Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Szinte mindegyik ügyfelünk vidéki, szeretünk vidékre felmenni.
8 % feletti hozammal: Bérbeadott üzleti ingatlan céggel eladó, 17 M Ft/év bevétellel, 119 M Ft
ÜZLETI AJÁNLATOK:   Ipari céget keresünk   Eladó ipari cégek   Eladó ipari ingatlanok   Hirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hírek közzététele  Hirdethet  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Autó, jármű   Automatizált vezetés   Robot   MI   3D nyomtatás   Cégfelvásárlás  Riport  

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2018.12.11.
Kereső

IpariCégek.hu érdekeltség:
EladóCégek.hu: Hogyan
tudja jól eladni ipari cégét?


Ipari cégeladásról egyszerűen:
a CégeladásBlog.hu, a www.eladocegek.hu oldalain.


IpariCégek.hu érdekeltség:
Ipariingatlanok.hu hirdetések:


Tulajdonosi Hirdetések (H.)
HIRDETHET: Tulajdonos (H.)

Telek ingatlanok:
Telekingatlanok.hu


IpariCégek.huTérkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Ipartörténet:
- Retro Design Center
- Maróti Motorgyűjtemény

- IpariCégek.hu:
. Múzeum, ipartörténet
- Ipartörténet videók
Segítség a honlap használatához
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;
- aldomain.ipari.hu listái ;

IpariCégek.hu

Üzemanyagszállító gépjármű alumínium tartályok hegesztése robottal
2018.09.26
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Kifizetődik az átállás félautomatikus hegesztési eljárásról teljesen automatikusra!
Az olasz OMT cég egyértelmü munkakönnyítésről és 51%-os ciklusidő csökkenésről számolt be az igm robotrendszer alkalmazásával.

Az OMT cég a gyártócsarnokát üzemenyagszállító  gépjármű alumínium tartályok robotizált hegesztésére alakítja át.  A speciális tartályok egyedi felépítése két részből áll,  tartályból és talpazatból.   A moduláris rendszert eddig félautomatikus heftelés után teljeskörben mechanikus mozgatású kocsival végezték, amely profilon futva a hegesztőpisztoly lengetésével egységesen készrehegesztette a tartályokat.

Az egyre növekvő minőségi követelmények és a hatékonyság fokozása érdekében az OMT az eddigi technológiát igm robotrendszerrel váltotta ki, hogy a jövőben is megfelelhessen az igényes vevői elvárásoknak és megőrizhesse piacvezető pozicióját.

A robotcella két független munkaállomásból áll, amelyekben a robot egyenként önállóan is tud hegeszteni, mialatt a kiszolgáló személyzet daruval, vagy targoncával a munkadarab be- ,vagy és kiemelését is végezheti.

Ezzel a műszak teljes ideje alatt megszakítás nélküli folyamatos hegesztés biztosított. Nem kérdés, hogy a félautomatikus és mechanikus mozgatású hegesztés kiváltása hegesztőrobottal jelentős inveszticiót jelent, amely a gazdaságossági aspektus mellett, kihatással van az infrastruktúrára és kiszolgáló személyzet továbbképzésére is. Az első probahegesztés eredményei azonban kimutatták, hogy a döntés pozitív és több nyereséget is termel az alábbiak szerint:

¤  A gépóra költségek egy varratra vonatkoztatva kb. 50 %-al csökkennek, melyek tisztán a termelékenységben és rugalmasságban is megmutatkoznak (esetleges gyártási csúcsok külön nehézkes szervezések és túlóraköltségek nélkül is áthidalhatók).

¤  A hegesztőrobot az előző technológiával szemben közel konstans minőséget garantál, biztosítja a statisztikai hibák és leállások lényeges csökkenését és bizonyos tűréshatáron belül az előkészítési pontatlanságokból eredő eltéréseket is korrigálja.

¤  A hegesztőrobot konstans és biztos termelékenységet biztosít, emberi fáradási jelenségek, betegségek és egyéb szünetek nélkül. A rendszer az egész 8 órás műszak alatt felügyelet nélkül dolgozik, ami az eddigiekkel szemben az ebédidő és műszakváltási utolsó ciklus elmaradása nélkül plussz 10 óra hegesztési időt is generál.

¤  Egy szintén fontos aspektus, hogy a robotrendszer telepítésével a munkahelyek nem kerülnek veszélybe, sőt az eddig ott dolgozó hegesztők munkája lényegesen könnyebbé válik, a fizikai terhelésük csak az összeállításra és a munkadarabok gépi mozgatására korlátozódik.

¤  A robot által biztosított ciklusidők egyenletessége pozitív hatással van a megelőző és követő munkafázisokra, amely „dominóhatás“ révén a hatékonyságot és termelékenységet is növeli, valamint jó hatással van a maradék hegesztési munkákra is.

Az eddigi átvételi munkák során a statisztikai és szervizes adatok (pozicionálás, tisztítás, stb.)  50 %- os hegesztési sebesség mellett máris igen pozitív eredményeket mutattak. Egy gyártás ciklus ideje (manipulációs idő nélkül) 101,30 percről 51,35 percre redukálódott, amely ca. 51%-os ciklusidő csökkenésnek felel meg!

Ezzel ca. 4 évre adódik a robotrendszer amortizációja, megtérülési ideje (ROI).

www.igm-group.com  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; igm

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

¤ Ipari cégetkeresünk
¤ Eladó ipari cégek
¤ Eladó ipari ingatlanok
2019.01.23-26., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert


Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

Hungexpo
HUNGEXPO

Eladó Kúria
teljes berendezéssel:
Kúria eladó teljes berendezéssel

Kiemelt technológiai hírkategóriáink:
- Autó, jármű, közlekedés
- Automatizált vezetés

- Robot, automatika
- Mesterséges intelligencia
- Kiterjesztett valóság (AR)
- Virtuális valóság (VR)
- 3D nyomtatás

- Mágnes, MR, MRI
- Lézer
- Ultrahang
- Radar

- Energia, közmű, akkumulátor
- Solar

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hírek közzététele   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Autó, jármű   Automatizált vezetés   Robot   MI   3D   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Ipari Blog   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre