor szükséges, az indítógenerátor színvonalas kényelmet biztosítva, gyorsan indítja újra a motort. A lassítások során utóbbi akár 12 kilowatt teljesítménnyel táplálhat vissza energiát. Az automatikus motorleállítás és indítás rendszere (Start-Stop System) már 22 kilométer/óránál működésbe lép. Normál ügyfélüzemben e technikák akár 0,7 literrel is csökkenthetik az üzemanyag-fogyasztást 100 kilométerenként.

Letisztult és lényegre törő – a kezelés és a kijelzők
Az Audi Q8 csaknem minden hagyományos kapcsoló és szabályzó nélkül érkezik, kezelési koncepciója alapját két nagyméretű érintőképernyő alkotja. A felső 10,1 col képátlójával az infotainment- és a navigációs rendszerek kezelésére szolgál, míg a 8,6 képátlójú alsóról a légkondicionáló berendezést, további kényelmi funkciókat és a szövegmegadást vezérelheti a vezető. Ennek során kezét mindvégig kényelmesen a sebességváltókaron pihentetheti. Az MMI touch response koncepció gyors és biztos kezelést tesz lehetővé: amint a felhasználó egy-egy funkciót aktivál ujjával, a rendszer érintésbeli és akusztikai („klick”) visszajelzéssel erősíti meg. A menüstruktúra az okostelefonokéhoz hasonlóan intuitív, logikus és egyszerű, emellett szabadon konfigurálható kedvenc- illetve nyitóképernyőket is kínál.

Biztonság és kényelem – a vezetői segédrendszerek
Legyen szó parkolásról, városi közlekedésről vagy hosszú túrákról, az Audi Q8 számos menethelyzetben támogatja vezetőjét. Az Audi összesen négy csomagra osztva kínálja vezetői segédrendszereit. A „Túra” csomag különlegessége az adaptív menetasszisztens, amely minden sebességtartományban kényelmesen végzi a jármű hossz- és keresztirányú vezetését, gyorsításkor, fékezéskor, a kívánt sebesség és követési távolság tartásakor, illetve a közlekedési torlódásokban egyaránt hatékonyan segítve a vezetőt. A rendszer az útburkolati jeleket, az út szélének építményeit, valamint a környező forgalmi sávokban és az autó előtt haladó járműveket is felismeri, további előnyként pedig az útszűkületekben az érvényes sebességkorlátozás figyelembevételével automatikusan a környező forgalomhoz illeszti az Audi Q8 sebességét. A „Túra” csomag további eleme a gazdaságossági asszisztens, amely az aktuális sebességhatároknak megfelelően automatikusan szabályozza a tempót, a kanyarok, a körforgalmak és a bekanyarodások előtt pedig csökkenti a sebességet. Az Audi virtual cockpit kijelzőfelületén megjelenő előretekintő jelzések mellett az aktív gázpedál révén érintésbeli információval is szolgál. Mindezek együttesen hatékonyan segítik a gazdaságos közlekedést, ami a mild-hibrid rendszer (MHEV) fékezési és motorfék-fázisok alatti energia-visszatáplálása (rekuperáció) célzott használatának, valamint a szabadon gördülő, illetve motorfék-fázisok intelligens – az éppen várható események szerinti – megválasztásának eredménye. A csomag biztonsági rendszere a vészhelyzet-asszisztens, amely működési határain belül érzékeli, ha a vezető inaktívvá válik. A rendszer ekkor vizuális, akusztikai, valamint érintésbeli figyelmeztető jelzést küld, s ha a vezető nem reagál, a rendszer átveszi az Audi Q8 irányítását és az éppen igénybe vett forgalmi sávban tartva, automatikusan megállásig fékezi. Az Audi pre sense technikája eközben különböző védelmi intézkedéseket foganatosít, illetve az adott országnak megfelelően automatikus vészhívást kezdeményez.

A városi közlekedés biztonságáról elsősorban öt berendezés gondoskodik. Az útkereszteződés-asszisztens az autó előtti kritikus keresztirányú forgalmat ismeri fel, az Audi pre sense 360° az oldalirányból közelítő járművekre figyelmeztet, a hátsó keresztirányú forgalom asszisztens pedig – például a parkolóhelyről kiálláskor – a lassú tolatásos manőverek során érzékeli a közelítő járműveket. A csomagot a kiszállás-figyelmeztetés, valamint a sávváltást segítő rendszer teszi teljessé.

Mindezen megoldások mögött az Audi high-tech modulja, a vezetői segédrendszerek a Q8 alapkiviteléhez tartozó központi szabályzóegysége áll, amely folyamatosan sokrétű képet alkot az autó környezetéről. A szükséges adatokat felszereltségtől függően akár öt radarszenzor, öt kamera, tizenkét ultrahangos érzékelő és a lézerszkenner szolgáltatja. A szabályzóegység ezek alapján állítja elő a vezető leghatékonyabb támogatásához szükséges jeleket az állítóegységek számára.

* Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási értékek a megadott tartományokban a választott gumiabroncsok/keréktárcsák függvényében alakulnak.

Az AUDI a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 12 ország összesen 16 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2017-ben az Audi összesen mintegy 1,878 millió Audi gépkocsiját, 3,815 Lamborghini sportautóját és 55.900 Ducati motorkerékpárját szállította ki ügyfeleinek. A 2016-ös év során az AUDI AG 59,3 milliárd euró forgalom mellett 3,1 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszú távon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Audi ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; Lézer ; IT, informatika


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák:
ÜZLETI AJÁNLATOK94
Hirdetések16
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok23
Videók készítése5
Bird4
Riport33
Ipari Blog82
Cégfelvásárlás76
NEWS 8027
Ipari cégek2957
Ipari hírek8012
Business5174
Múzeum, ipartörténet233
Autó, jármű, közlekedés6370
BUD330
Autómegosztás, fuvarmegosztás34
Önvezető 228
e-sport24
Audi533
Mercedes905
Opel307
Suzuki267
BMW778
Das WeltAuto52
Seat298
Škoda308
VW416
Tesla6
Munkagép, haszongép1147
Rába113
Scania447
Robot, automatika1114
ABB445
FANUC146
igm114
KUKA 71
Universal Robots46
Mesterséges intelligencia143
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)52
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő239
Lézer78
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika1022
Internet660
YouTube107
D nyomtatás71
Fém, gépipar1552
Hegesztés125
CNC96
Műanyag61
Agrár203
Élelmiszer230
Logisztika317
Ingatlan, építőipar387
Energia, közmű, akkumulátor1619
Solar87
Bosch795
Siemens454
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone81
Continental147
Hankook Tire222
Michelin116
Kiállítás982
A legutóbbi *Robot, automatika* hírek (a több mint 1.000 hírből):
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB PixelPaint megoldását a rangos IERA innovációs és vállalkozói díjjal jutalmazták
Az ABB robotjai növelik az automatizálás részarányát a napenergia-iparban
A Siemens Mobility korszerűsíti Hollandia legnagyobb rendezőpályaudvarát
Teljes környezeti modellezés az önvezetés felé - bővül az értékláncban a Continental hazai R&D csapatának szerepe
A növekvő kereslet kielégítéséhez világszerte jelentősen növelni kell az elektromos járművekben alkalmazott akkumulátorok gyártását
Négy díjjal és három kategória győzelemmel az "Év Gyára” 2020-ban a Continental budapesti gyára
A UR+ rendszer egyedülálló környezetet biztosít a cég partnerei számára
Pénzügyi eredmények 2020-ban
ABB *Kőbe zárt zene* építészeti sorozat # 11: Helsinki formabontó könyvtára, az Oodi
Az ABB Robotika üzletága elősegíti a biztonságosabb és fenntarthatóbb épületek építését szolgáló automatizálás térnyerését az építőiparban
Vállalati Képző Központ Miskolcon
Csúcstechnológia és megbízhatóság - Ötvenmillió fékvezérlő elektronika Budapestről
Az ABB innovatív energiatárolási rendszereivel és vontatási átalakítóival korszerűsítik a vasúti járműveket Németországban
Ajánló:
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre