Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.03.19.
Kereső

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

HUNGAROMED átalakulóban az egészségügy
2018.10.13
Forrás: HUNGEXPO, Hírek
Fontos bejelentések és szakmai eszmecserék helyszíne volt a Hungexpo Budapesti Vásárközpont.

Az október 11–13. között megrendezett első HUNGAROMED Egészségügyi és Orvos technológiai kiállításon és konferencián jelen voltak a magyar egészségügy meghatározó szereplői: orvosok, intézményvezetők, cégek és az egészségügy szinte összes területének képviselői. A rendezvényen 2.300 négyzetméteren csaknem 100 kiállító mutatta be termékeit, szolgáltatásait.

Az egészségipar mindenhol a világon – így Magyarországon is – az egyik legdinamikusabban fejlődő ágazat. Ráadásul nem átmeneti, a divat vagy az aktuálisan felfutó kereslet szülte konjunkturális ágazatról, hanem tartósan és folyamatosan bővülő, stabil, a recessziótól is szinte teljesen védett piacról van szó. Olyanról, amely más ágazatokra is innovatív hatással van” – mondta a kiállítás megnyitóján Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója. Mindezeket figyelembe véve indította el idén a Hungexpo a HUNGAROMED Egészségügyi és Orvostechnológiai kiállítást és konferenciát, amely a cég reményei szerint hamarosan nemcsak idehaza, hanem a régióban is a szakma tájékozódási pontja lehet.

Az október 11–13. között megrendezett kiállításon 2.300 négyzetméteren 97 kiállító – köztük a legnagyobb orvostechnikai, valamint gyógyászati segédeszköz gyártó-és forgalmazó cégek, magán egészségügyi szolgáltatók, egészségbiztosítók, szakmai szervezetek – mutatták be termékeiket, szolgáltatásaikat. Az eseményen részt vett a szakma élvonala. A kiállításon és a hozzá kapcsolódó programokon keresztül megismerhetők voltak a legújabb technológiai eredmények, a legfrissebb elemzések.

A HUNGAROMED égisze alatt rendezték meg idén a 40. Medicina konferenciát, amelyen az ágazat szinte teljes vezérkara részt vett. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere nyitóbeszédében elmondta: heteken belül elfogadhatja a kormány az alapellátás megerősítéséről szóló javaslatcsomagot. Hozzátette: mindenki azt szeretné, hogy a magyar egészségügy átalakuljon, de ehhez meg kell határozni az ágazat struktúráját, tevékenységét, és szanálni kell a kórházak gazdálkodási és pénzügyi rendjét. Ezek miatt is készültek el az öt nagy betegségcsoportban a népegészségügyi programok a prevenciótól a rehabilitációig, és ha ezeket a programokat egymásra rakjuk, kiépül a magyar ellátórendszer. A miniszter emlékeztetett arra, hogy a kormány hivatalba lépésekor „kezelni kellett a kórházi fertőzések kérdését”. Kásler Miklós ismételten fontos feladatnak nevezte a magán és az állami ellátórendszer törvényileg szabályozott szétválasztását is. A konferencián a nemzeti egészségprogramokat kidolgozó intézmények képviselői is részt vettek. Mind egyetértettek abban, hogy nagy szükség van az alapellátás erősítésére. Dr. Kásler Miklós a beszélgetés zárszavában azt mondta: mindig az volt a véleménye, hogy a magyar egészségügy rendkívüli emberi és szakmai tartalékokkal rendelkezik. „Nem kell mást tenni, mint segíteni, hogy ezek a képességek teret kapjanak” – fogalmazott a tárcavezető.

A kiállítás három előadó termében a szakmai partnerek telt házas konferenciákat, továbbképzéseket tartottak. Kiemelkedő volt a MediKlaszter Nemzetközi Orvostechnikai Konferenciája, ahol a fő téma a magyar orvostechnikai ipar innovációja, bel-és külföldi versenyképességének növelése volt. Az akkreditált kreditpontos továbbképzések közül nagyon népszerű volt a Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társaságának képzése, ahol több, mint 100 szakember szerzett értékes kreditpontokat. A két napos BrainMarathon 4 Health versenyen pedig egyetemi hallgatók és frissdiplomások arra kerestek megoldást, hogy hogyan lehet a legelmaradottabb régiók lakosságát egészségesebbé tenni a digitális technológiák segítségével.

A kormány egészségügyi terveiről beszélt a kiállítás csütörtöki megnyitóján Dr. Gondos Miklós, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) főigazgatója is. Mint mondta, a kormány Kelet-Közép-Európa legfejlettebb egészségügyi ellátását szeretné elérni a következő években, azt ezt célzó fejlesztések már folyamatban vannak. Ehhez képest problémának nevezete a hazai beszállítók alacsony számát. „Magyarországon a hazai beszállítók csak 18 százalékban vesznek részt a piac alakulásában. Ez a szám Németországban 60 százalék. Öt éves céljaink között szerepel, hogy itthon elérjük az 50 százalékot a fém ortopédiai implantátumok, a nagy értékű eszközök, az ágy melletti betegfigyelő eszközök és a labordiagnosztika terén” – mondta a főigazgató. Arról is beszélt, hogy a kormány kiemelten kezeli az egészségügyi fejlesztéseket. A Széchenyi 2020 Program keretében eddig 160 milliárd forintot költött a betegbiztonság fejlesztésére, az egynapos ellátás, a pszichiátriai, a gyermeksürgősségi és az addiktológiai ellátás infrastruktúrájának fejlesztésére. Emellett a kormány saját erőforrásaiból csaknem 700 milliárd forintot fordít az uniós fejlesztésekből kimaradó Közép-magyarországi Régió egészségügyének megújítására. Az Egészséges Budapest Program keretében javulni fog az infrastruktúra, a betegbiztonság, a sürgősségi ellátás hatékonysága, nő a beteg elégedettség és könnyebbé válik a hozzáférés a különböző szolgáltatásokhoz” – jelentette ki a főigazgató. A fővárosban épülő három centrumkórház kapcsán elmondta: ezek az év 365 napján 0-24 órában fognak működni. Emellett a kormány 25 kórház és 32 szakrendelő felújítását végzi el a következő öt évben.

A kiállítás utolsó napján, ingyenes Családi Egészségnappal, szűrésekkel és tanácsadással várták a látogatókat. A legkisebbek a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesületének Teddy Maci Kórházában játékosan megismerkedhettek a gyógyítás fontosságával, a bátrabbak pedig megmérettethették magukat az „ÉV EGÉSZSÉGVERSENYZŐJE” címért, ahol értékes ajándékokat is nyerhettek.

Az első HUNGAROMED-et a szervezők sikeresnek értékelték. Ganczer Gábor vezérigazgató elmondta ugyanakkor, hogy felhasználják a kiállítóktól és látogatóktól érkező észrevételeket, és ezeket figyelembe veszik a következő évek rendezvényeinek tervezésénél.

www.hungexpo.hu  


NEWS: ; Ipari hírek ; Kiállítás ; Hungexpo

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, ipariingatlanok.com, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai

2017.04.05-09., Hungexpo:
Construma

Hungarotherm

Reneo

Otthon Design

Construma Kert


2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre