Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.07.18.
Kereső

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Üzemanyagszállító gépjármű alumínium tartályok hegesztése robottal
2018.09.26
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Kifizetődik az átállás félautomatikus hegesztési eljárásról teljesen automatikusra!
Az olasz OMT cég egyértelmü munkakönnyítésről és 51%-os ciklusidő csökkenésről számolt be az igm robotrendszer alkalmazásával.

Az OMT cég a gyártócsarnokát üzemenyagszállító  gépjármű alumínium tartályok robotizált hegesztésére alakítja át.  A speciális tartályok egyedi felépítése két részből áll,  tartályból és talpazatból.   A moduláris rendszert eddig félautomatikus heftelés után teljeskörben mechanikus mozgatású kocsival végezték, amely profilon futva a hegesztőpisztoly lengetésével egységesen készrehegesztette a tartályokat.

Az egyre növekvő minőségi követelmények és a hatékonyság fokozása érdekében az OMT az eddigi technológiát igm robotrendszerrel váltotta ki, hogy a jövőben is megfelelhessen az igényes vevői elvárásoknak és megőrizhesse piacvezető pozicióját.

A robotcella két független munkaállomásból áll, amelyekben a robot egyenként önállóan is tud hegeszteni, mialatt a kiszolgáló személyzet daruval, vagy targoncával a munkadarab be- ,vagy és kiemelését is végezheti.

Ezzel a műszak teljes ideje alatt megszakítás nélküli folyamatos hegesztés biztosított. Nem kérdés, hogy a félautomatikus és mechanikus mozgatású hegesztés kiváltása hegesztőrobottal jelentős inveszticiót jelent, amely a gazdaságossági aspektus mellett, kihatással van az infrastruktúrára és kiszolgáló személyzet továbbképzésére is. Az első probahegesztés eredményei azonban kimutatták, hogy a döntés pozitív és több nyereséget is termel az alábbiak szerint:

¤  A gépóra költségek egy varratra vonatkoztatva kb. 50 %-al csökkennek, melyek tisztán a termelékenységben és rugalmasságban is megmutatkoznak (esetleges gyártási csúcsok külön nehézkes szervezések és túlóraköltségek nélkül is áthidalhatók).

¤  A hegesztőrobot az előző technológiával szemben közel konstans minőséget garantál, biztosítja a statisztikai hibák és leállások lényeges csökkenését és bizonyos tűréshatáron belül az előkészítési pontatlanságokból eredő eltéréseket is korrigálja.

¤  A hegesztőrobot konstans és biztos termelékenységet biztosít, emberi fáradási jelenségek, betegségek és egyéb szünetek nélkül. A rendszer az egész 8 órás műszak alatt felügyelet nélkül dolgozik, ami az eddigiekkel szemben az ebédidő és műszakváltási utolsó ciklus elmaradása nélkül plussz 10 óra hegesztési időt is generál.

¤  Egy szintén fontos aspektus, hogy a robotrendszer telepítésével a munkahelyek nem kerülnek veszélybe, sőt az eddig ott dolgozó hegesztők munkája lényegesen könnyebbé válik, a fizikai terhelésük csak az összeállításra és a munkadarabok gépi mozgatására korlátozódik.

¤  A robot által biztosított ciklusidők egyenletessége pozitív hatással van a megelőző és követő munkafázisokra, amely „dominóhatás“ révén a hatékonyságot és termelékenységet is növeli, valamint jó hatással van a maradék hegesztési munkákra is.

Az eddigi átvételi munkák során a statisztikai és szervizes adatok (pozicionálás, tisztítás, stb.)  50 %- os hegesztési sebesség mellett máris igen pozitív eredményeket mutattak. Egy gyártás ciklus ideje (manipulációs idő nélkül) 101,30 percről 51,35 percre redukálódott, amely ca. 51%-os ciklusidő csökkenésnek felel meg!

Ezzel ca. 4 évre adódik a robotrendszer amortizációja, megtérülési ideje (ROI).

www.igm-group.com  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; igm

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu

2019.08.02-04., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2019.08.02-04.

2019.08.17., Zákányszék:
Zákányszéki TraktorShow

2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK
MASCUS

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre