Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.03.20.
Kereső

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Az Audi most először tervez koncepcióautót egy animációs filmhez
2018.11.26
Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóinformáció
• Az Audi az RSQ e-tron tanulmányát a Twentieth Century Fox Film gondozásában megjelenő Kémesítve (Spies in Disguise) című animációs filmben mutatja be

•  Az RSQ e-tron egy kizárólag virtuális tanulmányautó, amely tisztán elektromos és teljesen önvezető
•  Az Audi további tartalmakat készít a Kémesítve című filmhez 2019-ben

Los Angeles/Budapest, 2018. november 26. – Az Audi most először jövőbemutató formatervvel és mobilitási megoldással rukkol elő a mozivásznon, az Audi RSQ e-tron tanulmánnyal ugyanis egy képzeletbeli, virtuális csúcsteljesítményű koncepciót alkotott a Twentieth Century Fox animációs filmje, a Kémesítve (Spies in Disguise) számára. A tisztán elektromos modellt az Audi Design a Blue Sky Studios munkatársaival közösen hozta létre és tökéletesen egyesítette benne a mesterséges intelligenciával kombinált önvezetést és az átalakulást segítő technológiákat. Az RSQ e-tron modellt a szuperkém Lance Sterling vezeti majd, akinek Will Smith kölcsönözte a hangját. A film előzetese már elérhető, a családi animációs mozi pedig 2019 szeptemberében érkezik a mozikba. Az előzetes - benne az RSQ e-tron modellel - az alábbi linken tekinthető meg: Fox.co/SpiesInDisguiseTrailer
    
A vetített sebességmérő, az elektromos mobilitás és a teljesen önvezető technológia alkalmazásával a kétüléses koncepció tökéletesen testesíti meg a márka virtuális formanyelvét. A filmben szereplő szuperügynöknek, Lance Sterlingnek egy tehetségének megfelelő nagy teljesítményű autóra van szüksége. A teljesen önvezető üzemmód és a további Audi asszisztens rendszerek mellett a koncepcióautó számos különleges, szuperügynököknek kifejlesztett tulajdonsággal is rendelkezik.

Az Audi a formatervezés folyamatára, mint egy digitális, jövőbemutató megközelítésre tekint mind a képzeletbeli tartalmak fejlesztésekor, mind pedig a gyártásra történő modellezés során.” - kommentálta az Audi szerepét Frank Rimili, az Audi AG külső formatervezési stúdiójának vezetője. „Az Audi Design részlegnél a legkorszerűbb digitális vizualizációs technikákat kombináljuk a kézi munka pontosságával. Ezek a folyamatok lehetővé teszik, hogy az RSQ e-tron tanulmányhoz hasonló virtuális koncepciók létrehozásánál is tökéletesen pontos, futurisztikus formatervekkel álljunk elő.

Az Audi RSQ e-tron az Audi márkának az e-tron névre hallgató, tisztán elektromos mobilitási megoldására hívja fel a figyelmet: „A jövő technológiáit felvonultató nemzetközi kémjátszma a világ megmentéséért - tökéletesen passzol az Audi márkához.” - véli Giovanni Perosino, az Audi AG marketingkommunikációs alelnöke. „A mi autóinkhoz hasonlóan ennek a történetnek is kulcsfontosságú eleme a szórakozás, az innováció és a teljesítmény.

Az Audi és a Fox az évek során nagyszerű együttműködést épített ki. Izgatottan várjuk, hogy a két cég közötti kapcsolat új szintre emelkedjen és bevezethessük az Audi márkát az animáció világába. Ez a projekt tökéletes lehetőséget kínált, hogy a mozivásznon is kiemeljük az Audi e-tron elektromos technológiáját és felkínáljuk azt rettenhetetlen kémünknek, Lance Sterlingnek egy maximálisan személyére szabott kém járgány formájában.” - nyilatkozta Erin Williams, a Twentieth Century Fox Film marketing kapcsolatokért felelős alelnöke.

Az Audi a Twentieth Century Fox és a Blue Sky Studios vállalatokkal együttműködve részt vesz egy, a filmhez kapcsolódó extra tartalom elkészítésében, amelyben Lance Sterling mellett a tudós Walter Beckett szerepel, utóbbinak a hangját pedig a színész Tom Holland kölcsönzi majd.

A KÉMESÍTVE (SPIES IN DISGUISE) FILMRŐL
A szuperkém Lance Sterling (Will Smith) és a tudós Walter Beckett (Tom Holland) egymás tökéletes ellentétei. Lance nyugodt, jó modorú és udvarias. Walter pedig… nem igazán. De ami Walterből hiányzik a társas kapcsolatok terén, azt éles eszével és találmányaival pótolja. Elképesztő szerkentyűket készít, amelyek mind Lance segítségére vannak hősies küldetései során. Amikor az események váratlan fordulatot vesznek, Walter és Lance csak egymásra számíthat, de teljesen másképp, mint eddig. Ha ez a furcsa pár nem tanul meg csapatként együttműködni, az egész világ veszélybe kerül. A Kémesítve egy animációs vígjáték, amelynek hátterét a nemzetközi kémkedés pörgős és kontinensről kontinensre kalandozó világa adja.

A TWENTIETH CENTURY FOX FILMS CÉGRŐL
A világ egyik legnagyobb filmgyártó és forgalmazó vállalata. A Twentieth Century Fox Film világszerte foglalkozik filmek gyártásával, beszerzésével és forgalmazásával. Ezeket a filmeket a Twentieth Century Fox Film következő egységeinek egyike gyártja vagy vásárolja: Twentieth Century Fox, Fox 2000 Pictures, Fox Searchlight Pictures, Twentieth Century Fox Animation és Fox Family.

Az AUDI a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 12 ország összesen 16 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2017-ben az Audi összesen mintegy 1,878 millió Audi gépkocsiját, 3,815 Lamborghini sportautóját és 55.900 Ducati motorkerékpárját szállította ki ügyfeleinek. A 2016-ös év során az AUDI AG 59,3 milliárd euró forgalom mellett 3,1 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Audi ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, ipariingatlanok.com, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai

2017.04.05-09., Hungexpo:
Construma

Hungarotherm

Reneo

Otthon Design

Construma Kert


2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre