Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.03.19.
Kereső

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Mától szombatig HUNGAROMED!
2018.10.11
Forrás: HUNGEXPO, Hírek
Megnyitott a HUNGAROMED Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítás, ahol az orvostechnikai és gyógyászati segédeszközöktől kezdve, az ápolási eszközökön, kórháztechnikán át a gyógyszerellátást és a betegek otthonápolását segítő eszközökig felvonul a szakma élvonala.

Az Egészséges Budapest Program kereteiben a Közép-Magyarországi Régió egészségügyi ellátásának megújulása, a digitalizációjában rejlő lehetőségek, valamint a következő évek nagy volumenű fejlesztései esélyt teremtenek többek között a hazai egészségügyi ipar technológiai innovációinak folyamatos fejlődésére, új megoldásokat adva az egészségügyben dolgozó szakemberek és betegeik számára.

A kiállítás és a hozzá kapcsolódó programokon keresztül megismerhetők a legújabb technológiai eredmények, áttekinthetők a legfrissebb elemzések és megvitatásra kerülnek az eddigi tapasztalatok, szabályozások.

Nemzetközi szakmai konferenciákkal és díjmentes kreditpontszerző továbbképzésekkel várják az egészségügyi szakma munkatársait, akik számára a rendezvény regisztráció ellenében térítésmentesen látogatható.

¤  Szakmai regisztráció: http://hungaromed.hu/hu/szakmai-regisztracio 

A kiállítás harmadik napján, október 13-án pedig ingyenes Családi Nappal, egészségügyi szűrésekkel készülnek minden érdeklődő számára.

¤  Látogatói regisztráció: http://hungaromed.hu/hu/latogatoi-regisztracio  

KIÁLLÍTÓK

Nettó 2.300 négyzetméteren 100 kiállító mutatja be termékeit, szolgáltatásait. A kiállítók között megtalálhatók a legnagyobb orvostechnikai, valamint gyógyászati segédeszköz gyártó-és forgalmazó cégek, magán egészségügyi szolgáltatók, egészségbiztosítók, szakmai szervezetek.
Megjelennek a magyar orvostechnikai ipar piacvezető képviselői, mint a 77 Elektronika Műszeripari Kft., Innomed Medical, Diagon Diagnosztikai Kft., Medison Kft, Mediagnost Kft., Control-X Medical Kft., Sanatmetal Kft. Továbbá a Medicor Elektronika Zrt., Siemens Healthcare Kft., Sanofi-Aventis Zrt., Hartman-Rico Hungária Kft., Hungimpex Kft., Duna Medical Center Kft., Legrand Magyarország Zrt., Hungimpex Kft., Beurer medical Hungary Kft., Rextre Kereskedelmi Kft.

¤  Kiállítói lista: http://hungaromed.hu/hu/kiallitoi-lista-2018  

KIEMELT SZAKMAI KONFERENCIÁK

OKTÓBER 11.:

Nemzetközi Orvostechnikai Konferencia a Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Akkreditált Innovációs Klaszter szervezésében

¤  A konferencia fő témája a Magyarországon 100 éve ipari termelést folytató, 2018-ban centenáriumát ünneplő, jelentős hazai innovációs potenciállal bíró orvostechnológiai ipar fejlesztése.

A gyógyszerészek szerepe a népegészségügyi mozgósításban, a Magyar Gyógyszerészi Kamara szakmai napja

¤  A kamarai területi szervezetek elnökeinek értekezlete a népegészségügyi mozgósítás jegyében​
¤  Középpontban az adherencia-fejlesztés: a Semmelweis Egyetem Gyógyszerügyi Szervezési Intézete, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság, a Hungaropharma, a Nemzeti Betegfórum és betegszervezetek szakmai fóruma a gyógyszerhasználattal összefüggő beteg-együttműködés (adherencia) fejlesztéséért.

OKTÓBER 12.:

40. Medicina Konferencia, amelyen nyitó előadást tart és kerekasztal beszélgetésen vesz részt az egészségügy meghatározó szereplőivel Dr. Kásler Miklós, az EMMI minisztere.

¤  A konferencián neves előadók részvételével többek között szó lesz az új Nemzeti Népegészségügyi Programról, a katasztrófa medicináról, a gyógyító intézmények finanszírozásáról és az ágazati innovatív gyógyszer- és orvos technológiákról.

Tudományos Fórum a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége szervezésében

¤  Legfrissebb kutatások és aktualitások a táplálkozástudományban.

KREDITMARATON - KREDITPONSZERZŐ TOVÁBBKÉPZÉSEK

Díjmentes, szabadon választható elméleti képzések több témában:

¤  NEVES Fórum – Tanuló szervezetek, avagy hogyan tehetjük biztonságosabbá a betegellátást
¤  Labordiagnosztika korszerű perspektívái
¤  A fizioterápia aktualitásai – gyógytornász-fizioterapeutáknak
¤  Digitális egészségügyi és Big Data lehetőségek a modern medicinában

CSALÁDI EGÉSZSÉGNAP – OKTÓBER 13.

A kiállítás témája a lakosság körében is egyre nagyobb jelentőséggel bír, ezért a HUNGAROMED harmadik napját, október 13-át megnyitják a nagyközönség előtt, így ingyenes Családi Egészségnappal is készülnek.
Egész napos egészségügyi szűrések a Siemens kiállítói standján és az Országos Közegészségügyi Intézet szűrőbuszában. A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége táplálkozási-dietetikai szaktanácsadással és testösszetétel méréssel várja az érdeklődőket. Bemutatják az OKOSTÁNYÉR®-t az új magyar táplálkozási ajánlást gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.
A Magyar Gyógytornászok-Fizioterapeuták Társasága egy igazi Közösségi Napra invitálja a látogatókat. Interaktív előadásaikban előtérbe kerül a gerincvédelem, a sportolási lehetőségek kerekesszékesek számára, valamint fizikai aktivitások a várandósság idején a kismamáknak.
A legkisebbek a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesületének Teddy Maci Kórházában játékosan megismerkedhetnek a gyógyítás fontosságával, a bátrabbak pedig megmérettethetik magukat az „ÉV EGÉSZSÉGVERSENYZŐJE” címért, ahol értékes ajándékokat is nyerhetnek.
Nem utolsó sorban pedig véradás is lesz, melyre minél több segítőt várunk!

Időpont: 2018.október 11-13.
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, Budapest X., Albertirsai út 10., D pavilon
Nyitvatartás: 2018.október 11-13. között 9.00-18.00-ig.
Belépés: I-es kapu, I-es fogadócsarnok
Parkolás: az Albertirsai úton térítésmentesen

Bővebb információ: http://hungaromed.hu/  

www.hungexpo.hu  


NEWS: ; Ipari hírek ; Kiállítás ; Hungexpo

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, ipariingatlanok.com, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai

2017.04.05-09., Hungexpo:
Construma

Hungarotherm

Reneo

Otthon Design

Construma Kert


2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre