Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 % hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Önvezető   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.03.19.
Kereső

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Automatikus üzemanyag-megtakarító
2018.09.05
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Miért ne használnánk ki a tehergépkocsi mozgási energiáját a legnagyobb mértékben, hogy üzemanyagot takarítsunk meg? Ezt teszi a Scania új Pulse & Glide (pulzálás és vitorlázás) funkciója – még sík útszakaszokon is.

A hálózatba kapcsolhatóság gyökeresen megváltoztatta a hosszú távú fuvarozás feltételeit. Az elmúlt években számos új hatékonyságnövelő szolgáltatás és funkció jelent meg az új technológiának köszönhetően.
 
Ennek egyik példája az új, intelligens sebességszabályzó automatika, a Scania Active Prediction, amelyet 2012-ben vezettek be. A rendszer az elektronikus térkép domborzati adatai és a GPS-technológia segítségével meg tudja határozni a jármű előtti három kilométeres útszakasz topográfiai jellegét.

A rendszer ennek alapján választja meg a fokozatváltási és sebességszabályzási stratégiát a lehető legkisebb üzemanyag-fogyasztás eléréséhez. A hagyományos sebességtartó automatikához képest úgy tapasztaltuk, hogy az Active Prediction 5–7 százaléknyi üzemanyagot takaríthat meg, csupán körülbelül 0,9 százalékkal kisebb átlagsebesség mellett” – mondta Fredrik Roos, a Scania hajtásláncvezérlési stratégája.

De a Scania mérnökei nem álltak meg itt. Fredrik Roos és kollégája, Mikael Ögren létrehozott egy csapatot a fejlesztés folytatásához. A csapat arra az algoritmusra összpontosított, amely kiszámolja, hogy a jármű mozgási energiája hogyan hasznosítható szabadon gurításhoz (eco-roll) üresbe kapcsolt sebességváltóval.

Különböző sebességprofilok szimulációja során azt láttuk, hogy a közvetlenül a szabadon gurítási fázis előtt a sebességet megnövelő sémák jó hatással voltak az üzemanyag-fogyasztásra. Azt szerettük volna, hogy a rendszer ezt automatikusan tegye meg” – mondta Fredrik Roos.

A csapat erőfeszítéseinek eredménye, a Pulse & Glide, 2017-ben jelent meg, új funkcióval bővítve a Scania aktívan előrelátó sebességszabályzó automatikáját (Scania Cruise Control with Active Prediction – CCAP). A CCAP legfrissebb változatában a szabadon gurítás olyan enyhe lejtőkön is alkalmazható, amelyek normál körülmények esetén nem elég meredekek a sebesség megtartásához.

Hosszabb idő szabadon gurítással

A sebesség növelésével – Pulse –, majd szabadonfutással – Glide – az összesített idő, amelyet a jármű szabadon gurítással tölt, számottevően növelhető” – mondta Fredrik Roos. „Megfelelő útszakaszokon ez az új funkció önmagában is további akár 0,5 százalékkal is csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást.

Fredrik Roos szerint a kiteljesedett aktívan előrelátó rendszerben rejlő lehetőségek akkor tapasztalhatók legjobban, amikor 20 és 40 tonna közötti tömegű szerelvényekkel hegyvidéken, viszonylag enyhe forgalomban közlekedünk. De a Scania Pulse & Glide funkcióval ellátott új rendszere sík útszakaszokon is bizonyította létjogosultságát, 1,5 százalékos teljes üzemanyag-megtakarítást elérve a hagyományos sebességtartó automatikához képest.

Most Roos csapata már elkezdte a jövőbeli kihívásokat vizsgálni

Folyamatosan fejlesztjük az algoritmusokat, hogy elkerülhessük a szükségtelen fékezéseket azokban a helyzetekben, amikor sűrű a forgalom és kicsi a követési távolság a járművek között. Ez a forgatókönyv egyre gyakoribb lesz az önvezető konvojozás elterjedésével. Azt is vizsgáljuk, hogy miként optimalizálhatnánk a rendszert hibrid hajtásláncokhoz.

A Scaniáról
A Scania a szállítmányozási iparág vezető gyártói közé tartozik. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt közösen vezetjük a változást, mely a fenntartható fejlődés irányába mutat. 2017-ben 82.500 tehergépjárművet és 8.300 autóbuszt értékesítettünk, valamint 8 500 ipari- és hajómotort adtunk el ügyfeleinknek. A nettó értékesítési árbevétel megközelítette a 120 milliárd svéd koronát, aminek 20%-a a szervizszolgáltatásokból adódott. Az 1891-ben alapított Scania több mint 49.300 alkalmazottjával mintegy száz országban van jelen. A kutatás és fejlesztés jellemzően Svédországban összpontosul, kiegészülve Brazíliával és Indiával, míg a termelés Európában, Dél-Amerikában és Ázsiában folyik, regionális központtal Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a Volkswagen Truck & Bus tagja.

További információkért látogasson el a www.scania.hu weboldalra!


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Önvezető ; Munkagép, haszongép ; Logisztika ; Ipari hírek ; Business ; Scania

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásraEladó domainek:
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, ipariingatlanok.com, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu2017.04.05-09., Hungexpo:
Construma

Hungarotherm

Reneo

Otthon Design

Construma Kert

2019.05.14-17., Hungexpo:
MACH-TECH, Ipar Napjai


2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre