Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Szinte mindegyik ügyfelünk vidéki, szeretünk vidékre felmenni.
8 % feletti hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 17 M Ft/év bevétellel, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hírek közzététele  Hirdethet  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Autó, jármű   Automatizált vezetés   Robot   MI   3D nyomtatás   Cégfelvásárlás  Riport  

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2018.12.11.
Kereső

IpariCégek.hu érdekeltség:
EladóCégek.hu: Hogyan
tudja jól eladni ipari cégét?


Ipari cégeladásról egyszerűen:
a CégeladásBlog.hu, a www.eladocegek.hu oldalain.


IpariCégek.hu érdekeltség:
Ipariingatlanok.hu hirdetések:


Tulajdonosi Hirdetések (H.)
HIRDETHET: Tulajdonos (H.)

Telek ingatlanok:
Telekingatlanok.hu


IpariCégek.huTérkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Ipartörténet:
- Retro Design Center
- Maróti Motorgyűjtemény

- IpariCégek.hu:
. Múzeum, ipartörténet
- Ipartörténet videók
Segítség a honlap használatához
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;
- aldomain.ipari.hu listái ;

IpariCégek.hu

Magyar innovációk a Spree partján
2018.09.25
Forrás: Knorr-Bremse, Sajtóközlemény
Budapest, 2018. szeptember 25. – Magyarországi fejlesztéseket is elvitt a berlini InnoTrans 2018 kiállításra a Knorr-Bremse.

A világ vezető közlekedési szakvásárán a biztonságot és a környezet védelmét állította a fókuszba a Magyarországon is jelentős K+F-kapacitással rendelkező vállalat.

Sikeresen szerepelt a nemzetközi vasútijármű- és közlekedéstechnikai szakvásáron a nagyrészt magyar mérnökök és informatikusok által fejlesztett iCOM Assist vezetőtájékoztató rendszer, amely a vonatvezetőnek szolgáltat a vasútbiztonságot segítő, valós idejű információkat. Az optimális sebesség meghatározásához a járműszerelvény és az útvonal számos fizikai paraméterét veszi figyelembe az algoritmus. Az optimalizálást végző szoftver alapos kutatómunka eredménye, amely jelentős mértékben a Knorr-Bremse budapesti fejlesztőmérnökeinek érdeme. A rendszer döntéstámogató funkciója segít meghatározni, hogy az elektrodinamikus vagy a pneumatikus féket célszerű-e használni a lassítás során. Az iCOM Assist az útvonal, a külső körülmények és az aktuális sebesség összehangolása révén az energiafelhasználás és az amortizáció csökkentése, a menetrend pontosságának növelése, valamint a vonatvezetői készségek fejlesztése terén is előrelépést jelent. (A témában videós anyagok elérhetők Knorr-Bremse Group Youtube csatornán:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLKswuzcKBjJPTVtQ87gCaQa56fUWXbkjb)

Kulcsszerepet kapott a szakvásáron a Knorr-Bremse új, fejlesztést támogató környezettudatos tervezési rendszere: az ECO-Design célja, hogy továbbfejlesztett eszközökkel és gyártási eljárásokkal mérsékelje a széndioxid kibocsátást és a környezetterhelést, valamint a gyártással és az üzemeltetéssel kapcsolatos energiafogyasztást. Az ECO-Design területén elért eredmények létrejöttében szintén komoly szerepet vállaltak a Knorr-Bremse elsőszámú gyártó- és fejlesztőközpontjának, a budapesti egységnek a mérnökei – a végeredmény pedig a müncheni fejlesztőkkel közös „gyermek”. Az új termékek kisebb környezeti hatását elsősorban az újragondolt terméktervezés és anyaghasználat, illetve az ezekhez köthető hosszabb karbantartási periódus eredményezte. Az összehasonlító karbonlábnyom-számításokat és a kapott értékek megjelenítéséhez szükséges kalkulációt budapesti mérnökök végezték. Az eredmények látványosak, hiszen például az egyik Knorr-Bremse kormányszelep új, környezettudatos kialakításával 52 százalékos kibocsátás csökkentést sikerült elérni.

A budapesti fejlesztőközpontban kidolgozott fejlesztési irányok mutatkoztak be az Innotrans egyik idei slágertémájában, a vasúti áruszállítás digitalizációjában. Itt az igények és a fejlesztések már túlléptek a GPS-alapú nyomonkövetésen: a jelent az intelligens monitoring, a jövőt pedig a teljes körű automatizálás jelenti. Az innovációkat ugyanakkor az év eleje óta valós körülmények között, ipari környezetben tesztelik, a szakvásáron pedig egy Budapesten kialakított, funkcionális modell segítségével mutatták be a digitális megoldásokat. A digitális technológiák fékrendszerbe való integrálása a széleskörű tájékoztatást, az átláthatóságot, a folyamatok optimalizálását és a költségek csökkentését szolgálja. A kiállítás helyszínén szemléltetett és elvégezhető automata fék- és súlykontroll-teszt igen népszerű volt a látogatók körében, hiszen egy működő fékrendszer bemutatása és a tehervagonokra jellemző, tisztán pneumatikus rendszernek a legújabb technológiával való monitorozása rendhagyó jelleggel bírt.

InnoTrans 2018 szakvásár
Rendszerek, emberek, kapcsolatok – ezzel a hármas mottóval vett részt a fékrendszerek területén piacvezető Knorr-Bremse az idei InnoTrans szakvásáron, mely a közlekedés technológia vezető kiállítása. A kétévenkénti Berlinben megrendezésre kerülő konferencia fő témaköre a vasúti közlekedés, ezen belül a technológia, az infrastruktúra, a vasúti járművek belső kialakítása, alagútépítés, személyszállítás, valamint az ágazathoz kapcsolódó IT szolgáltatások.

Knorr-Bremse:

A Knorr-Bremse a világ piacvezető vasúti szerelvény- és haszongépjármű-fékrendszer gyártója. A vállalatcsoport 2017-ben 6,2 milliárd euró árbevételt ért el. A Knorr-Bremse 30 országban 25.000 munkatársat foglalkoztat, akik fék-, beszálló-, vezérlő- és energiaellátó rendszerek, fűtő-, szellőző- és légkondicionáló rendszerek, vezető-asszisztens rendszerek, valamint erőátviteli és átvitel-vezérlő megoldások fejlesztésével, gyártásával és szervizelésével foglalkoznak. Több mint 110 évnyi tapasztalattal rendelkező technológiai vezetőként a vállalatcsoport termékein keresztül jelentős mértékben hozzájárul a közúti és a vasúti közlekedés biztonságának növeléséhez. Nap mint nap világszerte több, mint egy milliárd ember helyezi bizalmát a Knorr-Bremse által gyártott rendszerekbe.

A Knorr-Bremse két magyarországi egységében a legfejlettebb technológiát használják. Budapest a vasúti fékrendszerek tervezésének és gyártásának a központja, míg Kecskeméten a haszongépjárművek számára készülnek fékrendszerek. A Knorr-Bremse Rail Systems Budapestnél több mint 1700 munkavállaló – köztük 500 mérnök – foglalkozik a high-tech vasúti fékrendszerek előállításával a tervezéstől kezdve a gyártásig. A társaság hazánk egyik legnagyobb munkáltatója.  

www.knorr-bremse.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; YouTube ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Kiállítás ; Knorr-Bremse

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

¤ Ipari cégetkeresünk
¤ Eladó ipari cégek
¤ Eladó ipari ingatlanok
2019.01.23-26., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert


Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

Hungexpo
HUNGEXPO

Eladó Kúria
teljes berendezéssel:
Kúria eladó teljes berendezéssel

Kiemelt technológiai hírkategóriáink:
- Autó, jármű, közlekedés
- Automatizált vezetés

- Robot, automatika
- Mesterséges intelligencia
- Kiterjesztett valóság (AR)
- Virtuális valóság (VR)
- 3D nyomtatás

- Mágnes, MR, MRI
- Lézer
- Ultrahang
- Radar

- Energia, közmű, akkumulátor
- Solar

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hírek közzététele   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Autó, jármű   Automatizált vezetés   Robot   MI   3D   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Ipari Blog   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre