Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.07.18.
Kereső

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

A Siemens és a Hewlett Packard cégcsoporthoz tartozó Aruba stratégiai partnerséget kötött integrált hálózatok kialakítása céljából
2018.11.23
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens és a Hewlett Packard társaságcsoporthoz tartozó Aruba bejelentették, hogy a két társaság stratégiai partnerséget köt egymással az üzemeltetéstechnológia (OT) és információs technológia (IT) területek összekapcsolása érdekében.

Egymást kiegészítő portfóliójuknak köszönhetően a Siemens és az Aruba megbízható, biztonságos és hatékony adathálózatokat kínál a jövőben ügyfeleik részére, magas fokú üzemi és hálózati rendelkezésre állást biztosítva. Az ipari Ethernet hálózati komponensek terén komoly tapasztalattal rendelkező és piacvezető Siemens, valamint a vezetékes és vezeték nélküli LAN infrastruktúra terén piacvezető Aruba együttműködésének eredményeként az ügyfelek számára olyan integrált hálózatok állnak majd rendelkezésre, amelyek az üzemi gyártósoroktól a vezetőségi irodákig megbízhatóan képesek együttműködni egymással.

A digitalizáció, az Ipar 4.0 és az ipari IoT új kihívások elé állítják a felhasználókat, hiszen egyre inkább szükség van arra, hogy az adatok az OT és IT területek közötti határt átléphessék. Az előre meghatározott, ipari OT-hálózatok jellemzően nem kapcsolódnak a vállalati IT-hálózatokhoz, így az adatok és eszközök láthatósága, az alkalmazásbiztonság, az elérhetőség és a biztonság terén hiányosságok adódhatnak. Ennek áthidalása mindkét területen nagyon komoly szakértelmet igényel, az érintett működési és biztonsági előírások ismeretével együtt. Az IT világában a kiberbiztonság és az adat-megbízhatóság a fő prioritás – az OT világában az üzemi rendelkezésre állás és a gyártási eredménycélok a legfontosabbak.

Egymást kiegészítő, az OT és IT terén szerzett, komoly szakmai tapasztalatuknak köszönhetően a Siemens és az Aruba hatékonyan képes lesz az OT és IT területek összekapcsolására. A már bevált és dokumentáltan tesztelt, interoperabilitásra képes, integrált hálózatok révén a két társaság nagyban hozzájárulhat a gyorsan installálható, biztonságosan működtethető és hatékonyan támogatott, integrált OT-/IT-rendszerek kialakításához.

Klaus Helmrich, a Siemens AG igazgatóságának tagja elmondta: „A Siemens és az Aruba közötti együttműködés fontos lépés az egymást kiegészítő, ipari hálózati portfolió kialakításában, amely a Digital Enterprise egyik alappillére, az Aruba által kínált IT-megoldásokkal együttesen. Az ügyfelek számára a jövő kihívásainak megfelelni képes, integrált kommunikációs hálózatokat tudunk biztosítani, a megfelelő elérhetőségi és biztonsági szint mellett."

Keerti Melkote, a Hewlett Packard társaságcsoporthoz tartozó Aruba elnöke és társalapítója hozzátette: „A Siemens és az Aruba közel három éve működik együtt, ez idő alatt hatékony technológiai integrációs megoldásokat dolgoztunk ki az OT/IT összekapcsolására, amelyekhez VRD (validált referencia design) is rendelkezésre áll. A számos ipari alkalmazási célra ideális megoldások mögött ott áll a Siemens és az Aruba támogatási csapata."

A megoldások között találhatók vezetékes és vezeték nélküli hálózati termékek és ehhez kapcsolódó szoftverek, amelyek számos csatornán keresztül implementálhatók, többek közt a társaságok kiterjedt partneri hálózatán, közvetlen hozzáférést biztosítva a tervezési és támogatási szakértőkhöz. Az Aruba és a Siemens az ügyfelek minden igényét ki tudja elégíteni, az értékesítést megelőző tanácsadástól, tervezéstől, a professzionális szolgáltatásokon (projektmenedzsment, megbízás, gyári átvételi vizsgálat, tervezőmérnöki feladatok), a menedzselt működtetésen és karbantartási szolgáltatásokon át az értékesítés után támogatásig.

A megoldások az IT és OT területre egyaránt kiterjedő hálózati biztonságot garantálnak. Például az Aruba IT hálózatokhoz készült 360 Secure Fabric megoldása jól egyesíthető a Siemens „Defense in Depth” OT-biztonsági megoldásával. Mivel az ügyfelek biztonsági igényei és elvárásai nagyon széles skálán mozognak, az Aruba és a Siemens testreszabott biztonsági megoldásokat is kínál.

A Heineken, a világ egyik legnagyobb italgyártó társasága az Aruba és a Siemens integrált OT-/IT-megoldását használja a hollandiai üzemében. „A hatékony működés és a kiberbiztonsági kockázatok megfelelő kezelése érdekében egységesen átlátható és biztonságos OT- és IT-rendszerre van szükségünk” – mondta Henk van den Scheun, vezető mérnök. „A Siemens és az Aruba segítségével a problémánkra egy igazán könnyen kezelhető és azóta is nagyon megbízhatóan működő megoldást sikerült találnunk."

Információk a Hewlett Packard cégcsoporthoz tartozó Arubáról

A Hewlett Packard cégcsoporthoz tartozó Aruba a világpiacon vezető szerepet tölt be a társaságoknak kínált, következő generációs hálózati megoldások terén. A társaság olyan IT-megoldásokat szállít, amelyek segítségével a szervezetek kiszolgálhatják a ma már szinte mindenhez, munkához és magánélethez egyaránt mobiltelefont használó fogyasztók legújabb generációjának egyre nagyobb igényét a felhőalapú üzleti szolgáltatások iránt.
További információk az Arubáról:
http://www.arubanetworks.com  
Valós idejű hírek és újdonságok az Aruba Twitter és Facebook oldalán találhatók. A mobilitással és Aruba termékekkel kapcsolatos legfrissebb információk az Airheads Social oldalon találhatók:
http://community.arubanetworks.com.

www.siemens.hu  


NEWS: ; IT, informatika ; Fém, gépipar ; Élelmiszer ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu

2019.08.17., Zákányszék:
Zákányszéki TraktorShow

2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2019.08.02-04.
2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUS

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre