Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Szinte mindegyik ügyfelünk vidéki, szeretünk vidékre felmenni.
8 % feletti hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 17 M Ft/év bevétellel, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hírek közzététele  Hirdethet  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Autó, jármű   Automatizált vezetés   Robot   MI   3D nyomtatás   Cégfelvásárlás  Riport  

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2018.12.11.
Kereső

IpariCégek.hu érdekeltség:
EladóCégek.hu: Hogyan
tudja jól eladni ipari cégét?


Ipari cégeladásról egyszerűen:
a CégeladásBlog.hu, a www.eladocegek.hu oldalain.


IpariCégek.hu érdekeltség:
Ipariingatlanok.hu hirdetések:


Tulajdonosi Hirdetések (H.)
HIRDETHET: Tulajdonos (H.)

Telek ingatlanok:
Telekingatlanok.hu


IpariCégek.huTérkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Ipartörténet:
- Retro Design Center
- Maróti Motorgyűjtemény

- IpariCégek.hu:
. Múzeum, ipartörténet
- Ipartörténet videók
Segítség a honlap használatához
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;
- aldomain.ipari.hu listái ;

IpariCégek.hu

A Siemens bemutatja a légvezetékek légi ellenőrzésének újgenerációs megoldását, a SIEAERO-t
2018.11.16
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens „SIEAERO" néven új megoldást mutatott be a légvezetékek ellenőrzésére a European Utility Week 2018 szakkiállításon, Bécsben.

A Siemens megoldása a mesterséges intelligencia és a nagy hatótávolságú pilóta nélküli légi járművek kínálta előnyök egyesítésén alapul, és új fejezetet nyit a légvezetékek ellenőrzésében. A SIEAERO intelligens elemzőszoftver mesterséges intelligenciát (AI) és gépi tanulást használ az adatok egyetlen, integrált szoftverrendszerben történő tárolásához, kezeléséhez és elemzéséhez. A SIEAERO egyedi, nagy felbontású, többszenzoros rendszer segítségével minden szükséges adatot egyetlen repülés alatt képes rögzíteni, így jelentős mértékben csökkenthető az ellenőrzéshez szükséges repülések száma. A hagyományos légi ellenőrzéssel összehasonlítva, a SIEAERO teljesen automatizált, gyorsabb és pontosabb. A Siemens a német és osztrák átvitelirendszer-üzemeltetőkkel (TSO) – a TenneT és az APG társasággal – együttműködve, 2016 óta dolgozott a SIEAERO légi ellenőrzési rendszer fejlesztésén. A két rendszerüzemeltető társaság is részt vett a megoldás tesztelésében és az átfogó ellenőrzési megoldás jóváhagyásában.

A SIEAERO alapjaiban változtatja meg a légvezetékek ellenőrzésének eddigi gyakorlatát, mivel a digitalizáció használatával az eddiginél magasabb színvonalú szolgáltatást tudunk biztosítani az ügyfelek számára” – mondta Mirko Düsel, a Siemens Energy Management divíziójának átviteli megoldásokért felelős igazgatója. „A SIEAERO-val – az ellenőrző repülések tervezésétől és megvalósításától, a gyűjtött adatok kezelésén és elemzésén át, a jelentéskészítésig és hosszú távú adatarchiválásig – minden tevékenység költséghatékonyabbá válik, és az új megoldás emellett jobb és gyorsabb eredményeket is biztosít.
 
A légvezetékek ellenőrzése többmilliárd eurós üzletág. Észak-Amerikában és Európában több mint 200 000 kilométernyi légvezeték szállítja a villamos energiát az iparágak és háztartások számára. A légvezetékek kritikus fontosságú infrastruktúraelemek, amelyeket a hibák elkerülése érdekében rendszeresen ellenőrizni kell. Napjainkban az átvitelirendszer-üzemeltetők a vezetékeket legalább évi egy alkalommal, helikopterről ellenőrzik. A Siemens a SIEAERO szolgáltatást az ügyfelekkel szoros együttműködésben fejlesztette ki, és olyan innovatív megoldásokat sikerült bevezetni, amelyekkel javítható a légvezetékek jelenlegi ellenőrzési gyakorlata.
 
A SIEAERO használatához a látótávolságon kívüli repüléseket CAMCOPTER® S-100 típusú, nagy teljesítményű, nagy hatótávolságú, és nagy terhelhetőségű pilóta nélküli légi járművekkel hajtják végre. Az S-100 szállítja a SIEAERO modern többérzékelős rendszerét, amelyet kifejezetten a légvezetékek légi ellenőrzéséhez fejlesztettek ki. Mivel minden szükséges érzékelő és kamera egyetlen többérzékelős rendszerben kapott helyet, az összes lényeges ellenőrzési adatot rögzíteni lehet egyetlen repülés alatt. Így a hagyományos légi ellenőrzéssel összehasonlítva a SIEAERO sokkal gyorsabb és költséghatékonyabb megoldást jelent. A repülés során a többérzékelős rendszer által gyűjtött, nagy mennyiségű adatot a SIEAERO intelligens adatelemző szoftvere dolgozza fel. A mesterséges intelligencián (AI) és a deep learning típusú gépi tanuláson alapuló szoftvert is a Siemens fejlesztette ki, kifejezetten a légvezetékek hibáinak automatikus érzékelésére és értékelésére. A teljes vonal dokumentációja, valamint az ellenőrzés eredményei közvetlenül integrálhatók az ügyfél meglevő eszközkezelő rendszerébe (AMS) – ez a tendenciák nyomon követése és a megelőző karbantartás miatt fontos.
 
Amellett, hogy a SIEAERO a repülésekhez és az adatelemzéshez szükséges időt radikális mértékben – hetekről vagy hónapokról mindössze néhány napra – csökkenti, sokkal pontosabb eredményeket is biztosít az iparági szabványokat messze meghaladó minőségű érzékelők alkalmazásának köszönhetően. A SIEAERO-hoz használt 3D LIDAR érzékelők felbontása például 120 képpont/négyzetméter, míg az iparági standard érték 30 képpont/négyzetméter körül mozog. A több adat pontosabb elemzést és eredményeket tesz lehetővé. A SIEAERO ráadásul öt, egyenként 100 megapixeles kamerát használ – szemben más készülékekkel, amelyek rendszerint egy vagy két, ennél alacsonyabb felbontású kamerával dolgoznak. A SIEAERO többérzékelős rendszere emellett infravörös és koronakisülés-érzékelőket is használ.
 
A CAMCOPTER® S-100 pilóta nélküli légi járműveket a bécsi székhelyű Schiebel Group szállítja, amely a speciális követelmények teljesítésének biztosítása érdekében a kutatás-fejlesztési tevékenységben is részt vesz. A SIEAERO által használt S-100 repülési hatótávolsága 200 kilométer, érzékelőjének terhelhetősége 50 kg. A pilóta nélküli légi járművek működtetéséhez a Siemens együttműködött a Lufthansa Aerial Services társasággal, amelynek keretében a SIEAERO ellenőrzőrepüléseket világszerte a Lufthansa végzi. Jelenleg a legtöbb országban tilos a látótávolságon kívüli pilóta nélküli légi járművek használata. Amint a törvényi keretek módosítása ezt lehetővé teszi, a SIEAERO megkezdheti a CAMCOPTER® S-100 járművek használatát. Helikopteres felhasználáshoz a SIEAERO 2019. márciustól érhető el.

Az EUW 2018 sajtóanyagának linkje: www.siemens.com/press/euw2018 

További információk az energiagazdálkodási divízióról:
www.siemens.com/energy-management 

www.siemens.hu    


NEWS: ; Mesterséges intelligencia ; IT, informatika ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

¤ Ipari cégetkeresünk
¤ Eladó ipari cégek
¤ Eladó ipari ingatlanok
2019.01.23-26., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert


Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

Hungexpo
HUNGEXPO

Eladó Kúria
teljes berendezéssel:
Kúria eladó teljes berendezéssel

Kiemelt technológiai hírkategóriáink:
- Autó, jármű, közlekedés
- Automatizált vezetés

- Robot, automatika
- Mesterséges intelligencia
- Kiterjesztett valóság (AR)
- Virtuális valóság (VR)
- 3D nyomtatás

- Mágnes, MR, MRI
- Lézer
- Ultrahang
- Radar

- Energia, közmű, akkumulátor
- Solar

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hírek közzététele   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Autó, jármű   Automatizált vezetés   Robot   MI   3D   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Ipari Blog   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre