Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Szinte mindegyik ügyfelünk vidéki, szeretünk vidékre felmenni.
8 % feletti hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 17 M Ft/év bevétellel, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hírek közzététele  Hirdethet  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Autó, jármű   Automatizált vezetés   Robot   MI   3D nyomtatás   Cégfelvásárlás  Riport  

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2018.12.11.
Kereső

IpariCégek.hu érdekeltség:
EladóCégek.hu: Hogyan
tudja jól eladni ipari cégét?


Ipari cégeladásról egyszerűen:
a CégeladásBlog.hu, a www.eladocegek.hu oldalain.


IpariCégek.hu érdekeltség:
Ipariingatlanok.hu hirdetések:


Tulajdonosi Hirdetések (H.)
HIRDETHET: Tulajdonos (H.)

Telek ingatlanok:
Telekingatlanok.hu


IpariCégek.huTérkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Ipartörténet:
- Retro Design Center
- Maróti Motorgyűjtemény

- IpariCégek.hu:
. Múzeum, ipartörténet
- Ipartörténet videók
Segítség a honlap használatához
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;
- aldomain.ipari.hu listái ;

IpariCégek.hu

A SEAT Párizs városában mutatja be újdonságait
2018.10.04
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
• A márka kapcsolatba lép a párizsiakkal és ideiglenes üzleteket (pop-up store) nyit a Saint-Lazare térnél és a Le BHV Marais nagyáruháznál

•  Sűrített földgázzal üzemelő modelleket tesztelhetnek az érdeklődők a Concorde térnél található Green Test Centerben
•  A Párizsi Autószalonon ünnepli világpremierjét az új SEAT Arona TGI
•  Bemutatkozik a nagyközönségnek az SUV offenzíva utolsó modellje, a SEAT Tarraco is

Párizs/Budapest, 2018. szeptember 18. - A SEAT és legfrissebb újdonságai megérkeztek Párizs városába. A francia fővárosban rendezett és a nagyközönség számára ma kezdődő autószalonnal egyidőben a SEAT két ideiglenes üzlet (pop-up store) nyitásával is készül. Ezeken keresztül a párizsi utcákon is megjelennek a márka legújabb modelljei, így a SEAT rajongói közelebbről is megismerkedhetnek majd velük.  

A SEAT Arona modellt állítja ki a márka az emblematikus Saint-Lazare térnél felállított ideiglenes üzletében, ahol a mai naptól a párizsiaknak lehetősége lesz a modell tesztvezetésére és tulajdonságainak feltérképezésére. Ezen kívül szombattól kezdődően a város legvonzóbb környékén található ikonikus Le BHV Marais nagyáruháznál találkozhatnak a rajongók a CUPRA márkával. Az üzlet belső terét egy kifinomult, egyedi, minőségi és személyre szabott elemeket felvonultató látványos kiállítás határozza meg. Az ideiglenes üzletben szintén megtalálhatóak lesznek azok a termékek és limitált sorozatban készült egyedülálló, új kiegészítők, amelyek a CUPRA márka és elismert partnerei - a Fabike, az L.G.R. vagy a Trakatan - együttműködése során készültek.

A SEAT elnöke, Luca de Meo kijelentette, hogy „Párizs a tökéletes háttér, hogy bemutassuk legfrissebb újdonságainkat, így például a Tarraco vagy az Arona TGI modelljeinket a nagyközönségnek. 2020-ig minden hat hónapban bemutatunk egy új autót, amely nyilván kihívások elé állítja vállalatunkat, ugyanakkor egy lehetőség is a SEAT márkában rejlő potenciál bemutatására. Még közelebb szeretnénk kerülni az emberekhez, éppen ezért elvittük autóinkat az ő természetes közegükbe, a párizsi utcákra.

Az október 14-ig tartó Párizsi Autószalont kísérő tevékenységeken belül a SEAT egy tesztvezetésre alkalmas pályát is kialakított a Concorde téren található Green Centerben. Itt a Leon és a sűrített földgáz (CNG) hajtással üzemelő Ibiza modelleket vihetik el egy tesztkörre az érdeklődők. Ezen kívül most először tekinthetik meg az új Arona TGI modellt, amely a világ első SUV modellje, amelyet sűrített földgáz (CNG) hajt és egyben a SEAT negyedik olyan modellje, amely ezzel a tiszta és hatékony üzemanyaggal segít a károsanyag-kibocsátás mérséklésében. Az Arona TGI érkezésével az európai autómárkák közül a SEAT kínálja a legszélesebb választékot sűrített földgázzal (CNG) üzemelő járművekből.

Végezetül pedig a márka - a 120 éves Párizsi Autószalon előtti tisztelgésből - részt vett a Concorde téren múlt vasárnap, szeptember 30-án megrendezett felvonuláson, mégpedig egy legendás SEAT 600 modellel.

Az SUV offenzíva elérte a Párizsi Autószalont is
A nagyközönség számára a mai napon megnyíló Párizsi Autószalonon a látogatók most először láthatják együtt a SEAT teljes SUV kínálatát, az Arona, Ateca és az új Tarraco modelleket. Az idei autószalonon a SEAT minden lehetséges módon gondoskodik róla, hogy a látogatók felfedezhessék a közelmúltban bemutatott új Tarraco modellben rejlő összes lehetőséget és részletet. A „Miért nem most rögtön?” jelmondatra felfűzött kiállításon a látogatók jobban megismerhetik az autót és különleges élményeket gyűjthetnek az interaktív szobában, amelynek tükröződő falai egyből a Tarraco világának közepébe repítik őket. Ez a modell új ügyfeleket nyer meg a márka számára, a SEAT megítélését nagyban javítja és pozitívan befolyásolja a vállalat pénzügyi eredményeit. A SEAT standján a Párizsi Autószalonon olyan képernyők is rendelkezésre állnak, amelyeken a látogatók teljesen személyre szabott autókat konfigurálhatnak az Ibiza, Arona, Leon, Ateca vagy akár a Tarraco modellekből.

SEAT Tarraco, a márka új zászlóshajója
A SEAT új szabadidő-autója mérföldkő, amely a spanyol márka belépését jelzi az akár hét személyes terepjárók kategóriájába. A szeptember 18-án Tarragonában bemutatott újdonság azt a formatervezési irányvonalat követi, amely alapján a vállalati jövőbeni járművei készülnek majd. A SEAT szabadidő-autóit megkoronázó Tarraco modellben megtalálható a SEAT termékskála valamennyi legfontosabb tulajdonsága: a forma és a funkcionalitás, a sportosság és a kényelem, az elérhetőség és a minőség és a technológia valamint az érzelem. Minden motor közvetlen befecskendezésű, turbó feltöltésű és start-stop technológiával ellátott, teljesítményük 150 és 190 lóerő között van.

SEAT Arona TGI, az első sűrített földgázzal (CNG) üzemelő SUV a piacon
Az Arona az első jármű a SEAT szabadidő-autói között, amelyet a benzin és a gázolaj fenntartható alternatívájaként számon tartott sűrített földgáz hajtással szereltek. Az Arona TGI modellt a SEAT főhadiszállásán, Martorellben tervezték, fejlesztették és gyártják. Az új modell környezetbarát hajtásának köszönhetően egy következő lépcsőfokot jelent a vállalat járműfejlesztési programjában, csökkenti a környezeti terhelést és költséghatékony megoldást kínál az ügyfelek számára.  Az új háromhengeres Arona TGI modellt egy 12 szelepes erőforrás hajtja, amelyhez egy hatsebességes manuális sebességváltó csatlakozik. Sűrített földgázzal a hatótávolsága 400 kilométer, benzin üzemmel pedig 160 kilométer megtételére képes.

CUPRA Ateca, az új márka szülötte
A sportos új SUV az új CUPRA márka első modellje, amely egyedülálló egyensúlyt képvisel a sportos autóvezetés élménye és a mindennapos használat könnyedsége között. Sportos formájával, egyedi stílusával és személyiségével hódít, ehhez pedig olyan műszaki megoldások párosulnak, amelyekkel a prémium kategória járműveinél találkozhatunk. Négyhengeres 2.0 TSI motorja 300 lóerő teljesítményre képes, ehhez egy hétsebességes kettős tengelykapcsolós (DSG) automata sebességváltó kapcsolódik.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2017-ben közel 470.000 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen közel 14.700 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Kiállítás ; Seat

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

¤ Ipari cégetkeresünk
¤ Eladó ipari cégek
¤ Eladó ipari ingatlanok
2019.01.23-26., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert


Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

Hungexpo
HUNGEXPO

Eladó Kúria
teljes berendezéssel:
Kúria eladó teljes berendezéssel

Kiemelt technológiai hírkategóriáink:
- Autó, jármű, közlekedés
- Automatizált vezetés

- Robot, automatika
- Mesterséges intelligencia
- Kiterjesztett valóság (AR)
- Virtuális valóság (VR)
- 3D nyomtatás

- Mágnes, MR, MRI
- Lézer
- Ultrahang
- Radar

- Energia, közmű, akkumulátor
- Solar

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hírek közzététele   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Autó, jármű   Automatizált vezetés   Robot   MI   3D   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Ipari Blog   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre