Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


Megjelent a Siemens és a Bentley Systems közös fejlesztésű, felhőalapú digitális iker alkalmazása, a PlantSight
2018.10.26
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens és a Bentley Systems bejelentette a két társaság – egymást szinte tökéletesen kiegészítő – szoftver-portfolióján alapuló, közös fejlesztésű, PlantSight elnevezésű digitális megoldás bevezetését, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára a gyártóüzemek hatékonyabb működtetését.

A PlantSight valós idejű és a fizikai világgal folyamatosan szinkronizált digitális iker révén, üzemtípustól függetlenül lehetővé teszi a különböző forrásokból származó adatok alapján az üzemben működő berendezések komplex, digitális leképezését és nyomon követését. A szenzoroktól érkező, megbízható és jó minőségű adatok és információk révén hatékonyabban biztosítható az üzem megbízhatósága, rendelkezésre állása és leállásmentes működése.
 
A való világban minden üzem folyamatosan változik és fejlődik, nem csak a bennük található gépek és berendezések, de az ezekhez kapcsolódó műszaki adatok típusai és formátumai is módosulnak. Ennek megfelelően a digitális ikernek is megbízhatóan, teljes körűen és pontosan követnie kell a fizikai valóság és a virtuális mérnöki leképezés módosulásait. A gyakori módosítások és változások hozzá tartoznak a működés mindennapjaihoz. A PlantSight révén az üzemtulajdonosok illetve üzemirányítók kiaknázhatják a digitális iker nyújtotta előnyöket, a meglevő fizikai vagy virtuális környezet megzavarása nélkül.
 
A feldolgozó iparágakban, ahol jellemzőek a folyamatos beruházások, a digitális iker hatékonysága attól függ, mennyire megbízható és hozzáférhető a hagyományos 2D és 3D modell formátumban kapott és folyamatosan frissülő, pillanatnyi információ. A PlantSight minden érintett számára felhőalapú vagy weben keresztüli betekintést és hozzáférést biztosít a meglevő adatokhoz és eszköz interfészekhez, ezáltal lehetővé téve minden változás és módosítás azonnali és pontos rögzítését és kezelését.
 
A PlantSight valós idejű, digitális, felhőalapú ikermegoldása révén a működéssel és a projektekkel kapcsolatos műszaki adatok tökéletesen egységesíthetők. Minden terület és minden érintett azonnal konzisztens adatokhoz és leképezésekhez férhet hozzá. Ez nagyban megkönnyíti és felgyorsítja a gépek és berendezések adatainak és információinak és ezáltal az üzem teljes dokumentációjának naprakészen tartását és minőségének javítását.
 
Greg Bentley, a Bentley Systems vezérigazgatója elmondta: „A Bentley Systems és a Siemens stratégiai szövegségének első pillanatától kezdve mindkét társaság azon a véleményen volt, hogy a PlantSight fejlesztése kiemelt fontosságú feladat, amellyel ügyfeleink számára rendkívüli mértékben megkönnyíthetjük az üzemek működtetését. A Siemens nemrégiben bejelentette, hogy a gyártó- és feldolgozóüzemekhez kínált digitális megoldásait egyesíti, ezzel lehetővé téve, hogy felhőalapú szolgáltatás útján a Comos, OpenPlant, MindSphere és Teamcenter egymást kiegészítő elemeit egyesítsük. Az így létrejött PlantSight képes arra, hogy a feldolgozóipar legfontosabb prioritásának – az üzemek digitalizálásának – megvalósításához sikerrel hozzájáruljon, az üzemek valós idejű digitális iker megoldása révén."
 
A PlantSight új fejezetet jelent a Bentley-vel való együttműködésünkben, és új horizontokat nyit meg a feldolgozóiparban az adatok hatékony felhasználása terén. A Bentley és a Siemens egymást kiegészítő tudásán és szakértelmén alapuló, közös fejlesztésű megoldás kulcsfontosságú lépés a digitális iker technológia hatékonyabbá tételében, és egy konzisztens, integrált, digitális értéklánc kialakításában. A legújabb, jövőbeli technológiák átvételével folyamatosan bővítjük társaságunk Digitális Válllat portfolióját" – mondta Klaus Helmrich, a Siemens AG igazgatótanácsának tagja.
 
Valentijn de Leeuw, az ARC Advisory Group alelnöke a következőket mondta: „Véleményem szerint a Siemens és a Bentley most kifejlesztett PlantSight szolgáltatása szilárd alapot teremt a következő generációs teljesítmény-felügyeleti és információs rendszerekhez. A valós idejű digitális iker alkalmazással az üzem egyes pontjairól érkező adatok és információk konzisztensen egyesíthetők, hatékony és gyors beavatkozást és irányítást tesznek lehetővé, javítják és biztonságosabbá teszik a gépkezelők képzését szimulációs módszerrel, emellett támogatják a folyamat-szimulációkat, eszközstratégiai és megbízhatósági alkalmazásokat. A mikroszolgáltatások számának növekedésével a rendszer kínálta előnyök a későbbiekben tovább bővülnek.

A PlantSight Vision-ről

A PlantSight egyesíti a projekt digitális ikert az irányító rendszer digitális ikerrel, és rövidesen a teljesítmény digitális ikerre és komponens termék digitális ikerre is kiterjed majd.
 
A PlantSight a valós üzem digitális mását képezi le „folyamatos” adatgyűjtés és valóságmodellező felhőszolgáltatások révén. A földről, illetve levegőből (drónokról) készített, egymást részben átfedő fényképekből és (ahol szükséges) kiegészítő lézerszkenner képekből a rendszer mérnöki pontossággal elkészíti az adott objektum virtuális mását – az üzem digitális leképezését, amelyen belül minden komponens pontosan lokalizálható.
 
Az üzem folyamatosan bővülő és változó műszaki információinak szinkronizálásához a Bentley és a Siemens Comos szakértői közösen fejlesztették ki a PlantSight hálózatba kapcsolt adatkörnyezetét, a Connected Data Environmentet (CDE). A CDE-ben futnak össze és kerülnek összefésülésre a digitális komponensek különböző technikai és műszaki adatai (többek közt a hozzájuk tartozó tag-ek). A PlantSight CDE számos különböző, külső forrásból származó, releváns adatot is tartalmaz, például projektcélokat, vezérlőrendszeri adatokat, az adott digitális komponens jelzőcímkéjén (tag) feltüntetett mértékig.

Az üzemmérnökök számára egy valós idejű digitális iker megoldás annál értékesebb, minél jobb hozzáférést biztosít olyan megbízható adatokhoz és információkhoz, amelyek 2D és 3D formában szerkeszthetők és megjeleníthetők. Új felhőalapú és web interfészén keresztül a PlantSight képes kihasználni és egyesíteni a Comos és az OpenPlant egymást kiegészítő, bizonyítottan hatékony műszaki funkcióit, teljesen integrálva a funkcionális és térbeli modellezést. Most először nyílik arra lehetőség, hogy a mérnökök a helyszínen egyszerre hozzáférhetnek meglevő adatokhoz és eszköz interfészekhez is, biztosítva, hogy a módosítások és változások valós időben és pontosan rögzítésre kerüljenek a PlantSight módosítási naplójában.
 
Ugyanilyen fontos szempont, hogy a valós idejű digitális iker alkalmazás a felhőalapú hozzáférésen, és a biztonságos, nyílt architektúrájú CDE-n keresztül, az információk széleskörű és átfogó megjelenítését biztosítja az üzem teljes életciklusa alatt, így többek közt minden információ kevert valóság (mixed-reality) megjelenítését, és ami még fontosabb, a gépi tanulás és analitika digitális megjelenítését.
 
A PlantSight digitális iker alkalmazást a Siemens és a Bentley egymástól függetlenül, külön-külön is hirdeti, az első felhasználók kiválasztása már zajlik. A társaságok jelenleg már a PlantSight legmodernebb teljesítmény-felügyeleti (APM) funkciókkal való bővítésén dolgoznak, hogy a lehető legtöbb előnyt tudják kihozni a Siemens MindSphere IoT operációs rendszerén alapuló szolgáltatásokból. A gyártott digitális komponensek esetén a Siemens Teamcenter PLM széleskörű hozzáférést biztosít a termék digitális ikrekhez szimulációs és javítási célra.

További információk az ARC közleményéről:  https://www.arcweb.com/sites/default/files/Documents/client-sponsored/bentley-and-siemens-vision-for-cloud-based-distributed-engineering-and-operations.pdf

További információk a Bentley Systems-ről: www.bentley.com

www.siemens.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Robot, automatika ; Lézer ; IT, informatika ; Internet ; Siemens


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre