Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.06.19.
Kereső

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Fiatalok az agrár termékpályákon – a jövő agrárszakembereinek szervezett konferenciát az Agrármarketing Centrum
2018.11.20
Forrás: Agrármarketing Centrum, Sajtóközlemény
„Fiatalok az agrár termékpályákon” címmel szervezett konferenciát az Agrármarketing Centrum 2018. november 20-án.

Az egész napos rendezvény elsődleges célja az volt, hogy agrárszakemberek, a mezőgazdasági szakképzéssel foglalkozó döntéshozók és sikeres, fiatal agrárvállalkozók osszák meg tapasztalataikat a főként pályaválasztás előtt álló, vagy agrárszakképzésben résztvevő hallgatósággal. A téma azért is aktuális, mert az agrárdigitalizációs fejlesztéseknek köszönhetően egyre több szakképzett, a modern számítógépes eszközöket is használni tudó munkaerőre van szükség a mezőgazdaságban.

A hagyományteremtő céllal megrendezett konferencia megnyitóján Dr. Nagy István agrárminiszter elmondta: nagy szükség van a generációváltásra és a technológiai megújulásokra mezőgazdaságban, amely kihívásaira a fiatalok tudása és ötletei jelenthetnek megoldást.

A miniszter köszöntő beszédében arra buzdította az Agrármarketing Centrum (AMC) által rendezett konferencián a fiatalokat, hogy tanuljanak, találjanak hivatásra Magyarország stratégiai ágazatában, az agráriumban.

A konferenciát szervező Agrármarketing Centrum ügyvezetője, Ondré Péter köszöntő beszédében emlékeztetett: november 20., a gyermekek jogainak világnapja, mivel 1959-ben az ENSZ Közgyűlése e napon fogadta el azt a Gyermekek Jogairól szóló Nyilatkozatot, amely kimondja, hogy a gyermekeknek joga van ahhoz, hogy megvitathassák és meghozhassák a saját jövőjüket, saját sorsukat formáló döntéseket.

Amikor ezt a nyilatkozatot aláírták, a Földön 3 milliárd ember élt – mondta az ügyvezető igazgató, hozzátéve, hogy mostanra ez a szám 7 milliárd fölé nőtt, 2030-ra pedig 9 milliárdra rúghat, de az évszázad végére bolygónkon akár már 11 milliárd ember is élhet; az élelmiszerágazat fejlődése tehát kulcskérdés az emberiség fennmaradása szempontjából. Csökkenő édesvízkészletünk és elszikesedő földjeink mellett komoly kihívás az emberiség élelmezése, amelyhez nélkülözhetetlen a precíziós technológiához értő fiatal szakemberek bevonása – közölte Ondré Péter, kiemelve, hogy olyan sorsfordító időket élünk, amikor nem csak hathatékony, modern és nagyobb kibocsátású, hanem fenntartható mezőgazdaságot is kell teremtenünk, amihez élnünk kell a technológiai vívmányok, okoseszközök kínálta lehetőségekkel is.

A rendezvényen közel 200, agrárszakképzésben résztvevő vagy pályaválasztás előtt álló fiatal vett részt, akik három szakmai előadás, egy kerekasztal beszélgetés és két workshop keretében tájékozódhattak az agrárpálya lehetőségeiről. A rendezvény szakmai előadói voltak: Tarpataki Tamás, az Agrárminisztérium agrárpiaci ügyekért felelős helyettes államtitkára, Dr. Soós Mihály, a Debreceni Egyetem Marketing és Kereskedelmi Intézetének adjunktusa, valamint Juhász Anikó, az Agrárminisztérium agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára. A „Kihívások és lehetőségek a jövő agrárszakemberei előtt” címet viselő kerekasztal-beszélgetésen négy, az agrárium különböző területéről érkezett előadó vitatta meg az ágazat aktuális helyzetét.

Dr. Illés Boglárka, ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár, Bagdán Boglárka, agrárszakképzésért felelős helyettes államtitkár, Dr. Mikula Lajos az AGRYA - Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetségének elnöke, valamint Németh Szabolcs, a Corvinus Agribusiness elnöke kerekasztalbeszélgetésen vett reszt.

A konferencia délutáni programjában két, interaktív workshop adott alkalmat arra, hogy a fiatalok többféle szemszögből is megismerhessék, mit is jelent a gyakorlatban, ha az agráriumban helyezkednek el. Az egyik szekcióban fiatal, de már sikeres agrárvállalkozók és szakemberek mondták el tapasztalataikat, miért választották az agrárpályát és miért érdemes szerintük a mezőgazdaságban elhelyezkedni. A másik szekcióban nagyobb, hazai agrárvállalatok vezetői beszélgettek az érdeklődő fiatalokkal munkáltatói szemszögből az agrárpálya karrierlehetőségeiről.


NEWS: ; Agrár ; Ipari hírek

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu

2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

2019.08.17., Zákányszék:
Zákányszéki TraktorShow

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2019.08.02-04.
MASCUS

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre