Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.08.20.
Kereső

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Halfogyasztással az egészségért
2018.11.08
Forrás: Agrármarketing Centrum, Sajtóközlemény
A „Kapj rá!” standja is részt vesz az Egy Csepp Figyelem Alapítvány egészségnapján
Évente egyszer mindenkinek érdemes ellenőriztetni vércukorszintjét, hogy az esetleges problémára időben fény derüljön.

A cukorbetegség (diabétesz) minden korosztályt érinthet. A kettes típusú diabétesz kialakulásának esélyét egészséges életmóddal csökkenteni lehet. Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány 2005 óta szervez Egészségnapokat, ahol bárki ingyen megméretheti cukorszintjét, probléma esetén pedig hasznos tanácsokat, életmódjavaslatokat kaphat. Az érdeklődőket 2018. november 11-én, 10 és 18 óra között várják Budapesten, a Millenárison. A halfogyasztás nem csak a cukorbetegség, de számos más egészségügyi probléma esetén is kiválóan beilleszthető az étrendbe, hiszen számos, az emberi szervezet számára hasznos tápanyagot és omega-3 zsírsavat tartalmaz, ezért a „Kapj rá!” kampány halas kóstoltatással, ismeretterjesztő és egészséges recepteket tartalmazó füzetekkel készül az eseményre.

A túlzott kalóriabevitel, a kiegyensúlyozatlan táplálkozás és a mozgásszegény életmód, számos más betegség mellett, a cukorbetegség kialakulását is elősegítheti. Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány évről évre Egészségnapokon hívja fel a figyelmet arra, miért érdemes vércukorszintünket rendszeresen ellenőriztetni, mit tehetünk a megelőzés érdekében, valamint abban is segítséget nyújt, hogy hogyan lehet együtt élni a már kialakult betegséggel. Az egészséges táplálkozás a kettes típusú diabétesz megelőzésének egyik kulcsa.
A halfogyasztás pedig hatványozottan hozzájárulhat többek között a krónikus, nem fertőző megbetegedések megelőzéséhez, hiszen a halhús kedvező tápanyag összetétele jótékony hatással van az egészség megőrzésére. Az emberi szervezet számára kiemelendő jelentőségűek a többszörösen telítetlen zsírsavak (pl. omega-3), melyek egyaránt segítik a vér normál koleszterinszintjének fenntartását és a szív megfelelő működését. Emellett segítik a látás megóvását, és hozzájárulnak az emberi agy magzati és csecsemőkori optimális fejlődéséhez, valamint időskorban az agy megfelelő működéséhez is.
A halhús kiváló fehérjeforrás az emberi szervezet számára, magas víztartalmának, valamint az izomrostok közötti laza szerkezetű kötőszövetének köszönhetően nem csak könnyebben emészthető, de elkészítési ideje is sokkal rövidebb, mint az egyéb húsoké. A szakemberek szerint hetente legalább egy-két alkalommal érdemes halat fogyasztani.

Az Egészségnapról a „Kapj rá!” halfogyasztást ösztönző kampány standja sem hiányozhat, hiszen ízletes kóstoló falatokkal, füstölt afrikai harcsafilével és halfasírttal, valamint egészséges recepteket tartalmazó kiadványokkal várják az érdeklődőket. A receptfüzetek nem csak az egyes halfajták egészséges mivoltára hívják fel a figyelmet, de tanácsokat adnak a zsírszegény, valamint alternatív elkészítési módokat illetően is. A halkóstolás előtt és után a résztvevők különböző szűrővizsgálatokon vehetnek részt, ellenőriztethetik vércukorszintjüket, dietetikusoktól kaphatnak tanácsokat és természetesen szórakoztató programok is gondoskodnak a jó hangulatról.

A „Kapj rá!” kampányról:

Az Európai Tengerügyi és Halászati Alap (ETHA) és Magyarország társfinanszírozásával megvalósuló „Kapj rá!” kampánynak a hazai halfogyasztás növelése az elsődleges célja. A kampány weboldalán, a www.kapjra.hu oldalon a látogatók információs anyagokat, receptgyűjteményeket és konyhatechnológiai írásokat találnak, amelyek segíthetik eligazodásukat a halgasztronómia világában. A kampány egyszerre igyekszik felhívni a figyelmet az egészséges életmód és a tudatos táplálkozás fontosságára, valamint a fogyasztók számára is megmutatni a halételek sokféleségét és változatos ízvilágát. Az Európai Unió 2006-ban döntött úgy, hogy a halászati támogatásokat leválasztja az agrártámogatási rendszerről, és így hívta életre a 2007-2013-as programozási időszakra az Európai Halászati Alapot.

A 2014-2020-as pénzügyi időszakban Magyarország számára a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program (MAHOP 2014-2020) keretében az előző időszakhoz képest 12%-kal több forrás – a hazai társfinanszírozással együtt valamivel több, mint 16 milliárd forint – áll rendelkezésre a haltermeléshez, a halfeldolgozáshoz és a halastavak természeti értékeinek megőrzéséhez kapcsolódó intézkedésekre, illetve a halételek fogyasztásának népszerűsítésére.

További információ a „Kapj rá!” kampányról és a halételekről a www.kapjra.hu weboldalon és a https://www.facebook.com/kapjra/ közösségi oldalon érhető el.
 
 A „Kapj rá!” roadshow további állomása:
 
•  Halbazár, Budapest Várkert Bazár, 2018. 11. 17.


NEWS: ; Agrár ; Élelmiszer ; Ipari hírek

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2019.08.02-04.

2019.09.12-14., Sopron,
innoLignum Sopron

2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

MASCUS

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre