Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Szinte mindegyik ügyfelünk vidéki, szeretünk vidékre felmenni.
8 % feletti hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 17 M Ft/év bevétellel, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hírek közzététele  Hirdethet  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Autó, jármű   Automatizált vezetés   Robot   MI   3D nyomtatás   Cégfelvásárlás  Riport  

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2018.12.11.
Kereső

IpariCégek.hu érdekeltség:
EladóCégek.hu: Hogyan
tudja jól eladni ipari cégét?


Ipari cégeladásról egyszerűen:
a CégeladásBlog.hu, a www.eladocegek.hu oldalain.


IpariCégek.hu érdekeltség:
Ipariingatlanok.hu hirdetések:


Tulajdonosi Hirdetések (H.)
HIRDETHET: Tulajdonos (H.)

Telek ingatlanok:
Telekingatlanok.hu


IpariCégek.huTérkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Ipartörténet:
- Retro Design Center
- Maróti Motorgyűjtemény

- IpariCégek.hu:
. Múzeum, ipartörténet
- Ipartörténet videók
Segítség a honlap használatához
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;
- aldomain.ipari.hu listái ;

IpariCégek.hu

HUNGAROMED átalakulóban az egészségügy
2018.10.13
Forrás: HUNGEXPO, Hírek
Fontos bejelentések és szakmai eszmecserék helyszíne volt a Hungexpo Budapesti Vásárközpont.

Az október 11–13. között megrendezett első HUNGAROMED Egészségügyi és Orvos technológiai kiállításon és konferencián jelen voltak a magyar egészségügy meghatározó szereplői: orvosok, intézményvezetők, cégek és az egészségügy szinte összes területének képviselői. A rendezvényen 2.300 négyzetméteren csaknem 100 kiállító mutatta be termékeit, szolgáltatásait.

Az egészségipar mindenhol a világon – így Magyarországon is – az egyik legdinamikusabban fejlődő ágazat. Ráadásul nem átmeneti, a divat vagy az aktuálisan felfutó kereslet szülte konjunkturális ágazatról, hanem tartósan és folyamatosan bővülő, stabil, a recessziótól is szinte teljesen védett piacról van szó. Olyanról, amely más ágazatokra is innovatív hatással van” – mondta a kiállítás megnyitóján Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója. Mindezeket figyelembe véve indította el idén a Hungexpo a HUNGAROMED Egészségügyi és Orvostechnológiai kiállítást és konferenciát, amely a cég reményei szerint hamarosan nemcsak idehaza, hanem a régióban is a szakma tájékozódási pontja lehet.

Az október 11–13. között megrendezett kiállításon 2.300 négyzetméteren 97 kiállító – köztük a legnagyobb orvostechnikai, valamint gyógyászati segédeszköz gyártó-és forgalmazó cégek, magán egészségügyi szolgáltatók, egészségbiztosítók, szakmai szervezetek – mutatták be termékeiket, szolgáltatásaikat. Az eseményen részt vett a szakma élvonala. A kiállításon és a hozzá kapcsolódó programokon keresztül megismerhetők voltak a legújabb technológiai eredmények, a legfrissebb elemzések.

A HUNGAROMED égisze alatt rendezték meg idén a 40. Medicina konferenciát, amelyen az ágazat szinte teljes vezérkara részt vett. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere nyitóbeszédében elmondta: heteken belül elfogadhatja a kormány az alapellátás megerősítéséről szóló javaslatcsomagot. Hozzátette: mindenki azt szeretné, hogy a magyar egészségügy átalakuljon, de ehhez meg kell határozni az ágazat struktúráját, tevékenységét, és szanálni kell a kórházak gazdálkodási és pénzügyi rendjét. Ezek miatt is készültek el az öt nagy betegségcsoportban a népegészségügyi programok a prevenciótól a rehabilitációig, és ha ezeket a programokat egymásra rakjuk, kiépül a magyar ellátórendszer. A miniszter emlékeztetett arra, hogy a kormány hivatalba lépésekor „kezelni kellett a kórházi fertőzések kérdését”. Kásler Miklós ismételten fontos feladatnak nevezte a magán és az állami ellátórendszer törvényileg szabályozott szétválasztását is. A konferencián a nemzeti egészségprogramokat kidolgozó intézmények képviselői is részt vettek. Mind egyetértettek abban, hogy nagy szükség van az alapellátás erősítésére. Dr. Kásler Miklós a beszélgetés zárszavában azt mondta: mindig az volt a véleménye, hogy a magyar egészségügy rendkívüli emberi és szakmai tartalékokkal rendelkezik. „Nem kell mást tenni, mint segíteni, hogy ezek a képességek teret kapjanak” – fogalmazott a tárcavezető.

A kiállítás három előadó termében a szakmai partnerek telt házas konferenciákat, továbbképzéseket tartottak. Kiemelkedő volt a MediKlaszter Nemzetközi Orvostechnikai Konferenciája, ahol a fő téma a magyar orvostechnikai ipar innovációja, bel-és külföldi versenyképességének növelése volt. Az akkreditált kreditpontos továbbképzések közül nagyon népszerű volt a Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társaságának képzése, ahol több, mint 100 szakember szerzett értékes kreditpontokat. A két napos BrainMarathon 4 Health versenyen pedig egyetemi hallgatók és frissdiplomások arra kerestek megoldást, hogy hogyan lehet a legelmaradottabb régiók lakosságát egészségesebbé tenni a digitális technológiák segítségével.

A kormány egészségügyi terveiről beszélt a kiállítás csütörtöki megnyitóján Dr. Gondos Miklós, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) főigazgatója is. Mint mondta, a kormány Kelet-Közép-Európa legfejlettebb egészségügyi ellátását szeretné elérni a következő években, azt ezt célzó fejlesztések már folyamatban vannak. Ehhez képest problémának nevezete a hazai beszállítók alacsony számát. „Magyarországon a hazai beszállítók csak 18 százalékban vesznek részt a piac alakulásában. Ez a szám Németországban 60 százalék. Öt éves céljaink között szerepel, hogy itthon elérjük az 50 százalékot a fém ortopédiai implantátumok, a nagy értékű eszközök, az ágy melletti betegfigyelő eszközök és a labordiagnosztika terén” – mondta a főigazgató. Arról is beszélt, hogy a kormány kiemelten kezeli az egészségügyi fejlesztéseket. A Széchenyi 2020 Program keretében eddig 160 milliárd forintot költött a betegbiztonság fejlesztésére, az egynapos ellátás, a pszichiátriai, a gyermeksürgősségi és az addiktológiai ellátás infrastruktúrájának fejlesztésére. Emellett a kormány saját erőforrásaiból csaknem 700 milliárd forintot fordít az uniós fejlesztésekből kimaradó Közép-magyarországi Régió egészségügyének megújítására. Az Egészséges Budapest Program keretében javulni fog az infrastruktúra, a betegbiztonság, a sürgősségi ellátás hatékonysága, nő a beteg elégedettség és könnyebbé válik a hozzáférés a különböző szolgáltatásokhoz” – jelentette ki a főigazgató. A fővárosban épülő három centrumkórház kapcsán elmondta: ezek az év 365 napján 0-24 órában fognak működni. Emellett a kormány 25 kórház és 32 szakrendelő felújítását végzi el a következő öt évben.

A kiállítás utolsó napján, ingyenes Családi Egészségnappal, szűrésekkel és tanácsadással várták a látogatókat. A legkisebbek a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesületének Teddy Maci Kórházában játékosan megismerkedhettek a gyógyítás fontosságával, a bátrabbak pedig megmérettethették magukat az „ÉV EGÉSZSÉGVERSENYZŐJE” címért, ahol értékes ajándékokat is nyerhettek.

Az első HUNGAROMED-et a szervezők sikeresnek értékelték. Ganczer Gábor vezérigazgató elmondta ugyanakkor, hogy felhasználják a kiállítóktól és látogatóktól érkező észrevételeket, és ezeket figyelembe veszik a következő évek rendezvényeinek tervezésénél.

www.hungexpo.hu  


NEWS: ; Ipari hírek ; Kiállítás ; Hungexpo

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

¤ Ipari cégetkeresünk
¤ Eladó ipari cégek
¤ Eladó ipari ingatlanok
2019.01.23-26., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert


Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

Hungexpo
HUNGEXPO

Eladó Kúria
teljes berendezéssel:
Kúria eladó teljes berendezéssel

Kiemelt technológiai hírkategóriáink:
- Autó, jármű, közlekedés
- Automatizált vezetés

- Robot, automatika
- Mesterséges intelligencia
- Kiterjesztett valóság (AR)
- Virtuális valóság (VR)
- 3D nyomtatás

- Mágnes, MR, MRI
- Lézer
- Ultrahang
- Radar

- Energia, közmű, akkumulátor
- Solar

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hírek közzététele   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Autó, jármű   Automatizált vezetés   Robot   MI   3D   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Ipari Blog   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre